fbpx

Σεληνη στον Ζυγο και οι ισορροπιες στο μικροσκοπιο !

Share:

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού και οι συναισθηματικές σου αντιδράσεις απέναντι στα γεγονότα γίνονται πιο ραφιναρισμένες, ευγενικές άλλα και πιο “τεμπέλικες”. Με την Σελήνη στο Ζυγό (κυβερνήτης η αέρινη Αφροδίτη), δεν μπορεί να μην σε απασχολήσει το κομμάτι σχέσεις, συνεργασίες, η ένωση με έναν άλλον άνθρωπο, έστω να αναλογιστείς τί σημαίνει για σένα η λέξη σχέση και τί προσδοκάς μέσα απ’ αυτήν.

Αναλυτικά για ζώδια και ωροσκόπους…
Ζυγέ, πόσο σε ενδιαφέρει η εικόνα που καθρεφτίζεις στους γύρω και πόσο σημαντικό είναι για σένα να πολώσεις οποιοδήποτε συναίσθημα νιώθεις, προς χάριν της “καλής” συνεργασίας. Μήπως ο φόβος μην χάσεις τις ισορροπίες σε καθηλώνει στο ίδιο μέρος; Σκορπιέ, τι μερίδιο ευθύνης έχεις στην κατάσταση που βιώνεις μέσα στην σχέση σου; 2 ημέρες που μπορείς να δεις το συναισθηματικό σου σενάριο. Τοξότη, πώς θα νιώσεις πως αγαπιέσαι, συνυπάρξεις, συμπορεύεσαι, μέσα σε μια αγκαλιά, διατηρώντας ταυτόχρονα την προσωπική σου ελευθερία; Αιγόκερε, “η αιωνιότητα είναι ποιότητα, δεν είναι ποσότητα, αυτό είναι το μεγάλο, πολύ απλό μυστικό” Ν. Καζαντζάκης. Υδροχόε, η Σελήνη στον Ζυγό και ο κόσμος σου γεμάτος εικόνες , από εκείνες που καταφέρεις να δίνεις το σχήμα και το χρώμα που θέλεις, που δεν ξεθωριάζουν γιατί ο έρωτας πασπαλίζετε από ελπίδα. Ιχθύ, η Σελήνη στον Ζυγό μεγεθύνει ακόμη περισσότερο την ανάγκη να πολώσεις οποιοδήποτε συναίσθημα νιώθεις αυτή την στιγμή. Δώσε σημασία στα γεγονότα και τι κινητοποιείται σήμερα και αύριο. Η ανάγκη σου να δραπετεύσεις είναι έντονη. Κριέ, η Σελήνη στο Ζυγό σε σπρώχνει να συνεργαστείς και μέσω της διπλωματίας να πετύχεις στις συναλλαγές σου με τους άλλους. Η συγκεκριμένη στιγμή ζητά μεταρρύθμιση και ξεκαθάρισμα σε οτιδήποτε ανήκει στην σφαίρα «σχέσεις και συνεργασίες».  Ταύρε, η καθημερινότητά σου παίρνει όμορφες αποχρώσεις σήμερα και αύριο. Εκμεταλλέψου αυτή την στιγμή για να κάνεις πράγματα που ήθελες καιρό. Δίδυμε, όπως είπε και η Mae West: “Η αγάπη δεν είναι συναίσθημα ή ένστικτο. Είναι τέχνη”. Καρκίνε, οποιεσδήποτε αλλαγές θέλεις να κάνεις στο χώρο σου, αυτή είναι η στιγμή. Θα σε χαροποιήσει περισσότερο από ότι φαντάζεσαι. Λέων, η επικοινωνία τις επόμενες 2 ημέρες γίνεται εποικοδομητική αρκεί να έχει στόχο την συνεργασία και την ανταλλαγή απόψεων. Παρθένε, ένα οικονομικό θέμα έρχεται στην επιφάνεια. Με ηρεμία και σύνεση μπορείς να βρεις τρόπο να το διευθετήσεις.

Για τους προχωρημένους και μαθητές της Αστρολογίας…
Με τον Χείρωνα πια στο ζώδιο του Κριού, οποιοσδήποτε πλανήτης περνά από το ζώδιο του Ζυγού, δεν θα είναι πια το ίδιο… Οι σχέσεις, οι συνεργασίες και οτιδήποτε χρειάζεται αλληλεπίδραση με άλλον/άλλους (Ζυγός) περνάει από το μικροσκόπιο μιας και κινητοποιεί το τραύμα, την πληγή και τον βαθύτερο πόνο μέσα στην Ψυχή μας (Χείρωνας). Ο άξονας Κριού/Ζυγού σχετίζεται με την βαθύτερη μας ανάγκη για συνύπαρξη, συνεργασία και αγάπη την ίδια στιγμή που διεκδικούμε την προσωπική μας ελευθερία και δικαίωμα επιλογής. Εδώ, η παρουσία του Χείρωνα, μας υπενθυμίζει πως η αληθινή αγάπη και η αληθινή ελευθερία βρίσκεται κάτω από πόνο και μόνο μέσω αυτού μπορούμε να τα βιώσουμε. . .

 

Share: