Ουρανος ορθοδρομος

Share:

 

Ουρανός ορθόδρομος στον Κριό

 

Ο πλανήτης Ουρανός τους μήνες που ήταν στην ανάδρομη του πορεία είχαν ένα έντονο κάλεσμα και μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης για αλλαγή και ανανέωση σε θέματα της ζωής σου που έχουν βαλτώσει.

32-706-Portman1Σε ορισμένες περιπτώσεις αυτή η επείγουσα ανάγκη για αλλαγή ήταν τόσο ισχυρή μέσα από απροσδόκητα γεγονότα που πιθανά να αναρωτιέσαι αν ήταν βιαστική η απόφαση σου, αν ήταν απαραίτητη η κίνηση που έκανες ή αντίθετα αν ο άλλος καταλάβαινε τί έκανε όταν ζητούσε “χώρο” στη δική του ζωή.

Ο θρίαμβος του μυαλού έναντι της καρδιάς έντονος τους προηγούμενους μήνες, με συναισθήματα δυσφορίας ασφυκτικά πολλές φορές, με αποτέλεσμα να μην ενδιαφέρει και πολύ ποιες θα ήταν οι συνέπειες μετά.

Τώρα ένα νέο σενάριο, ένα νέο ενδεχόμενο διαφορετικό απ’ το παλιό αρχίζει να φαίνεται το οποίο είναι ανάλογο με την ευκαιρία που έδωσες στον εαυτό σου να απελευθερωθεί από αυτό που το κράταγε στάσιμο.

Αυτό που χρειάζεται να αναρωτηθείς είναι: Αν ξεμπλόκαρες την ενέργεια που χρειαζόταν απελευθέρωση για να προχωρήσεις μπροστά. Αν έσπασες τα άκαμπτα μοτίβα που σε τραβούσαν πίσω. Με ποιους νέους τρόπους θα αντιμετωπίσεις τις “κρίσεις” στη ζωή σου. Αν έχεις τις απαντήσεις . . . έχεις και τις λύσεις τα χέρια σου.

 

risk640

Share: