2ο δεκαημερο Απριλιου

Share:

 

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα έχει εντάσεις και χρειάζεται να προσέξουμε τις ισορροπίες. Πριν αντιδράσουμε σε κάτι, καλό είναι να σκεφτούμε ψύχραιμα. Οι περισσότερες μέρες αυτού του διαστήματος δίνουν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουμε ή να προωθήσουμε τους στόχους μας.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη 11-12/4 φέρνουν στο προσκήνιο ζητήματα που χρειάζεται να τακτοποιήσουμε, υποθέσεις που πρέπει να διευθετήσουμε και καταστάσεις που πρέπει να δρομολογήσουμε αναλαμβάνοντας προσωπική δράση. Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και η βοήθεια από την ομάδα μας ή τα πρόσωπα του κύκλου μας είναι απαραίτητη.

Η Παρασκευή 13/4 είναι δραστήρια ημέρα κατά την οποία μπορούμε να κάνουμε μια δυναμική νέα αρχή και να φυτέψουμε τους σπόρους που θα δώσουν καρπούς κατά την πορεία του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά κυρίως στις αρχές του τρίτου.

Το Σαββατοκύριακο 14-15/4 δίνει ευκαιρίες στον αισθηματικό μας τομέα και μπορούμε να το αξιοποιήσουμε αφιερώνοντας χρόνο στο ταίρι μας, εξομαλύνοντας διαφορές, παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις και ανανεώνοντας τους δεσμούς αγάπης.

Η Δευτέρα και η Τρίτη 16-17/4 είναι μέρες που βοηθάνε να ξεμπλοκάρουν καταστάσεις στα επαγγελματικά μας και παρέχουν ευκαιρίες για να κινηθούμε πιο άμεσα, πιο αποτελεσματικά και να έχουμε μεγαλύτερη ικανοποίηση από την ποιότητα της δράσης μας. Πολλές οι επαφές και οι συζητήσεις και άλλες τόσες οι ιδέες που προκύπτουν, χρειάζεται λοιπόν διάκριση και λογική επεξεργασία των δεδομένων που προκύπτουν αυτό το διήμερο.

Το τριήμερο 18-20/4 είναι προπαρασκευαστικό και με αφορμή αναστατώσεις, παρεξηγήσεις και ανισορροπίες που μπορεί να προκύψουν την Τετάρτη 18/4, έχουμε μπροστά μας τον χρόνο να σκεφτούμε και να συνειδητοποιήσουμε καλύτερα αυτό που συμβαίνει. Αφήνοντας στην άκρη τον εγωισμό μπορούμε να πάρουμε καλύτερες και πιο συμφέρουσες αποφάσεις.

 

 

Δες το 3ο δεκαήμερο του μήνα

 

Share: