Το χρωμα της εβδομαδας

Share:

 

Εβδομάδα έως 6 Αυγούστου

 

Σε ποια θέματα έχει μπλοκάρει η ενέργεια και χρειάζεται απελευθέρωση για να προχωρήσω μπροστά; 
Ποια άκαμπτα μοτίβα πρέπει να σπάσω;
Με ποιους νέους τρόπους θα αντιμετωπίσω τις “κρίσεις”; 

Μπορείς να μένεις σταθερός και άκαμπτος αν το επιθυμείς αλλά όχι μόνο χάνεις την ευκαιρία για νέα προσέγγιση στα θέματα που σε απασχολούν αλλά ενδέχεται η αλλαγή να γίνει θέλεις δεν θέλεις. Η ενέργεια οφείλει να εκδηλωθεί, αλλά θα το κάνουν οι άλλοι γύρω σου και το πιο πιθανό είναι να είσαι και εσύ μέρος των αλλαγών “τους” (Ουρανός ανάδρομος). 

Με  τον Ουρανό ανάδρομο μέχρι τέλος του χρόνου υπάρχει ένα έντονο κάλεσμα και η αίσθηση επείγουσας ανάγκης για αλλαγή και ανανέωση σε θέματα της ζωής σου που έχουν βαλτώσει. Σε ορισμένες περιπτώσεις αυτή η επείγουσα ανάγκη για αλλαγή είναι τόσο ισχυρή που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σχετικά με το είδος της αλλαγής που θέλεις να κάνεις. 

Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν χρονικά, έχουμε αυτή την εβδομάδα με το τετράγωνο Δία Πλούτωνα, έντονη την ανάγκη και τη δυναμική για αλλαγή, μεταρρύθμιση, μετατροπή και εκκαθάριση μέσω της δύναμης της αλήθειας, καθώς και της δύναμης της αυτο-δικαιοσύνης. Ήρθε η ώρα για τον καθένα μας να αποφασίσει ποιο δρόμο να επιλέξει: να εργαστεί ομαδικά για να δημιουργήσουμε αλλαγή στον κόσμο ή απλά για να τροφοδοτήσει τις εγωιστικές του φιλοδοξίες. Πώς μπορεί η δύναμη της αλήθειας να εμποτίσει τη ζωή μας; Ποια είναι η επίδραση των ενεργειών μας;

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας έχε κατά νου πως πιθανά θα υπάρξουν εμπόδια. Μπορεί να είναι ότι στερείσαι την εμπιστοσύνη ή την ενέργεια που απαιτείται για να σε  βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους σου, ή ίσως κάποιοι άλλοι θα σταθούν στο δρόμο σου. Πρέπει να είσαι  προσεκτικός στον καθένα που θα εμφανίζεται με το πρόσχημα του γκουρού ή πιο συγκεκριμένα κάποιου προσώπου που θα «κρύβεται» κάτω από ένα συγκεκριμένο δόγμα. Θα ήσουν επίσης πιο σοφός αν αποφύγεις νομικές διαμάχες κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης (Δία/Πλούτωνα), καθώς θα μπορούσαν να αποδειχθούν πολύ δύσκολες κάτω από την επιρροή αυτής της ενέργειας.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει ελάχιστη προειδοποίηση και η δράση του Ουρανού ανάδρομου το επόμενο διάστημα μπορεί να διαταράξει ή να κλονίσει την αίσθηση σταθερότητας και συνέχισης που έχουμε αλλά στη δοθείσα κατάσταση ζητείται να προσπαθήσουμε να προσδιορίσουμε πιο μέρος του εαυτού μας θέλει ή χρειάζεται την αλλαγή ανεξάρτητα πόσο αυθαίρετα ή ανάρμοστα μπορεί να αισθανθούμε, επιτρέποντας σε νέες συνθήκες να εισέλθουν.

 

Καλή εβδομάδα!

 

Share: