2ο δεκαημερο Νοεμβριου 2018

Share:

 

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι πολύ έντονο και με γρήγορους ρυθμούς. Υπάρχουν δυνατότητες επίτευξης σχεδίων και σκοπών, αλλά γενικότερα απαιτούνται προσεκτικές κινήσεις, ψυχραιμία και λογική.

Η Κυριακή, 11/11, δίνει ευκαιρίες για εξισορρόπηση προβλημάτων στον αισθηματικό τομέα, αλλά χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί με την αλήθεια. Τα οικονομικά θέματα επίσης μας απασχολούν και μας καλούν να πάρουμε αποφάσεις.

Οι πρώτες τρεις μέρες της εβδομάδας, 12-14/11, είναι δύσκολες, κουραστικές και παρότι προσφέρουν ευκαιρίες για επίτευξη στόχων, όλα χρειάζονται προσπάθεια, πράγμα που κάποιους μπορεί να τους αποκαρδιώσει. Υπομονή, επιμονή και θετική σκέψη! Γεγονότα που σχετίζονται με την προηγούμενη Τετάρτη (7/11), τώρα έρχονται σε ολοκλήρωση.

Η Πέμπτη, 15/11, εγκαινιάζει ένα σύντομο διάστημα δράσης και ενεργοποίησης που θα ολοκληρωθεί στα τέλη αυτού του δεκαημέρου και μπορούμε να δράσουμε στοχευμένα και συγκεκριμένα περιμένοντας επιτυχία.

Η Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, 16-18/11, ανοίγουν έναν μικρό ασκό του Αιόλου και προκύπτουν στην καλύτερη περίπτωση παρεξηγήσεις από καταπιεσμένες σκέψεις και συναισθήματα με αφορμή τα γεγονότα αυτών των ημερών. Η επικοινωνία χρειάζεται να συνδυαστεί με την διπλωματία.

Η αρχή της εβδομάδας, 19-20/11, φέρνει αποσταθεροποίηση, αλλαγές, εκπλήξεις και ανατροπές. Πιο δύσκολη η Δευτέρα, ενώ η Τρίτη μπορεί να φέρει μια πρόσκαιρη εξισορρόπηση. Θέματα οικονομικά και διαχείρισης υλικών πόρων είναι στο προσκήνιο.

Δες το 3ο δεκαήμερο του μήνα 

 

Share: