1ο δεκαημερο Απριλιου

Share:

 

Ημέρες που βοηθάνε στο να συνειδητοποιήσουμε τις καταστάσεις καλύτερα και να προσαρμόσουμε την δράση μας στα δεδομένα. Οι ευκαιρίες για επιτυχία στο ζητούμενό μας υπάρχουν, για να τις εκμεταλλευτούμε όμως χρειάζεται πρώτα ψύχραιμος εντοπισμός.

Οι πρώτες τρεις ημέρες του μήνα, Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη 1-3/4, δίνουν ευκαιρίες να εντοπίσουμε συμφέρουσες δυνατότητες σε οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα και ευνοούν επαφές, συμφωνίες και συνεννοήσεις. Προσοχή την πρώτη του μήνα καθώς η ημέρα έχει υπερβολές και ανισορροπίες και θολώνει την σκέψη. Η Τετάρτη 4/4 είναι δυναμική ημέρα με πολλή ενέργεια και δράση. Κατάλληλη για να ξεκινήσουμε με θάρρος και αυτοπεποίθηση κάτι που θέλουμε να έχει διάρκεια, ταυτόχρονα όμως δεν πρέπει να πιέσουμε τους άλλους να κάνουν κάτι επειδή εμείς το θεωρούμε σωστό ή κατάλληλο.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή 5-6/4 είναι ένα ευνοϊκό διήμερο για τις σχέσεις μας και μπορούμε να εμβαθύνουμε σε συναισθήματα και να εδραιώσουμε καλύτερα την επαφή. Η επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο.

Το Σαββατοκύριακο 7-8/4 είναι κουραστικό, με ανατροπές και αποσταθεροποίηση σχεδίων και στόχων. Πίεση και κούραση για λόγους εργασίας ή πρακτικών ζητημάτων ειδικά το Σάββατο, ενώ την Κυριακή η δημιουργική ενέργεια και η ανάγκη για απελευθέρωση και αλλαγή θα δώσουν τον τόνο για τα γεγονότα της ημέρας, αλλά και για την αρχή της εβδομάδας.

Η Δευτέρα και η Τρίτη 9-10/4 φέρνουν αλλαγές και γεγονότα που θα μας βάλουν σε σκέψη και που θα είναι η αφορμή για να αναζητήσουμε τις βαθύτερες αιτίες. Οι ανάγκες του συντρόφου, οι απαιτήσεις από την εργασία και οι προσωπικές μας ανάγκες έρχονται σε σύγκρουση και υπερτονίζουν την αναγκαιότητα ξεκούρασης και ενός διαλείμματος.

 

 

Δες το 2ο δεκαήμερο

Share: