fbpx

Ζωδια 06/9 Η Νεα Σεληνη στην Παρθενο φερνει την ευκαιρια να εκμεταλλευτειτε τις γρηγορα μεταβαλλομενες συνθηκες με τον καλυτερο τροπο. . .

4482
0
Share:

Νέα Σελήνη στην Παρθένο και ένας Νέος Σεληνιακός Μήνας ξεκινά. Η θετική της σχέση με τον πλανήτη Ουρανό θα δώσει τον απαραίτητο ενθουσιασμό να κινηθούμε προς κατευθύνσεις από τις οποίες θα κερδίσουμε αυτογνωσία και θα κάνουμε δημιουργικές ανακαλύψεις. Ο Ερμής ως κυβερνήτη της Νέα Σελήνης θα μας βοηθήσει να χρησιμοποιήσουμε την διαίσθησή μας ακόμη και σε προφητικό επίπεδο και η σχέση της με τον Άρη θα βοηθήσει να γίνουν οι σκέψεις δράσεις. Επηρεάζει κυρίως όσους Παρθένους έχουν γεννηθεί στα μέσα του ζωδίου, τους Ιχθύες, Διδύμους και Τοξότες κυρίως του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες στο ζώδιο της Παρθένου. Ιδιαίτερα ευνοϊκή και ενεργητική Νέα Σελήνη για τα ζώδια στο Στοιχείο της Γης, Ταύρους και Αιγόκερους. Ωστόσο επειδή όλοι κάπου έχουμε το ζώδιο της Παρθένου στο ωροσκόπιο μας, μας αφορά όλους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σας φέρει γρήγορες και θετικές αλλαγές. Θα νιώσετε πως μπορείτε να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα κάτι που ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία σας. Νέες εμπειρίες έξω από την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασιακές συνθήκες.

Για τους Ταύρους, λάμψεις διορατικότητας και δημιουργικότητας υπόσχεται η Νέα Σελήνη στην Παρθένο για εσάς. Η θετική της σχέση με τον Ουρανό στο ζώδιο σας μπορεί πραγματικά να ανάψει τα αστέρια για εσάς και οτιδήποτε δημιουργικό ακόμη και διαφορετικό θέλετε να δοκιμάσετε ειδικά για τις επόμενες 15 – 20 ημέρες.

Για τους Διδύμους, την ευκαιρία να προσαρμοστείτε ανάλογα τις μεταβαλλόμενες συνθήκες σας δίνει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι και την προσωπική σας ζωή δίνεται η ευκαιρία να κάνετε θετικές αλλαγές και να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες.

Για τους Καρκίνους, η διαίσθησή σας είναι πάντα αρωγός στα βήματά σας ωστόσο η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου την ενισχύει και σας βοηθά ακόμη περισσότερο αν την εμπιστευτείτε τυφλά. Αφεθείτε σε αυτή την δημιουργική ροή και θα βγείτε κερδισμένη/ος.

Για τους Λέοντες, αυτό-ανακαλύψεις και γνώση θα φέρει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο για εσάς σε τομείς που σχετίζονται με τις αξίες, τις πεποιθήσεις και εκεί που θέλετε ή χρειάζεστε να νιώσετε ασφαλής. Μια πολύ δημιουργική στιγμή για να βάλετε γερά θεμέλια για ένα περισσότερο δημιουργικό και σταθερό μέλλον.

Για τους Παρθένους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας πραγματικά θα είναι μια μοναδική εμπειρία. Ειδικά για τις επόμενες 15 – 20 ημέρες θα μπορέσετε να επωφεληθείτε από τις δεδομένες συνθήκες, να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο έξω από την ρουτίνα σας και να μαγέψετε τον κόσμο γύρω σας με τις ικανότητές και την δημιουργικότητά σας σε όλα τα επίπεδα.

Για τους Ζυγούς, έξω από την ζώνη άνεσή σας, σας ωθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου να βγείτε και να επωφεληθείτε από την διαφορετικότητα. Ακόμη και αν όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα γύρω σας η διαίσθησή σας θα είναι τόσο πολύ ενεργή και βοηθητική που θα είναι κρίμα να σταθείτε μόνο σε ότι βλέπετε και αγγίζετε ως ένδειξη ορθότητας της σκέψης σας.

Για τους Σκορπιούς, είναι μια εξαιρετική στιγμή με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο να αφήσετε στην άκρη ότι σας αγχώνει ή νομίζετε πως δεν σας ταιριάζει απόλυτα και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Για τις επόμενες 15 – 20 ημέρες ακόμη και αν συναντήσετε ανορθόδοξους τύπους ανθρώπων ή διαφορετικό στυλ από το δικό σας θα κάνετε δημιουργικές ανακαλύψεις και πολύ χρήσιμες σε αυτό που ασχολείστε αυτή την περίοδο.

Για τους Τοξότες, με θετική σκέψη υποδεχθείτε την Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου γιατί παρόλο την διάχυτη αίσθηση του ανικανοποίητου και της παρατεταμένης προσμονής που μπορεί να νιώσετε πραγματικά είναι μια πολύ καλή περίοδος για νέα ξεκινήματα. Θέματα που σχετίζονται με βαθύτερες σας προσδοκίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο μπορούν να προχωρήσουν.  

Για τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου υπόσχεται να σας φέρει πολλές δημιουργικές ευκαιρίες για ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. Ιδιαίτερα αν τα σχέδιά σας σχετίζονται με ανθρωπιστικές ενέργειες και προοδευτικούς σκοπούς είναι σίγουρο πως θα προωθηθούν και θα πάρετε προσωπική ικανοποίηση.

Για τους Υδροχόους, πολλά πράγματα μπορούν να τακτοποιηθούν το επόμενο διάστημα με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, τα οποία μπορεί να σας αγχώνουν ή να σας ταλαιπωρούν. Η διαίσθησή σας και η αντιληπτική σας ικανότητα είναι τόσο ενεργές και μπορούν να είναι βοηθητικές στα βήματά σας που θα είναι κρίμα να αφήσετε αυτή την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Για τους Ιχθύες, εμπιστευτείτε την επόμενη περίοδο με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου για να κατανοήσετε καλύτερα τα δεδομένα και να επωφεληθείτε ακόμη και από τις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Ειδικά για τις επόμενες 15 – 20 ημέρες η προσαρμοστικότητά σας θα σας βοηθήσει να εκφράσετε μοναδικές πλευρές της προσωπικότητάς σας και να κάνετε καλύτερες και πιο ουσιαστικές συνδέσεις με τους ανθρώπους που αξίζει να έχετε δίπλα σας.

Share: