fbpx

Η εβδομαδα απο τον Athan

Share:

 

Οι τζούρες της εβδομάδας από τον Athan

Δευτέρα πρώτη Ιουλίου
Δυναμικό ξεκίνημα του μήνα! Ξυπνάς με τα υπαρξιακά σου, παίρνεις πρωινό κοιτώντας το κινητό σου και δεν βλέπεις απάντηση στο χθεσινό μήνυμα που έστειλες, συνεχίζεις με την ελπίδα (που πάντα πεθαίνει τελευταία) το μεσημεριανό σου πρόγραμμα, ώσπου τα παίρνεις στο κρανίο και ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως! Ναι, να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει και να του τα πεις ένα χεράκι έξω από τα δόντια, αλλά μην ξεχνάς ποτέ να το κάνεις με στυλ.


Τρίτη 2 Ιουλίου
Φυσικά και δεν είσαι κορόιδο! Ξέρεις πολύ καλά τι συμβαίνει όλο αυτό το διάστημα και η διαίσθηση σου λειτουργεί μια χαρά (τις περισσότερες φορές τουλάχιστον). Μην αφήσεις κανέναν σήμερα να σου ρίξει στάχτη στα μάτια, μην πιστέψεις τα γλυκόλογα, τις υποσχέσεις ή τις δικαιολογίες. Είναι η μέρα για να ειπωθούν ξεκάθαρα τα πράγματα και να παρθούν σημαντικές αποφάσεις.


Τετάρτη 3 Ιουλίου
Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας ήταν απαιτητικές και δύσκολες, κυρίως σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο. Ώρα λοιπόν η δυσκολία να μεταφερθεί και στο καθημερινό πρακτικό επίπεδο της εργασίας και των ευθυνών. Δύσκολη ημέρα που σε καταπιέζει και σε περιορίζει και ο χρόνος δεν σου φτάνει. Το Χόλυγουντ θέλει να σε κάνει να πιστέψεις ότι είσαι η Σουπεργούμαν, θέλεις οπωσδήποτε όμως να παίξεις αυτόν τον ρόλο σήμερα; Μοίρασε αρμοδιότητες και σε άλλους και μην το παίρνεις όλο επάνω σου!


Πέμπτη 4 Ιουλίου
Και ενώ το σύμπαν συνεχίζει να κινείται με τους δικούς του ανελέητους ρυθμούς, σήμερα ξυπνάς και αποφασίζεις να κάνεις την ανατροπή και να μπερδέψεις τους πάντες. Ντύνεσαι εντελώς διαφορετικά, αγοράζεις πακέτο ενώ κανονικά δεν καπνίζεις, στο γραφείο παραγγέλνεις διαφορετικό καφέ από τον συνηθισμένο και μιλάς σε όλους για το σκουλαρίκι που θέλεις να βάλεις στην γλώσσα. Συστήνεσαι στον καλό σου ως Στέλλα (αν σε λένε Στέλλα, συστήσου ως Ελεονώρα) και κανονίζεις το πού θα σε πάει διακοπές τον Αύγουστο. Αυτό το τελευταίο μάλιστα θα έχει θεαματικά αποτελέσματα στην ερωτική σου ζωή το βράδυ! Δημιουργείς γενικότερα έκπληξη και ανατροπή σε όλους γιατί ξέρεις ότι αν δεν το κάνεις εσύ, θα στο κάνει το σύμπαν και όταν στο κάνει αυτό το σύμπαν, όσο να ‘ναι πονάει..


Παρασκευή 5 Ιουλίου
Σκέψεις επιπόλαιες και κυκλοθυμικές έχει το μενού σήμερα, όχι μόνο για σένα αλλά και για τους άλλους. Αστάθεια και μη ξεκάθαρο τοπίο λοιπόν, δεν είναι η ημέρα για να πάρεις αποφάσεις ζωής, ούτε φυσικά για να δώσεις έδαφος στις μικροπαρεξηγήσεις με την σχέση ή με την οικογένεια και να αποκτήσουν τεράστιες διαστάσεις. Αν από την άλλη το ποτήρι έχει ξεχειλίσει, τότε σήμερα χώρισέ τον να πάει στο καλό και αυτός και εσύ! Αν είσαι μόνη, κομμωτήριο, μπωτέ και τα γνωστά γιατί σήμερα ένα πρόσωπο θα μπορούσε να μπει στην ζωή σου. 


Σάββατο 6 Ιουλίου
Αρχίζει σιγά σιγά το κλίμα να αλλάζει και οι ρυθμοί της εβδομάδας χαλαρώνουν. Όχι φυσικά για πολύ, αλλά σήμερα τουλάχιστον μπορείς να χαλαρώσεις, να  πάρεις τον χρόνο σου, να ξεχαστείς λίγο στην σαπουνόπερά σου και να αφήσεις την πραγματική ζωή να τρέχει έξω από το παράθυρό σου. Και εκεί ακριβώς που ο Χοσέ-Φερνάντο ετοιμάζεται να ορκιστεί όρκους αιώνιας αγάπης στην Μαρία- Λούρδες, εκεί ακριβώς εσύ συνειδητοποιείς ότι κάποια πράγματα που σου είπε ο δικός σου το προηγούμενο διάστημα, δεν κολλάνε και τόσο πολύ!  Μάλλον θα παίζει και σε άλλο σήριαλ…


Κυριακή 7 Ιουλίου
Δικαίωση και επιτυχία. Ανταμοιβή για τους κόπους σου. Αυτό. Εννοείται φυσικά ότι αν όλη την εβδομάδα έκανες τα νύχια σου, δεν έχεις ούτε δικαίωση ούτε επιτυχία για σένα. Για την νυχού σου όμως ναι!

Τα tips της εβδομάδας

  • Η εβδομάδα εισάγει έντονα το ψυχολογικό στοιχείο και τις αποφάσεις που χρειάζεται να πάρεις σε σημαντικά θέματα για σένα.
  • Φρόντισε να είσαι σίγουρη για ό,τι κάνεις και λες αυτή την εβδομάδα γιατί στην πορεία του μήνα θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις και να αναπροσαρμόσεις τις αποφάσεις και τις επιλογές σου.
  • Ό,τι μπορείς να το διεκπεραιώσεις άμεσα μην το αφήνεις για αργότερα, καθώς στην πορεία προκύπτουν επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις.
  • Αυτό το σαββατοκύριακό δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστείς (όχι εντελώς, η ζωή τρέχει συνεχώς..) και να σκεφτείς ήρεμα και σωστά.

 

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: