Το χρωμα της εβδομαδας

Share:

 

Εβδομάδα έως 30 Ιουλίου

 

Η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή και δίνει την ευκαιρία, για έναν ολόκληρο Σεληνιακό μήνα, να κοιτάξουμε ακόμα πιο βαθιά μέσα στη ψυχή μας και να αναζητήσουμε καινούργιους τρόπους προς την ευχαρίστηση και την προσωπική ικανοποίηση.

Μέσα από το παιχνίδισμα της ψυχής, να έρθουμε σε επαφή με τις πραγματικές μας επιθυμίες και οτιδήποτε αγγίζει και ενεργοποιεί το συναίσθημα της χαράς. Να καταλάβουμε και να κατανοήσουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι, το φλερτ, η απόλαυση μέσα από μικρές στιγμές αλλά που αυτές οι στιγμές κρύβουν μεγαλειώδες ευχαρίστηση (αρκεί να αφεθείς να το δεις).

Μια ριζική επανεξέταση επίσης ζητείται αυτή η εβδομάδα. Η Αφροδίτη απέναντι από τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσουν δυσκολίες στις σχέσεις σου με τους  άλλους ανθρώπους γιατί η ανάγκη σου να οριοθετήσεις τον χώρο σου είναι έντονη και ενδέχεται να έχεις μια ισχυρή συνειδητοποίηση σχετικά με τους γύρω σου. Ποιος σου δίνει ικανοποίηση, ποιος βοηθά στην εξέλιξη σου, ποιος πρέπει να μείνει και ποιος θα πρέπει να φύγει θα είναι τα άμεσα ερωτηματικά. Είναι απαραίτητο να διαχωρίσεις τον εαυτό σου από τις αυταπάτες και να δεις τι υπάρχει πραγματικά γύρω σου . . .

Το πάντρεμα του Ήλιου με τον Άρη την Τετάρτη (ήδη σε ισχύ) είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για εκκίνηση ενός νέου επιχειρήματος αλλά θα είναι εποικοδομητικό αν αυτή  την δράση την κάνεις μόνος σου, χωρίς να λαμβάνεις εντολές ή να χρειαστεί να συντονιστείς με τις ενέργειες άλλων ανθρώπων.

Νιώθεις δυνατός σωματικά και ψυχικά αλλά δεν είναι μια πλανητική επιρροή που σε θέλει καθιστό σε ένα γραφείο γιατί είσαι αρκετά ευερέθιστος και οι ενέργειες που καταπιέζονται θα προσπαθήσουν να βρουν διέξοδο με ποικίλους τρόπους.

 

Καλή εβδομάδα!

 

Share: