fbpx

Το χρωμα της εβδομαδας απο τον Athan

Share:

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

Η εβδομάδα είναι μεταβατική καθώς οι ενέργειες από τον καινούργιο μήνα αρχίζουν ήδη να λειτουργούν και να σε προετοιμάζουν. Αρχίζεις να συνειδητοποιείς τώρα ότι έχει έρθει η στιγμή που η ανάγκη σου να ξεκαθαρίσεις και να φέρεις σε ισορροπία θέματα που σε απασχολούν σε βαθύτερο επίπεδο είναι μεγάλη και δεν μπορείς πλέον να την αγνοήσεις ή να κλείνεις τα μάτια πιστεύοντας ότι τα πράγματα θα αλλάξουν. Και οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι πάντα ένα από αυτά τα θέματα…

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου
Θέλεις να μιλήσεις, να ανταλλάξεις απόψεις και ίσως να πεις αυτό που κρύβεις μέσα στο μυαλό και την καρδιά σου προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά οι περιστάσεις δεν το ευνοούν ή κάτι εσωτερικό σε σταματά. Αν δεν μου το πεις όμως εσύ, πως θα το ξέρω εγώ;

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου
Αφιερώνεσαι σε πρακτικά θέματα, φροντίζεις την καθημερινότητα και δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες σήμερα, ώστε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, αλλά και να αισθανθείς ότι έχεις κάνει το καλύτερο που μπορούσες.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 
Θέλεις να νοιώσεις την ελευθερία και θέλεις να διεκδικήσεις όχι απαραίτητα το σωστό της άποψής σου, αλλά το δικαίωμα να ακουστεί και να δοκιμαστεί και η δική σου άποψη ή πρόταση. Σήμερα μάλλον θα χρειαστεί να κάνεις μια ατομική υπέρβαση και να πειραματιστείς.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου
Υποχωρείς σε θέματα σχέσεων γιατί σήμερα η καρδιά έχει το πάνω χέρι και όχι το μυαλό. Η αγάπη που θα δεχτείς είναι ένα δώρο που έρχεται μετά από δικές σου προσπάθειες.

Παρασκευή πρώτη Μαρτίου 
Μπορεί να θελήσεις σήμερα να αρχίσεις τον μήνα σου ανατρεπτικά και να τους στείλεις όλους από εκεί που ήρθαν! Καλό είναι να συγκρατηθείς, ο μήνας εξάλλου έχει πάρα πολλές ημέρες ακόμη… Αναγνώρισε τις ανάγκες και τα κίνητρά σου και κάνε τις κινήσεις σου από την άλλη εβδομάδα, όχι ακόμη.

Σάββατο 2 Μαρτίου 
Ο έρωτας έχει πολλές μορφές, μερικές φορές χάνεται πίσω από την ανάγκη να μπορούμε να τον ελέγξουμε για να τον έχουμε σταθερό για πάντα.. Σήμερα μπορείς να καταλάβεις από σημάδια που σου δίνει η ημέρα τι είναι αυτό που θέλεις να ελέγχεις ή τι είναι αυτό που σε ελέγχει.

Κυριακή 3 Μαρτίου
Σου είναι σχετικά πιο εύκολο σήμερα να κλείσεις τα μάτια, να μην σκεφτείς πολύ και να αφεθείς στο να απολαύσεις αυτό που σου προσφέρει η ζωή σου, χωρίς να ζητάς πολλά. Το ενδιαφέρον από τον σύντροφο, την αγάπη των παιδιών σου ή των φίλων σου ή απλά την καλοσύνη των ξένων. Κλείσε τα μάτια λοιπόν.


Για πιο προχωρημένους στην Αριθμολογία…
Η αλλαγή της αριθμολογικής δόνησης από τον έναν μήνα στον επόμενο, δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη, μόλις το ημερολόγιο δείξει πρώτη του μηνός. Είναι όπως και στην ζωή μας, τίποτε δεν γίνεται ξαφνικά, αλλά υπάρχει ο χρόνος που αυτό προετοιμάζεται και δημιουργείται η βάση πάνω στην οποία  θα πατήσει για να εκδηλωθεί σαν γεγονός. Συνήθως οι τελευταίες επτά με εννιά ημέρες κάθε μήνα είναι αυτό το προπαρασκευαστικό στάδιο και είναι διάστημα που καλό είναι να δίνουμε σημασία όχι μόνο στα γεγονότα, αλλά επίσης στα σημάδια, τις συμπτώσεις και στην διαίσθησή μας.

Share: