fbpx

Ζώδια 22/11 Ηλιος στον Τοξοτη – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Share:

Σήμερα το μεσημέρι ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη σηματοδοτώντας ένα νέο Ηλιακό μήνα ο οποίος θα φωτιστεί με το φως της ελπίδας και του οράματος. Μπορεί η περίοδος που διανύουμε να έχει έντονα πλανητικά δρώμενα αλλά μας δίνεται η δυνατότητα να δούμε με περισσότερη αισιοδοξία τα πράγματα και τις επιθυμίες που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε αρκεί να είναι αντικειμενικές και να έχουμε ρεαλιστικές προσδοκίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, Ο Ήλιος στο Τοξότη θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευεργετικά σε εσάς δίνοντας φωτιά στις σκέψεις σας. Θα σας βοηθήσει να θέσετε νέους και ανανεωμένους σκοπούς και να σκεφτείτε νέες διαδρομές για να πετύχετε στόχους και επιθυμίες που έρχονται στην επιφάνεια αυτό το διάστημα. Συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας ζητείται να κάνετε αλλαγές με σκοπό την αναζωογόνησή σας, κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί ταξιδεύοντας ψυχικά ή/και σωματικά μέσα στις επόμενες 30 ημέρες.

Για τους Ταύρους, η θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει κυρίως σε ψυχικό επίπεδο για τις επόμενες 30 ημέρες φορτίζοντάς σας με περισσότερο σθένος για να αισθανθείτε καλύτερα και να προχωρήσετε προς τους στόχους σας. Η ευελιξία και η αισιοδοξία του συγκεκριμένου ζωδίου θα δώσει φτερά στις επιθυμίες σας και θα βοηθήσει στην επικοινωνία σας με τους ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να χαλαρώσετε από μια πιθανή ένταση και να δείτε τα πράγματα περισσότερο αισιόδοξα εστιάζοντας στο βαθύτερο και πιο ουσιαστικό νόημά τους.

Για τους Διδύμους, ο Ήλιος θα ταξιδεύει απέναντι από το ζώδιό σας για τις επόμενες 30 ημέρες, φέρνοντας στην επιφάνεια κυρίως ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα φωτίσει και θα στηρίξει οποιαδήποτε προσπάθεια κάνετε για να διευρύνετε τις συνδέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο σκοπός και ο στόχος είναι να μπορείτε να δείτε τα πράγματα πιο ουσιαστικά, στεκόμενη/ος μόνο σε ότι μπορεί να σας επεκτείνει χρησιμοποιώντας και αξιοποιώντας τα ταλέντα σας μέσα στις συνεργασίες σας.

Για τους Καρκίνους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη θα φωτίσει το δρόμο και θα σας φέρει μέσα στις επόμενες 30 ημέρες τις σωστές πληροφορίες ώστε να προχωρήσετε με σθένος και όρεξη εγχειρήματα που είναι κινητοποιημένα κυρίως στη καθημερινή σας ρουτίνα. Η αφοσίωσή σας σε ένα έργο μπορεί ευκολότερα να αναγνωριστεί και θα σας ωθήσει να αναγνωρίσετε έναν ακόμη υψηλότερο στόχο, έχοντας την απαραίτητη βοήθεια και στήριξη για τη πρόοδό σας. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας είτε σε ψυχικό είτε σε σωματικό επίπεδο και εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις που έρχονται.

Για τους Λέοντες, ιδιαίτερα ευεργετική η θέση του κυβερνήτη σας Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη μιας και θα φωτίσει νέους δρόμους και θα φέρει νέες ευκαιρίες προς έναν δημιουργικό στόχο. Η χαρά της επίτευξης είναι για εσάς ιδιαίτερα έντονη και η ζωή γεμάτη από μικρά καθημερινά θαύματα. Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να μετασχηματίσετε οτιδήποτε θελήσετε και έχει αντικειμενικά περιθώρια βελτίωσης, σε κάτι δημιουργικό και όμορφο. Μην χάσετε ευκαιρίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα.   

Για τους Παρθένους, με τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη ξεκινά μία περίοδος κατά την οποία οι επιθυμίες που προκύπτουν έρχονται από τα βάθη της ψυχής σας. Για τις επόμενες 30 ημέρες καλό θα είναι να αφεθείτε σε οτιδήποτε δημιουργικό προκύπτει ακόμη και αν η απομάκρυνσή σας από την ασφαλή ζώνη μπορεί να κινητοποιεί φόβους. Είναι σίγουρο πως θα έχετε μελετήσει αντικειμενικά όλα τα δεδομένα και οι αποφάσεις σας θα είναι με βάση ρεαλιστικών προσδοκιών. Το σημαντικό όλων είναι να μην αφήσετε στην άκρη εμπνεύσεις που έρχονται και ευκαιρίες που προκύπτουν.

Για τους Ζυγούς, νέες εμπειρίες θα είναι διαθέσιμες με τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη είτε αφορά την εργασία σας είτε τα προσωπικά σας. Αφεθείτε σε κάτι δημιουργικό, κάτι που θα επιθυμήσετε και χρησιμοποιείστε τις συνδέσεις σας, τις επαφές σας και μιλήστε με τους ανθρώπους που μπορούν να σας στηρίξουν. Είναι σίγουρο πως μέσα στις επόμενες 30 ημέρες θα είναι ευκολότερο για εσάς να περάσετε τα μηνύματά σας και να εμπνεύσετε και άλλα άτομα να ακολουθήσουν τις επιθυμίες τους αρκεί να κινηθείτε πάνω σε στέρεες βάσεις και έχοντας ρεαλιστικές προσδοκίες.

Για τους Σκορπιούς, ιδιαίτερα δημιουργική και επεκτατική η περίοδος με τον Ήλιο να διασχίζει το ζώδιο του Τοξότη, μιας και φωτίζει στο δρόμο του, βαθύτερες επιθυμίες δικές σας. Για τις επόμενες 30 ημέρες επενδύστε σε ότι εμπεριέχει έμπνευση και βοηθά στην αυτοεκτίμησή σας. Η δημιουργία νέων προσωπικών αξιών επίσης είναι στα σχέδια της συγκεκριμένης πλανητικής δυναμικής οπότε μείνετε σε διαδρομές οι οποίες μπορούν να σας δώσουν την «ασφάλεια» που ζητάτε. Μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας εκεί που δεν υπάρχει αντικειμενικά χώρος για επέκταση.  

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιό σας φέρνοντας την νέα Ηλιακή σας επιστροφή με αρκετή δόση ενέργειας σωματικής και νοητικής. Μπορεί αρχικά να μην τη νιώθετε έντονα, απεναντίας μια αίσθηση κόπωσης να είναι υπαρκτή, αλλά είναι κάτι που συμβαίνει πάντα κοντά στα γενέθλιά μας. Γενικότερα, για τις επόμενες 30 ημέρες η αισιοδοξία σας θα είναι η κύρια ιδιότητά σας μπροστά σε ένα στόχο, νιώθοντας πως μπορείτε να κατακτήσετε οτιδήποτε βάλετε στόχο. Δώστε χώρο στις εμπνεύσεις σας ωστόσο σταθείτε σε ότι έχει αντικειμενικό πλαίσιο ώστε να μπορέσετε να επεκταθείτε και να είστε παραγωγική/ός.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη φωτίζει περιοχές της ψυχής σας μέσα στις οποίες «κρύβονται» βαθύτερες επιθυμίες και ικανότητες οι οποίες για κάποιον λόγο έχουν μείνει πίσω. Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες η ενέργεια της συγκεκριμένης δυναμικής θα μπορέσει να απεγκλωβίσει μέρος της συσσωρευμένης ενέργειας και είναι στο χέρι σας να έρθετε σε επαφή και να της δώσετε χώρο να γίνει δημιουργική. Αφουγκραστείτε όλα όσα συμβαίνουν, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και αφεθείτε λίγο περισσότερο στις εμπνεύσεις σας. Θα δείτε πως τα περισσότερα πράγματα θα αποκτήσουν ένα νέο νόημα.  

Για τους Υδροχόους, η ενέργεια του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα φωτίσει κυρίως τον κοινωνικό τομέα της ζωής σας δίνοντας πιο φωτεινές και επεκτατικές αποχρώσεις. Για τις επόμενες 30 ημέρες μπορείτε να κερδίσετε καινούργιες εμπειρίες οι οποίες μέσα από τις εμπνεύσεις συνδυαστικά με το θάρρος σας μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην επέκταση και τη προβολή σας. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν ή να μοιραστείτε κοινά οράματα με ομοϊδεάτες και συναδέλφους. Είναι στο χέρι σας πώς θα χρησιμοποιήσετε τη συγκεκριμένη ενέργεια για να ενισχυθεί η έννοια του «σκοπού» στο σήμερα της ζωής σας.

Για τους Ιχθύες, ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη ενεργοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με τη καριέρα σας και γενικότερα τους σκοπούς ζωής. Η επίτευξη των στόχων σας μπορεί να είναι δυσκολότερη το τελευταίο διάστημα ωστόσο η ενέργεια του Ήλιου στο συγκεκριμένο ζώδιο για τις επόμενες 30 ημέρες λειτουργεί βοηθητικά. Η αλλαγή, η εξερεύνηση νέων πραγμάτων ακόμη και η αλλαγή πλεύσης εκεί που το νιώθετε απαραίτητο, θα ενισχύσει τη πίστη σας σε κάτι καλύτερο και περισσότερο κατάλληλο για εσάς.

Share: