3ο δεκαημερο Μαρτιου

Share:

 

Η Τετάρτη και η Πέμπτη, 21 &22/3 προετοιμάζουν καταστάσεις που α εξελιχθούν κατά την πορεία των επόμενων ημερών και χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί σε κινήσεις και κυρίως σε τελεσίγραφα και οριστικές αποφάσεις.

Η Παρασκευή 23/3 είναι σημαντική ημέρα καθώς αυτό που αποφασίζουμε ή ανακοινώνουμε έχει πλέον ισχύ και δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής. Η διαίσθηση είναι τονισμένη και μας οδηγεί.

Το Σαββατοκύριακο 24 &25/3 είναι ιδανικό για τις σχέσεις και για ρομαντικές καταστάσεις που έχουν δράση, ενέργεια, δραστηριοποίηση και ζωντάνια. Κατάλληλες μέρες για εξορμήσεις εκτός των τειχών με τον σύντροφο.

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα προβλέπεται απαιτητική και κουραστική σε πολλά επίπεδα. Δευτέρα και Τρίτη, 26 &27/3, είναι μέρες αφιερωμένες σε σκληρή εργασία,  με καθυστερήσεις και ανατροπές που μπορεί να οφείλονται σε ατυχή σχεδιασμό ή προγραμματισμό ή σε αντιπαλότητες που σχετίζονται με αντίθετες και αγεφύρωτες απόψεις.

Η Τετάρτη 28/3 θέλει προσοχή σε εξάρσεις και στην αστάθεια που μπορεί να υπάρξει στα προσωπικά μας μέσα από παρεξηγήσεις, εντάσεις, τσακωμούς ή ακόμη και χωρισμούς. 

Από την Πέμπτη 29/3 οι εντάσεις αρχίζουν να αμβλύνονται και σκεφτόμαστε περισσότερο προτού μιλήσουμε ή πράξουμε. Αναθεωρούμε και επαναπροσεγγίζουμε πρόσωπα από τα οποία απομακρυνθήκαμε, ενώ η Παρασκευή 30/3 δίνει τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να βάλουμε τάξη και να ξεκαθαρίσουμε αυτό που χρειάζεται να είναι σαφές και καθαρό.  Η τελευταία μέρα του μήνα, Σάββατο 31/3, έχει κοινωνικό χαρακτήρα και είναι η κατάλληλη.

 

 

 

Share: