fbpx

22/11 Αδραξε τις ευκαιριες που φερνει ο Ηλιος στον Τοξοτη! Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

Share:

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη φωτίζει το όραμα για το μέλλον και αναζωπυρώνει την ελπίδα για τις επιθυμίες που θέλουμε να υλοποιήσουμε. Είναι μια στιγμή όπου αφήνοντας στο χρονοντούλαπο θέματα που δεν μπορεί να υπάρχει εξέλιξη μπορούμε να ονειρευτούμε ξανά και να δούμε τις καταστάσεις της ζωής μας από μια άλλη περισσότερο αισιόδοξη ματιά. Ο Ερμής έχει πια ορθοδρομήσει και τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδια στα σχέδια μας. . .

Κριός

Ο Ήλιος στον Τοξότη και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σε σπρώχνει να ανοίξεις τα φτερά σου, να χαλαρώσεις την καθημερινότητά σου και να προσθέσεις εκείνο το συστατικό που θα σε ταξιδέψει ψυχικά ή και σωματικά. Κάνε κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο. Θέσε νέους, ανανεωμένους στόχους και άνοιξε νέους δρόμους. Η αλλαγή χρειάζεται να αρχίσει από μέσα σου και σήμερα νιώθεις τι είναι αυτό που θα σε αναζωογονήσει για τον επόμενο Ηλιακό μήνα. . .

Ταύρος

Σήμερα δεν προσφέρεται η μέρα να ασχοληθείς και να εστιάσεις σε πολλές λεπτομέρειες. Ωστόσο για τον επόμενο Ηλιακό μήνα με τον Ήλιο στον Τοξότη για να μπορέσεις να επωφεληθείς τις ευκαιρίες που σου δίνει και να αισθανθείς εσύ καλύτερα υιοθέτησε μια περισσότερο ευέλικτη στάση. Η προσαρμοστικότητα θα σου δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσεις μια πιθανή ένταση και να αναπτυχθεί ενδυνάμωση μέσω της αυτό-αποδοχής. . .

Δίδυμοι

Οι συνεργασίες ευνοούνται με κέντρο εσένα με την θέση του Ήλιου στον Τοξότη. Είτε πρόκειται για φιλικές συνεργασίες είτε για επαγγελματικές τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να διευρύνεις τον κύκλο σου. Όσο αφορά τις επαγγελματικές σου επαφές μπορείς να αναλάβεις ακόμη και κυρίαρχο ρόλο και να φωτίσεις τους γύρω με τις ικανότητες σου και τις ιδέες σου. . .

Καρκίνος

Η αφοσίωση σου σε ένα έργο, μια καθημερινή σου πράξη τώρα αναγνωρίζεται και μπορεί να σε οδηγήσει σε έναν ακόμη υψηλότερο στόχο. Η πίστη σου μεγαλώνει σε ότι υπάρχει και έχει ριζώσει στην καρδιά σου και γνωρίζεις πως η βοήθεια και στήριξη σου είναι σημαντική. Συνέχισε να φροντίζεις ότι αγαπάς και η πρόοδος σου θα είναι δεδομένη. . .

Λέων

Οτιδήποτε μπορείς να μετασχηματίσεις σε κάτι δημιουργικό είναι για σένα σημαντικό και το απολαμβάνεις στο έπακρο. Είναι ένα επίτευγμα για σένα και τώρα σου δίνεται η ευκαιρία μέσα από πολλές μικρές καθημερινές επιτεύξεις να παίρνεις χαρά. Η ζωή είναι γεμάτη από καθημερινά θαύματα. Εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που σου δίνονται προς έναν δημιουργικό στόχο. . .

Παρθένος

Η απομάκρυνση από την ασφαλή ζώνη μπορεί να σε φοβίζει αλλά αυτή την στιγμή είναι αρκετά δελεαστική. Οτιδήποτε φωτίζει την ψυχή σου και τις επιθυμίες σου είναι καλοδεχούμενο και από σήμερα αρχίζει μια περίοδος όπου μπορείς να αφεθείς στην αναζήτηση του. Η περιπέτεια ξεκινά και οι εμπνεύσεις έρχονται από τα βαθύτερα σου συναισθήματα. Άκουσε την καρδιά σου και ακολούθησε αυτό που σου ψιθυρίζει. . .

Ζυγός

Αρχίζει μια περίοδος  όπου οι επικοινωνία θα σου δίνει εμπνεύσεις για την δουλειά σου και οτιδήποτε άλλο θέλεις να αναπτύξεις. Νέες εμπειρίες είναι διαθέσιμες, οι οποίες θα σε γεμίσουν δύναμη και πολλά υποσχόμενα ενδεχόμενα. Οποιαδήποτε διανοητική διαδικασία και επικοινωνία θα σε σπρώχνει προς την αναζήτηση νέων τρόπων γνώσης. Ότι και να επιθυμήσεις είναι σίγουρο πως δεν θα γυρίσεις με άδεια χέρια. . .

Σκορπιός

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη ανεβάζει την αυτοεκτίμηση σου και σε βοηθά στην δημιουργία νέων προσωπικών αξιών. Αυτή την στιγμή καλείσαι να εξελίξεις την ζωή σου με όσους και όσα έχουν πραγματική αξία. Η συναισθηματική ασφάλεια μέσω της ύλης μπορεί να αυξηθεί και να απολαύσεις καλύτερα τους πόρους σου. Θυμήσου να επενδύεις σε ότι εμπεριέχει έμπνευση και μην αναλώνεσαι εκεί που δεν υπάρχει χώρος για επέκταση. . .

Τοξότης

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σου και μαζί με τα γενέθλια σου δίνεται αρκετή δόση ενέργειας σωματικής και νοητικής. Ο Ήλιος σε αυτή την θέση θα φωτίζει την αισιοδοξία σου δίνοντας την εικόνα για το πως μπορείς να κατακτήσεις οτιδήποτε βάλεις στόχο. Ο λόγος είναι κυρίως η έξαψη της στιγμής, της ικανότητάς σου να οραματιστείς, να μεταμορφωθείς ακόμα και σε κάτι μεγαλύτερο (που τόσο επιθυμείς).

Αιγόκερως

Ο Ήλιος στον Τοξότη απεγκλωβίζει μέρος της συσσωρευμένης ενέργειας που έχεις μέσα σου το τελευταίο διάστημα. Με κυβερνήτη τον Δία φαίνεται πως μπορείς για έναν Ηλιακό μήνα να βρεις τρόπο να περνάς στην άλλη πλευρά, σε έναν κόσμο που είναι γεμάτος από καθημερινά μικρά θαύματα. Είναι στο χέρι σου πως θα χρησιμοποιήσεις αυτή την ευνοϊκή ενέργεια. . .

Υδροχόος

Με τον Ήλιο στον Τοξότη ο στόχος παίρνει αποχρώσεις πιο φωτεινές, επεκτατικές και σε απογειώνει μέσα από διαδρομές γεμάτες εμπειρίες. Εμπειρίες που σε τροφοδοτούν με θάρρος, έμπνευση, ωστόσο και με μια αίσθηση υπεροχής. Σου υπενθυμίζει πως μόνο μέσα από την πειθαρχία και τον έλεγχο του μυαλού και της δύναμης σου, μπορείς να πετύχεις αλλά και να διατηρήσεις τα επιτεύγματα σου. . .

Ιχθύες

Το επόμενο διάστημα σου δίνεται η ευκαιρία να δεις τον εαυτό σου μέσα από ένα άλλο πρίσμα κατευθύνοντας την ενέργεια σου προς την επίτευξη ανώτερων στόχων. Ο φόβος της στασιμότητας είναι έντονος με τον Ήλιο στον Τοξότη και σε οδηγεί σε αλλαγή πλεύσης προς νέες εξερευνήσεις αλλά θα πρέπει να τις φιλτράρεις μέσα από την έννοια του σκοπού για να φέρει τα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: