fbpx

Η εβδομαδα απο τον Athan

Share:

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

Οι τζούρες της εβδομάδας από τον Athan

Δευτέρα 8 Απριλίου
Θέλεις τα ώπα σου, θέλεις τις τρέλες σου, θέλεις τις τσάρκες σου με ιώτα χι. Θέλεις τ’ αλλιώτικα, θέλεις τ’ απίθανα και τα παράξενα που ‘χει η ζωή. Θέλε! Αρκεί να είσαι μόνη σου, με αυτοκίνητο και χωρίς ευθύνες. Διαφορετικά σήμερα εστιάσου σε υποχρεώσεις και σε θέματα με συγγενείς. Μπορείς να βάλεις μουσική όμως, όσο κάνεις τις δουλειές σου, κάτι είναι και αυτό!


Τρίτη 9 Απριλίου
Σήμερα έχεις την δυνατότητα να καταλάβεις καλύτερα κάτι ή να ανακαλύψεις κάτι και να επιβεβαιώσεις την διαίσθησή σου.. Μπορείς λοιπόν να εστιάσεις στην μελέτη μιας έρευνας που σε ενδιαφέρει ή να παρακολουθήσεις τον γκόμενο. Και τα δύο θα σου δώσουν τις απαντήσεις που ψάχνεις, γιατί όποιος ψάχνει, βρίσκει! Βαριέσαι και δεν είσαι να τρέχεις νυχτιάτικα; Τότε ρώτα την συμβουλευτική υπηρεσία του astroguide.


Τετάρτη 10 Απριλίου
Κάνε την αγορά που σκέφτεσαι καιρό τώρα, σήμερα. Ιδανική ημέρα για οτιδήποτε έχει να κάνει με χρήματα, επένδυση, οργάνωση, αποτελεσματικότητα. Ο λόγος σου περνάει σήμερα, οπότε βάλε το χαμόγελο και δώσε τις εντολές που πρέπει να δώσεις. Επιτέλους τα παιδιά θα φάνε τα λαχανικά τους!


Πέμπτη 11 Απριλίου
Είσαι κοινωνική, τακτοποίησες πολλά εχθές με επιτυχία, σήμερα θες να βγεις λίγο έξω και να τα πεις με τον κόσμο. Δεν κρατιέσαι επίσης και θέλεις να δείξεις σε όλους το έξυπνο φορεματάκι που αγόρασες εχθές (βλέπε Τετάρτη)! Το πολύ το κύριε ελέησον, το βαριέται και ο παπάς, όμως. Η ημέρα σε πονοκεφαλιάζει και ο κόσμος δεν ασχολείται μαζί σου ή δεν καταλαβαίνει τι του λες, δεν σε νοιώθουν, πώς το λένε; Μη μείνεις σπίτι, αλλά κάνε σωστή επιλογή στις παρέες σήμερα.

Παρασκευή 12 Απριλίου
Αν κινήθηκες σωστά εχθές και σύμφωνα με το συμφέρον του παιδιού που έχεις μέσα σου, σήμερα ξημερώνει μια δυναμική ημέρα και μπορείς να πετύχεις πολλά και για σένα και για τους άλλους! Αν δεν κινήθηκες σύμφωνα με το συμφέρον σου εχθές, σήμερα ξυπνάς με πονοκέφαλο ή με νεύρα.. Τουλάχιστον θα καταλάβεις ότι αν δεν είσαι εσύ καλά πρώτα, τίποτα δεν μπορείς να κάνεις για τους άλλους.

Σάββατο 13 Απριλίου
Είναι τόσο έντονη η σχέση που έχεις όντως και από τις δυο πλευρές ή μήπως εσύ το ‘χεις λίγο παραπάνω από τον άλλον σήμερα; Βγάλε τις σκέψεις σου, το πάθος σου, μοιράσου τις φαντασιώσεις σου, αλλά μην ξεφύγεις εντελώς γιατί δεν θέλεις να σε πουν και επικίνδυνη στο τέλος! Στις κοινωνικές σου αλληλεπιδράσεις σήμερα άσκησε μια μορφή αυτολογοκρισίας, αλλά στις προσωπικές σου περιπτύξεις δεν υπάρχει κανένας κανόνας, εκτός από το να θυμάσαι το safeword του συντρόφου. Μην το μπερδεύεις με το password, είναι άλλο πράγμα..

Κυριακή 14 Απριλίου
Οι καινούργιες ιδέες θέλουν τον χρόνο τους για να ενσωματωθούν στην συνείδηση των άλλων. Δεν είναι η ημέρα που θα ήθελες να τρομάξεις τον άλλο λοιπόν και να πάρεις ένα ωραιότατο και απαγορευτικότατο βέτο που θα σου πάρει έναν μήνα πάλι για να το αλλάξεις.. Μην βιάζεσαι και μην προσπαθείς να φτάσεις στο αποτέλεσμα σήμερα, εστίασε στο πώς θα τους το φέρεις λάου-λάου.. Αγάπη μου εσύ ξέρεις τι είναι καλύτερο κτλ.

 

Τα tips της εβδομάδας

  • Η εβδομάδα στο σύνολό της είναι δραστήρια και μπορείς να κάνεις κινήσεις, να πάρεις πρωτοβουλίες και να κυνηγήσεις αυτό που θες.
  • Η Παρασκευή είναι μια ιδανική ημέρα για νέα ξεκινήματα.
  • Η Πέμπτη και το σαββατοκύριακο θέλουν προσοχή στις ισορροπίες, προσπάθησε να μείνεις στα βασικά και μην πιέσεις τις καταστάσεις.

 

Share: