fbpx

Ζώδια 29/4 Αφροδιτη στον Ταυρο εως 23/5 – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

124
0
Share:

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου από σήμερα το μεσημέρι μέχρι 23/5 θα σας ωθεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τους τομείς που συνδεόσαστε με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και θα βοηθήσει μέσα από τη σταθερότητα και την πραότητα να ομαλυνθούν σχέσεις και συνδέσεις που αξίζουν να μείνουν στο χρόνο. Η Αφροδίτη στον Ταύρο με σεβασμό στις κτήσεις και ότι έχει κερδηθεί, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας δημιουργεί συναισθηματική αστάθεια. Η ομορφιά, το κάλλος και η γενναιοδωρία είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της Θεάς στο συγκεκριμένο ζώδιο, καθώς και ο φανατισμός και το πείσμα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Αφροδίτη στο ζώδιου του Ταύρου ενεργοποιεί κυρίως τους τομείς που σχετίζονται με την ασφάλεια στη ζωή σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Μέχρι 23/5 η Θεά της ομορφιάς και του κάλλους θα σας βοηθήσει να κάνετε δράσεις με σκοπό να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια στο περιβάλλον που βρίσκεστε ή μέσα στις συνεργασίες σας. Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο.

Για τους Ταύρους, η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, οπότε η θέση της στον ουράνιο θόλο και στον Ηλιακό σας χάρτη είναι ιδιαίτερα σημαντική. Μέχρι 23/5 στο ζώδιό σας, φέρνει έναν αέρα ανανέωσης και νέα δημιουργικά ενδεχόμενα, είτε αφορούν εγχειρήματα που ήδη ασχολείστε είτε σχέσεις. Θα σας βοηθήσει να δείξετε τα ταλέντα σας στο ευρύ κοινό και να δημιουργήσετε νέες συνδέσεις και παραγωγικές σχέσεις.   

Για τους Διδύμους, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει στην επιφάνεια σκέψεις και καταστάσεις οι οποίες συνδέονται κυρίως με την ανάγκη σας να νιώθετε ασφαλής. Η ανταμοιβή από τις κινήσεις που κάνετε θα έρθει, ωστόσο ενδέχεται να καθυστερήσει ή να χρειάζεται από εσάς μια επιπλέον προσπάθεια. Δείτε ότι κινητοποιείται μέχρι 23/5 και αν χρειαστεί φύγετε λίγο από το προσκήνιο ώστε να δουλέψετε με μεγαλύτερη ησυχία και προσήλωση.   

Για τους Καρκίνους, νέες γνωριμίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο φέρνει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 23/5. Μια νέα κατάσταση μπορεί να πάρει σάρκα και οστά ή/και απολαβές να έρθουν από την εργασία και την ενέργεια που έχετε ήδη δώσει σε κάτι το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, όποιο και αν είναι το εξωτερικό γεγονός θα αυξηθεί η κοινωνικότητά σας καθώς και οι εμπειρίες που θα κερδίσετε.  

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στον Ταύρο σας βοηθά και σας παρακινεί να κάνετε πράγματα κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο ωστόσο θα πρέπει να είστε γενικότερα ανοιχτή/ός σε συνεργασίες και επαφές με άλλους ανθρώπους. Μπορεί να θέλετε να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο, ωστόσο ακούστε τις ιδέες των άλλων πριν προβείτε σε συμπεράσματα. Μέχρι 23/5 μπορείτε να κερδίσετε τα εύσημα για κάτι που έχει ιδιαίτερη αξία για εσάς.   

Για τους Παρθένους, ιδιαίτερα ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου για εσάς μέχρι 23/5, φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το εξωτερικό, σπουδές, διακρίσεις και γενικότερα ότι κλάδος σας ενδιαφέρει και έχει επεκτατικό χαρακτήρα. Επίσης, ιδιαίτερα καλή στιγμή για να φροντίσετε τον εαυτό σας και την εξωτερική σας εμφάνιση. Μία όμορφη και κυρίως λυτρωτική περίοδος αρχίζει για εσάς.   

Για τους Ζυγούς, η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου σας, στον Ταύρο ενεργοποιεί βαθύτερες ανάγκες, επιθυμίες και όνειρα μέχρι 23/5. Οι ευκαιρίες θα υπάρξουν ωστόσο θα πρέπει εσείς να τις ανακαλύψετε και να τις αξιοποιήσετε στο μέγιστο. Σχέσεις, συνεργασίες και γενικότερα συνδέσεις έρχονται στο προσκήνιο για να τις φρεσκάρετε και να αναζωογονηθείτε μέσα από αυτή τη διαδικασία.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη περνά σήμερα το μεσημέρι απέναντί σας, στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 23/5, ενεργοποιώντας οτιδήποτε σχετίζεται με συνδέσεις και αξίες. Η ισορροπία, η σταθερότητα και η αυτονομία θα είναι οι κύριες ιδιότητες που θα αναζητήσετε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα κυρίως από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η ομορφιά με κάποιον τρόπο σας χτυπά την πόρτα, υποδεχθείτε την.

Για τους Τοξότες, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου στοχεύει να ομορφύνει και να βελτιώσει τη καθημερινή σας ρουτίνα και τις συνθήκες εργασίας. Μέχρι 23/5 στο συγκεκριμένο ζώδιο θα σας βοηθήσει να πετύχετε καλές και κυρίως σταθερές συνεργασίες και συνδέσεις είτε σε ένα ήδη υπάρχον εγχείρημα είτε σε κάτι νέο που θα προκύψει μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα.

Για τους Αιγόκερους, ιδιαίτερα ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου για εσάς μέχρι 23/5. Η δημιουργικότητά σας αυξάνεται και θα μπορέσετε να πάρετε ηθική ικανοποίηση μέσα από δραστηριότητες στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Χαλαρώστε και ασχοληθείτε μόνο με ότι έχει πραγματική αξία για εσάς και μπορεί να σας γεμίσει όμορφα συναισθήματα.

Για τους Υδροχόους, σε προσωπικά ζητήματα, το σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή φέρνει αέρα ανανέωσης η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 23/5. Η ανάγκη να νιώσετε περισσότερη ηρεμία και να απολαύσετε όμορφες στιγμές θα είναι έντονη και κυρίως θα οδηγεί τα βήματά σας μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Επίσης, μπορείτε να κάνετε αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο και να νιώσετε πιο οικεία/σε αρμονία με το περιβάλλον που βρίσκεστε.

Για τους Ιχθύες, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου σας βοηθά κυρίως σε επικοινωνιακά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με το άμεσο περιβάλλον σας. Μέχρι 23/5 μπορείτε να περάσετε πιο σωστά τα μηνύματά σας και να μπορέσετε να πάρετε νέες ιδέες για θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Δώστε χώρο σε νέες γνωριμίες και επαφές.

Share: