1ο δεκαημερο Νοεμβρίου 2018

Share:

 

Το πρώτο δεκαήμερο είναι ορμητικό και επικρατεί η διάθεση να κινηθούμε και να δράσουμε. Καλό είναι όμως να κινηθούμε λογικά και με υπολογισμό, χωρίς να υπερεκτιμάμε τις δυνατότητες που υπάρχουν ή τον εαυτό μας.

Η πρώτη μέρα του μήνα
έχει τον αέρα της αλλαγής και της ανανέωσης. Ρευστή η ενέργεια όμως, δεν σταθεροποιείται κάτι σήμερα.

Η Παρασκευή, 2/11, δημιουργεί μικρή ανασφάλεια και αμφιβολίες γύρω από κάποιο θέμα, καλή ημέρα όμως για αισθηματικές υποθέσεις.

Το Σαββατοκύριακο και η Δευτέρα, 3-5/11, είναι τρεις μέρες που γενικότερα προσφέρονται στο να σκεφτούμε και να προγραμματίσουμε. Ευνοείται η έρευνα πάνω σε κάποιο θέμα και η άντληση σημαντικής πληροφορίας.

Η Τρίτη, 6/11, είναι δυναμική ημέρα με προδιαγραφές για δράση, κινήσεις, πρωτοβουλίες και ενεργητικότητα. Τα ερωτικά ζητήματα φέρνουν ικανοποίηση, ο εγωισμός χρειάζεται προσοχή όμως.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη, 7-8/11, ανοίγουν έναν κύκλο εξελίξεων στα αισθηματικά ζητήματα που θα μας απασχολήσει και κατά το δεύτερο δεκαήμερο και ειδικότερα μέχρι τα μέσα του το μήνα. Οι κινήσεις και οι αποφάσεις αυτές τις δύο ημέρες πρέπει να είναι σίγουρες και ξεκάθαρες για να μην μετανιώσουμε αργότερα.

Η Παρασκευή, 9/11, φέρνει στο προσκήνιο δυσκολίες, καθυστερήσεις και κούραση που προέρχεται από υποχρεώσεις ή από λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής. Καλή ημέρα για εργασία και ειδικότερα για διεκπεραίωση υποθέσεων.

Δες το 2ο δεκαήμερο του μήνα

 

Share: