fbpx

Σεληνη στον Κριο

Share:

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

Για τις επόμενες δύο ημέρες η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού περιορίζει την όποια δαπάνη στις καθαρά προσωπικές σου ανάγκες. Δίνει την ευκαιρία να βγεις έξω απ τα τετριμμένα, να κυνηγήσεις έναν στόχο , μια επιθυμία. Περιθώρια διαπραγμάτευσης λίγα και το δικαίωμα για προσωπική ελευθερία σε φέρνει μπροστά σε προκλήσεις. Η Σελήνη σε αυτή την θέση σε παρακινεί να είσαι ο εαυτό σου με αυτοπεποίθηση και δίνει αρκετό ποσοστό κουράγιου να αναγνωρίσεις την ευκαιρία και να εργαστείς προς την υλοποίησή της. Ωστόσο ο Ερμής είναι ανάδρομος, οπότε…

Πως σε επηρεάζει προσωπικά (αφορά Ζώδια και Ωροσκόπους)…
Για τους Κριούς η παρουσία του Ερμή ανάδρομου μπορεί να σε κάνει να δημιουργείς κύκλους γύρω από την ουρά σου. Δώσε στόχο στην παρόρμηση σου. Ταύρε δες πως οι δράσεις σου μπορούν να εξυπηρετήσουν έναν εσωτερικό σκοπό, ο στόχος είναι να νιώσεις καλύτερα, να χαρείς. Δίδυμε ένα θέμα επαγγελματικό/κοινωνικό ζητά την προσοχή σου και ο Ερμής ανάδρομος δεν δείχνει να είναι βοηθητικός. Ωστόσο με την ευελιξία σου μπορείς να προστατευτείς. Καρκίνε σκέψου ένα ταξίδι επαγγελματικό ή για σπουδές. Μόλις ορθοδρομήσει ο Ερμής βάλτο σε πρόγραμμα. Λέων η υποστήριξη που λαμβάνεις από τους άλλους είναι το μεγαλύτερο δώρο για εσένα την δοθείσα στιγμή. Έλα σε επαφή με ανθρώπους που αγαπάς και που για κάποιους εξωτερικούς λόγους έχεις απομακρυνθεί. Παρθένε οι σχέσεις σου ζητούν την προσοχή σου, μην απομακρύνεσαι και μην περιμένεις μόνο από τους άλλους να έρθουν κοντά σου. Ζυγέ ένα θέμα στην δουλειά ή στην καθημερινότητα σου έρχεται τώρα στην επιφάνεια. Ίσως αισθανθείς μπλοκαρισμένος αλλά όπως η ημέρα προστάζει, make your move. Σκορπιέ μην φοβάσαι, πέρασε όμορφα και κάνε λίγη υπομονή για τις μεγάλες προσδοκίες. Τοξότη αλλαγές σε επίπεδο σπιτιού, στον ιδιωτικό σου χώρο και στην εικόνα σου. Κάτι αλλάζει είτε σου είναι κατανοητό είτε όχι. Αιγόκερε ναι, υπάρχει ένα φρένο, το βάζεις όμως εσύ, οπότε μόνο εσύ μπορείς και να το αφαιρέσεις. Υδροχόε οι αξίες στην ζωή σου χρειάζονται αναβάθμιση, δες περισσότερο πανοραμικά, το’χεις. Ιχθύ ο Ερμής ανάδρομος σε έχει ξεβολέψει, αλλά με την ηρεμία και την χάρη σου, θα καταφέρεις αυτό που θέλεις έστω και με καθυστέρηση.

Και για τους προχωρημένους στην Αστρολογία…
Η ταυτόχρονη σχέση της Σελήνης με τον Χείρωνα μας δείχνει πως ο μόνος δρόμος για την ελευθερία μας είναι η επαφή με κάτι ανώτερο. Αυτή η πλανητική σχέση μας «μας εκπαιδεύει» όπως ο Χείρωνας εκπαίδευε τους Ήρωες, μέσα από δοκιμασίες, μέσα από βαθύτερους στόχους, μέσα από λυτρωτικούς δρόμους. Έτσι και στην πραγματική πραγματικότητα μας δείχνει πως ο δρόμος προς την προσωπική ελευθερία περνά μέσα από την επαφή με τα συναισθήματα μας, κάθε στιγμή και κάθε λεπτό. Και ναι, με την Σελήνη να περνά από το ζώδιο του Κριού, με τον Χείρωνα εκεί πια, ο θυμός είναι στα ύψη, λόγω εμποδίων. Δες πως θα μπορούσε να λειτουργήσει ευεργετικά και παραγωγικά αυτό το δυνατό συναίσθημα, αναλύοντας την δυναμική τον γενέθλιο Άρη, στο ωροσκόπιο που μελετάς και σε ενδιαφέρει.

Share: