Συμβουλευτικη Υπηρεσια

Share:

Τί μπορεί να μου προσφέρει η συμβουλευτική υπηρεσία του Astro Guide;

Στο Astro Guide μπορείς να έχεις μια εξατομικευμένη αστρολογική / αριθμολογική πρόβλεψη  για οτιδήποτε σε απασχολεί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή όσον αφορά την πορεία και την εξέλιξη ενός επαγγελματικού ή προσωπικού θέματος, για εσένα ή για κάποιον αγαπημένο σου άνθρωπο.

Πόσο εύκολη είναι αυτή η διαδικασία;

Όσο αφορά την αστρολογική/αριθμολογική πρόβλεψη το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί μέσα από εύκολα βήματα, εξηγώντας το θέμα που σε απασχολεί και εισάγοντας τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την πρόβλεψη, δηλαδή το ονοματεπώνυμό σου, την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο γέννησής σου. Όσο αφορά την πρόβλεψη μέσω του καφέ ή της Ταρώ τα βήματα είναι πολύ απλά.

Σε τι διαφέρει η συγκεκριμένη από τις υπόλοιπες αστρολογικές προβλέψεις σε άλλα αστρολογικά site;

Οι απαντήσεις δεν είναι τυποποιημένες. Είναι απολύτως προσωπικές, διότι αναλύονται και δουλεύονται πάνω στο προσωπικό ωροσκόπιο και στο μοναδικό αριθμογράφημα που δημιουργείται αποκλειστικά για εσένα βάσει των στοιχείων που θα μας στείλεις.

Πόσο γρήγορα θα έχω την απάντηση στο θέμα που με ενδιαφέρει;

Η απάντηση θα σου σταλεί ηλεκτρονικά , στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα μας δηλώσεις και το Astro Guide δεσμεύεται με το επαγγελματικό απόρρητο για οποιαδήποτε πληροφορία μας δώσεις.  

Πόσο θα κοστίσει;

Tο κόστος διαμορφώνεται μόνο στα 30 ευρώ για κάθε ερώτηση όσο αφορά την αστρολογική/αριθμολογική πρόβλεψη,

Find us on Facebook

Share: