fbpx

Το χρωμα της εβδομαδας

Share:

 

Εβδομάδα 19 έως 25 Σεπτεμβρίου 

 

 

Ο Ερμής ακόμα ανάδρομος μέχρι την Πέμπτη και η αίσθηση πως όσο και αν επιθυμείς κάτι, όσο και αν προσπαθείς για κάτι, ένα ξαφνικό γεγονός σε σταματά, κάτι μπαίνει στον δρόμο σου, σε αποπροσανατολίζει, σε υποχρεώνει να αλλάξεις τα σχέδια σου ακόμα και την τελευταία στιγμή. Ωστόσο (και) αυτή η εβδομάδα χρωματίζεται από έντονη κινητικότητα και δυναμική για οποιαδήποτε δραστηριότητα. Εξωτερικά γεγονότα ενεργοποιούνται με τρόπο που πιθανά να αισθανθείς πως χρειάζεται να δράσεις άμεσα και παρορμητικά αλλά καλό θα ήταν να πάρεις τον χρόνο σου.  Αν θέλεις να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να συγκρατήσεις την ενέργεια, να την κρατήσεις μέχρι να δοθεί η κατάλληλη στιγμή να την εξωτερικεύσεις (μετά τις 23 Σεπτέμβρη) γιατί ο Ερμής δημιουργεί ακόμα έντονες καθυστερήσεις, αναβολές, λάθος εκτιμήσεις, παρερμηνεύεις και παρεξηγήσεις με τους γύρω σου.

 

Η πρόκληση αυτής της εβδομάδας είναι να μάθεις να ελέγχεις το κάθε συναίσθημα που ξεπηδά  για “την ενδυνάμωση του σκοπού σου”.

 

Ελέγχοντας τις αντιδράσεις σου η αίσθηση που πιθανά θα έχεις είναι πως χάνεις μέρος της ζεστασιάς και της ευαισθησίας που νιώθεις πως θα μπορούσες να δώσεις και να πάρεις, ωστόσο η συγκεκριμένη στιγμή ζητά εγκράτεια.

astro-guide-20Το μυαλό “γυρίζει” αυτή την εβδομάδα, ζητώντας να φύγεις μακριά από οτιδήποτε δεν σου δίνει πια ενδεχόμενα, έξαψη, οτιδήποτε δεν φωτίζει τον δρόμο σου, σε καθυστερεί, σε σταματά, σε αποδυναμώνει, σε κρατά στην ίδια άκαρπη πορεία. Η ταχύτητα εδώ είναι σημαντική. Θέλει τόση όση σου επιτρέπει να βλέπεις σε μια ακτίνα ασφαλείας. Οποιαδήποτε χαμηλότερη ή μεγαλύτερη γεννά το ενδεχόμενο της αποτυχίας και της αμφισβήτησης γιατί στην διαδρομή απ την κατανόηση στην προσαρμογή . . . και από κει στην τελική δράση, θα μπορούσαν να δημιουργηθούν προβλήματα, λόγω βιασύνης, μη σωστής κατανόησης και διαχείρισης της κατάστασης.

Επίσης νευρικές ενέργειες και ανησυχία είναι στο παιχνίδι. Οπότε ναι, εκθέτεις τον εαυτό σου σε νέες ιδέες και ανθρώπους που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν να βρεις την διέγερση που χρειάζεσαι και δίνουν την ευκαιρία να ζήσεις παράλληλα μια πιο πνευματική σύνδεση μαζί τους, ωστόσο οποιαδήποτε κίνηση και δράση μετά τις 23 Σεπτέμβρη, για να έχει αποτέλεσμα.

Τρεις Εκλείψεις μέσα σε ένα μήνα και οι υπόλοιπες πλανητικές διεργασίες ενεργοποίησαν συναισθήματα θυμού, λύπης, απογοήτευσης και αηδίας με βίαιο τρόπο. Η αναμονή, η επανεξέταση και η εστίαση στις λεπτομέρειες δεν είναι τιμωρία του Ερμή όταν μπαίνει ανάδρομος. Είναι για να επεξεργαστείς όλα τα συναισθήματα που νιώθεις. Να αφήσεις χώρο και χρόνο να αφομοιωθούν οι αλλαγές, τα νέα δεδομένα, τα καινούργια ενδεχόμενα, η διαφορετική σκέψη, ο διαφορετικός τρόπος προσέγγισης έτσι ώστε να μπορέσεις (να δεις)  και να ακολουθήσεις τον νέο δρόμο που χαράζετε στον ορίζοντα.

 

astroguide7

Καλή εβδομάδα!

 

 

Share: