fbpx

Ζώδια 24/01 Πλουτωνας στον Υδροχοο – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

213
0
Share:

Ο Πλούτωνας πέρασε ξανά στο ζώδιο του Υδροχόου. Κυβερνά το ζώδιο του Σκορπιού και είναι το βαθύτερο κομμάτι του Ασυνειδήτου, το οποίο δύσκολα γίνεται νοητικά κατανοητή η διεργασία του χωρίς να την βιώνουμε παράλληλα. Το μότο του είναι η επιθυμία να «επιστρέψουμε στην πηγή» μέσα από την διεργασία να αγγίξουμε βαθύτερα συναισθήματα, σκέψεις και επιθυμίες μας. Να αναγνωρίσουμε και να προσανατολιστούμε ξανά προς τον στόχο, να αλλάξουμε τη σχέση μας (κυρίως) με το παρελθόν μας. Ο Πλούτωνας δίνει την ικανότητα, να αλλάξουμε τα πράγματα, να χτιστεί ένα νέο σπίτι πάνω στα ερείπια αλλά προϋποθέτει αυτή η ενέργεια να γίνει συνειδητή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σε κοινωνικό επίπεδο σας βοηθά η ενέργεια του Πλούτωνα, να επεκταθείτε αλλά κυρίως να δείτε τί ακριβώς ζητάτε σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας αυτή τη στιγμή. Δυνατές σχέσεις και φιλίες που αξίζουν, αντέχουν στον χρόνο ανεξάρτητα τα εμπόδια ή τα διλλήματα που προκύπτουν και νέες συνεργασίες είναι στο προσκήνιο.

Για τους Ταύρους, η ενέργεια του Πλούτωνα εστιάζεται κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία, την καριέρα, τον απώτερο σκοπό της ζωής σας. Σας βοηθά στην εξερεύνηση των βαθύτερών σας επιθυμιών και να βρείτε τρόπους να τις πραγματοποιήσετε χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σας.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη να βρείτε και να ενωθείτε με κάτι το οποίο θα διεγείρει την φαντασία σας και θα σας εμπνεύσει είναι το κύριο ζήτημα που ενεργοποιεί ο Πλούτωνας για εσάς. Η πλανητική του δυναμική θα είναι αρωγός ωστόσο θα πρέπει και εσείς να κατανοήσετε σε βάθος τί είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε και το οποίο θα σας γεμίσει/ικανοποιήσει κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Καρκίνους, προσωπική αναγέννηση υπόσχεται για εσάς ο Πλούτωνας αλλά θα χρειαστεί να δώσετε τη ψυχή σας προς αυτή την κατεύθυνση. Τίποτα δεν είναι απλό αλλά και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν ξέρετε τί ζητάτε και τί πραγματικά θα σας κάνει χαρούμενη/ο. Δώστε την ενέργειά σας σε ότι μπορεί πραγματικά να σας αναζωογονήσει και να σας ανανεώσει.

Για τους Λέοντες, ο Πλούτωνας απέναντί σας, σας ωθεί αλλά και σας βοηθά να αναγεννηθείτε μέσα από τις σχέσεις, τις φιλίες και γενικότερα τη σύνδεση με το περιβάλλον σας. Επίσης σας εμπνέει να δείξετε στο κόσμο γύρω σας πόσο δυνατή/ός είστε μέσα από τα δημιουργήματά σας. Αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται αυτή τη στιγμή στο έπακρο.

Για τους Παρθένους, η δυναμική του Πλούτωνα σας επηρεάζει σε καθημερινά πράγματα, δραστηριότητες και συνήθειες. Όταν κάτι γίνεται ρουτίνα σας βοηθά να βρείτε δημιουργικές διεξόδους ακόμη και αν έρχονται μετά εμποδίων. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας σε σωματικό αλλά και ψυχικό επίπεδο.

Για τους Ζυγούς, στους τομείς που λαμβάνετε προσωπική χαρά, στις βαθύτερες ανάγκες και στα δημιουργήματά σας εστιάζεται το ενεργειακό δυναμικό του Πλούτωνα. Σας ωθεί να ασχοληθείτε με εγχειρήματα τα οποία μπορούν να αναπτυχθούν και μέσα από αυτά εκτός από τη χαρά που θα νιώσετε, να αναγεννηθείτε και να δημιουργήσετε ξανά και ξανά. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σας με τα παιδιά.  

Για τους Σκορπιούς, ο Πλούτωνας εστιάζει την δυναμική του ενέργεια σε πολύ προσωπικά σας θέματα, ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή. Βαθύτερες ανάγκες αναβλύζουν από το ασυνείδητο για να μπορέσετε να τις εμπεριέχετε παραγωγικά στην ζωή σας. Ναι, οι δυσκολίες είναι μέρος αυτής της διαδικασίας αλλά ο συγκεκριμένος πλανήτης υπόσχεται αναγέννηση και δημιουργικές εξελίξεις.

Για τους Τοξότες, η δυναμική του Πλούτωνα στον Υδροχόο σας βοηθά να πάρετε μια ανάσα και να δείτε καθαρά τους στόχους και τους σκοπούς σας. Οι απαραίτητες διεργασίες έχουν γίνει τα προηγούμενο διάστημα που βρισκόταν στο ζώδιο του Αιγόκερω και τώρα σας ζητά να βγείτε στη παραγωγή και έκφραση αυτών για να έρθει η ικανοποίηση από τις προσωπικές σας επιτεύξεις.

Για τους Αιγόκερους, ο Πλούτωνας θα σας βοηθήσει σε τομείς που σχετίζονται με τα οικονομικά σας και τις πηγές των εισοδημάτων σας. Πεποιθήσεις του παρελθόντος πρέπει να μπουν στο χρονοντούλαπο και μέσω των εμπνεύσεών σας να ακολουθήσετε νέες οδούς και να εξερευνήσετε νέες περιοχές οι οποίες θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας.  

Για τους Υδροχόους, ναι, ο Πλούτωνας στο ζώδιο σας φέρνει τα πάνω κάτω αλλά συμβαίνει για καλό σκοπό. Η δυναμική του ενέργεια σας ωθεί να μην ξεχνάτε πόσο σημαντική είναι η εικόνα και η προβολή σας όχι μόνο για να προβληθούν οι ικανότητές σας και να πάρετε τα εύσημα αλλά και για να εμπνεύσετε άλλους ανθρώπους να ακολουθήσουν τα βήματά σας.

Για τους Ιχθύες, ο Πλούτωνας ως ενέργεια είναι λυτρωτική αλλά χρειάζεται πρώτα να περάσετε δια πυρός και σιδήρου, είναι αλήθεια. Ειδικά το προηγούμενο διάστημα που βρισκόταν στο ζώδιο του Αιγόκερω ήταν αρκετά πιεστική η ενέργειά του αλλά σκεφτείτε μήπως η αντίστασή σας ενίσχυε την όποια δύσκολη κατάσταση. Όπως και να’ χει τώρα καταστάσεις θα μπουν σε ένα δρόμο προς την δική σας προσωπική αναγέννηση.

Share: