2ο δεκαημερο Μαρτιου

Share:

 

Η Κυριακή 11/3 είναι μια περίεργη ημέρα που δεν ευνοεί πρακτικά ζητήματα, συνεννοήσεις και συμφωνίες. Η ενέργεια κινείται μοναχικά και ενδοσκοπικά και μπορεί σήμερα να είναι η ημέρα που σημαντικές πληροφορίες έρχονται στο φως και αλλάζουν την πραγματικότητα ή τις μέχρι τώρα πεποιθήσεις μας. 

Αντιθέτως η Δευτέρα και η Τρίτη 12 &13/3 είναι πιο ζωντανές ημέρες, με περισσότερο πρακτική ενέργεια και μπορούν να φέρουν περισσότερα αποτελέσματα. Ειδικότερα η Δευτέρα ενδείκνυται για οικονομικά ζητήματα, αλλά και για να δρομολογήσουμε καταστάσεις ή να βάλουμε τάξη σε θέματα που έχουν προκύψει σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ η Τρίτη είναι πιο ευνοϊκή για κοινωνικά θέματα, αν και χρειάζεται να προσέξουμε παρανοήσεις ή τον λόγο μας γενικότερα και ειδικότερα τις μετακινήσεις.   

Η Τετάρτη 14/3 έχει πολλές δημιουργικές δυνατότητες και η ενέργεια μας είναι ισχυρή, το ηθικόν ακμαίο και οι πόρτες ανοιχτές σχεδόν για το οτιδήποτε. Θέματα από το παρελθόν μπορεί να μας απασχολήσουν και ό,τι αρχίσει σήμερα θα κρατήσει. Προσοχή στις λεπτομέρειες και μην αφήνετε τίποτα για την τελευταία στιγμή.  Το διήμερο 15 &16/3 είναι προσανατολισμένο στις αισθηματικές υποθέσεις και δίνονται οι ευκαιρίες για να έρθουμε πιο κοντά με τον σύντροφο ή να μοιραστούμε αυτό που νοιώθουμε και που μας απασχολεί. Προσοχή μόνο την Παρασκευή σε υπερβολές, συναισθηματικές εξάρσεις ή σε μπερδέματα εξαιτίας τρίτων προσώπων. 

Το Σαββατοκύριακο 17 &18/3  είναι δύσκολο από την πλευρά των πρακτικών υποχρεώσεων που έχουν μαζευτεί ή από το γεγονός ότι πολλά πράγματα μέσα στην εβδομάδα τα μεταθέσαμε στο Σαββατοκύριακο για να ασχοληθούμε και να τα τακτοποιήσουμε. Πλούσια δράση και σημαντικά αποτελέσματα, παρά την κούραση ή τον περιορισμό, η Κυριακή μπορεί να δώσει ανάσες για ξεκούραση.

Η αρχή της εβδομάδας, Δευτέρα και Τρίτη, 19 &20/3 χρωματίζεται από ανασφάλεια και αβεβαιότητα για το πώς θα εξελιχθούν οι υποθέσεις μας και ειδικότερα η Δευτέρα χρειάζεται μετριοπάθεια και ισορροπημένες αντιδράσεις, καθώς ελλοχεύουν κίνδυνοι αναστάτωσης στα αισθηματικά, ενώ παράλληλα και τα οικονομικά ζητήματα θέλουν προσοχή, όπως και η οικογένεια. Η Τρίτη δίνει ευκαιρίες να σκεφτούμε πιο ψύχραιμα και να βρούμε τις λύσεις ή τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε.

 

 

Δες το 3ο δεκαήμερο του μήνα

 

Share: