3ο δεκαημερο Απριλιου

Share:

 

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι δραστήριο και είναι η περίοδος που μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα από την δράση που αναπτύξαμε κατά το διάστημα από 8-16/4. Είναι μια δύσκολη περίοδος, με κανόνες, περιορισμούς, κούραση και ευθύνες.

Το Σαββατοκύριακο 21-22/4 δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστούμε, όχι όμως και να χαλαρώσουμε. Η επαφή με ανθρώπους και η φροντίδα των αναγκών τους είναι κάτι που μπορεί να δώσει χαρά και σε εμάς και κυρίως στους άλλους, ενώ ταυτόχρονα μπορούμε να ξεκινήσουμε νέα σχέδια και να εφαρμόσουμε ιδέες που θα εξελιχθούν και θα αποδώσουν μέχρι το τέλος του μήνα. Η Δευτέρα και η Τρίτη 23-24/4 είναι ημέρες που ευνοούν την ανανέωση και τα καινούργια ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες και η αισθηματική μας ζωή μπορεί να ανανεωθεί αρκετά μέσα από συζητήσεις που στόχο έχουν να ξεριζώσουν κάθε μορφής ζιζάνια που ταλανίζουν την σχέση μας.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη 25-26/4 κινούνται περισσότερο γύρω από πρακτικά θέματα και το βάρος πέφτει στην εργασία μας και στο πώς μπορούν νέες ιδέες να ενσωματωθούν στην καθημερινότητα και στον τρόπο δράσης μας. Η Τετάρτη μπορεί να είναι μια έντονα κουραστική ημέρα, με δυσκολίες και πίεση, καλό είναι να φροντίσουμε να έχουμε ψυχικές και σωματικές αντοχές, ενώ η Πέμπτη είναι δημιουργική ημέρα που δίνει την ελευθερία, πάντα εντός ενός λογικού πλαισίου, να κάνουμε αυτό που θέλουμε.

Η Παρασκευή 26/4 είναι ημέρα με σκαμπανεβάσματα, χρειάζεται να διατηρήσουμε ισορροπίες σε αισθηματικά ζητήματα και να φροντίσουμε τις οικονομικές μας υποχρεώσεις. Η έννοια της ευθύνης προς το σύνολο διαπερνά καθετί που συμβαίνει σήμερα.

Το Σαββατοκύριακο 28-29/4 είναι δημιουργική περίοδος και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον χρόνο πρακτικά, ώστε να σχεδιάσουμε το άμεσο μέλλον μας, να διερευνήσουμε καταστάσεις και να εξάγουμε συμπεράσματα και να οργανώσουμε τις επόμενες κινήσεις μας.

Η Δευτέρα 30/4 συνοψίζει τον μήνα, φέρνει στο φως λεπτομέρειες που δεν είχαμε εντοπίσει, εκκρεμότητες που αναβάλαμε να διεκπεραιώσουμε ή ζητήματα στα οποία μέχρι τώρα εθελοτυφλούσαμε. Κουραστικές ημέρα με τρέξιμο, άγχος και κούραση, αν και τώρα μπορούμε να θεμελιώσουμε καλύτερα και πιο σταθερά την ζωή μας.

 

Share: