Το χρωμα της εβδομαδας

Share:

 

Εβδομάδα έως 30 Σεπτεμβρίου

 

Με την Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνο είναι δελεαστικό στην αρχή της εβδομάδας να αποσύρεις στα έγκατα της ψυχής σου οποιοδήποτε ευχάριστο συναίσθημα αφήνοντας χώρο στην δυσαρέσκεια και στον φόβο. Μια ριζική επανεκτίμηση στο εδώ και τώρα της ζωής σου ως ανεξάρτητο άτομο μέσα το σύνολο είναι απαραίτητη, διαχωρίζοντας τον εαυτό σου από τις αυταπάτες.

 

Οι σχέσεις σου αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι πηγή προβλημάτων και απογοήτευσης. Ίσως οι περιστάσεις ή οι ενέργειες κάποιου άλλου ανθρώπου εμποδίζουν την πορεία σου ή οι κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να είναι αιτία τριβής. Οποιεσδήποτε και αν είναι οι περιστάσεις το κλειδί είναι να έχεις υπομονή. Για να μπορέσεις να συνδυάσεις την ζεστασιά της Αφροδίτης με την ψυχρότητα του Κρόνου θα χρειαστεί να κοιτάξεις κάτω απ το σκληρό κέλυφος.

Εκεί που η ψύχη σου ξέρει πως για την ευτυχία, την αγάπη και την αλληλοσύνδεση δεν υπάρχει σύντομος δρόμος.

Ο Πλούτωνας αυτές τις μέρες λειτουργεί βοηθητικά σε αυτή την διαδικασία γιατί το αρχέτυπο του συγκεκριμένου πλανήτη μέσα στην ψυχή σου, δίνει την ικανότητα να αλλάξεις τα πράγματα, να χτιστεί ένα νέο σπίτι πάνω στα ερείπια από τους βομβαρδισμούς αλλά προϋποθέτει αυτή η ενέργεια να γίνει συνειδητή. 

Στα μέσα της εβδομάδας η πλανητική σχέση του Δία με τον Ουρανό δημιουργεί την ανάγκη να απελευθερωθείς από περιορισμούς. Πιθανά η ανησυχία και η ανυπομονησία να σε αποδιοργανώσουν δημιουργώντας έντονη αναταραχή τόσο εξωτερικά όσο και μέσα σου. Θα μπορούσαν άλλοι στη ζωή σου να προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να σε κρατήσουν πάνω στην “γραμμή” ωστόσο Θα μπορούσε να δοθεί και μια ενδιαφέρουσα ξαφνική ευκαιρία διευκολύνοντας την όποια κατάσταση. 

Όπως και αν εκδηλωθεί αυτή η πλανητική σχέση στην προσωπική σου ιστορία, χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και να εξετάσεις προσεκτικά ποια αλλαγή θα είναι πιο αποτελεσματική για το ενήλικο σου συμφέρον.

Προς το τέλος της εβδομάδας η σχέση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δηλώνει πως μπαίνει ένα πέπλο το οποίο δεν σε αφήνει να δεις καθαρά τις λύσεις μπροστά σου οπότε χρειάζεται προσοχή. Τα θέματα που ενδέχεται να μπερδευτείς εστιάζονται στις ερωτικές ή στις οικονομικές σου σχέσεις και συναλλαγές. Το σίγουρο είναι πως αυτή τη στιγμή ζητείται παράλληλα μια πιο πνευματική σύνδεση. Ένα είδος επικοινωνία που θα σε ταξιδέψει πάνω στα σύννεφα και όχι μέσα σε αυτά. 

 

Καλή εβδομάδα! 

 

Share: