fbpx

17/2 Αρης στον Αιγοκερω – Για ποιον λογο γυαλιζεις το σπαθι σου – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

Share:

 

Ο Άρης στον Αιγόκερω μέχρι τέλος Μαρτίου μας βοηθά σε ζητήματα στόχων και φιλοδοξιών. Ο Άρης σε αυτό το ζώδιο δύσκολα αποπροσανατολίζεται, ειδικότερα από ένα φιλόδοξο στόχο και δύσκολα ηρεμεί πριν πετύχει τον σκοπό του. Αυτή η θέση μας βοηθά να έχουμε καλύτερη αίσθηση του χρόνου, να αντιλαμβανόμαστε πότε πρέπει να κάνουμε το βήμα και με ποιόν τρόπο ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα με το μικρότερο ρίσκο.

Κριός

Θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτή είναι η στιγμή που περίμενες με τον Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Θέματα καριέρας και κοινωνικού στάτους κινητοποιούνται αυξάνοντας την ζωτικότητά σου. Η ώθηση της ενέργειας είναι δυνατή και σου δίνονται ευκαιρίες να βελτιώσεις καταστάσεις στο σήμερα και να τοποθετηθείς πιο σωστά σε θέματα της εργασίας σου. . .

Ταύρος

Φιλοσοφικές αναζητήσεις, ταξίδια και σχέδια που έχουν όραμα αυτή την στιγμή μπορούν να πάρουν μορφή καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να ταξιδέψεις νοητικά και να διευρύνεις τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου. Ο Άρης στο Αιγόκερω σου δίνει την ώθηση να κάνεις το βήμα που θα σε αναζωογονήσει, νιώθοντας ξανά δυνατός/ή και ικανός/ή για τα πάντα. . .

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Αιγόκερω παράγει απίστευτη δυναμική και αυτή είναι μια από τις πραγματικές του δυσκολίες αν δεν την κατανοήσεις και ιδιαίτερα αν δεν την εκμεταλλευτείς. Ότι θελήσεις μπορείς να το κάνεις με όλη σου την δύναμη. Γι ‘αυτό αν δεν μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις ή δεν ξέρεις τί θέλεις, η ικανότητα του αυτό-σαμποτάζ είναι ανάλογη αυτής της δύναμης. . .

Καρκίνος

Η ενέργεια του Άρη στον Αιγόκερω θα σε κατευθύνει περισσότερο προς σχέσεις και συνεργασίες. Αυτά θα είναι κυρίως τα θέματα που θα κινητοποιήσει πιέζοντας να ακολουθήσεις μια πιο σταθερή και πρακτική προσέγγιση σε αυτά τα ζητήματα. Μέχρι το τέλος Μαρτίου χρειάζεται να είσαι έτοιμος/η με προθυμία να αναλάβεις ευθύνες οι οποίες αποσκοπούν σε απτά, δομημένα αποτελέσματα. . .

Λέων

Η θέση του Άρη στον Αιγόκερω δεν είναι η “θέση της πρωτιάς” με την έννοια πως θα βγεις σαν τον μονομάχο έξω στον κόσμο να παλέψεις για τα ιδανικά σου νιώθοντας την έξαψη του αγώνα, αλλά η τάση να δουλέψεις δομημένα και σταθερά πατώντας στο έδαφος είναι το πλεονέκτημα μέχρι τέλος Μαρτίου. Εργασιακά θέματα και καθημερινές δραστηριότητες τώρα μπορούν να τροφοδοτήσουν το μυαλό, το σώμα και την Ψυχή σου. . .

Παρθένος

Οι δυσκολίες είναι το κύριο μενού του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω και το ιδιαίτερο του χαρακτηριστικό είναι πως όσο μεγαλύτερα είναι τα εμπόδια, τόσο πιο απολαυστικό γίνεται το γεύμα. Ταυτόχρονα με αυτή την αίσθηση έρχεται και η ώθηση προς δημιουργική έκφραση στοχεύοντας όχι σε κάτι που σε απασχολεί και θέλεις να ολοκληρώσεις, αλλά σε κάτι που σε κάνει να νιώθεις ζωντανός/ή και ελκυστικός/ή. . .

Ζυγός

Η δράση του Άρη στον Αιγόκερω κινητοποιεί ζητήματα που αφορούν κυρίως την οικογένεια, την ιδιωτική σου ζωή και το σπίτι. Μέχρι τέλος Μαρτίου η επιθυμία να κάνεις αλλαγές σε αυτούς τους τομείς θα σε οδηγήσουν στην τελειοποίηση αλλά κυρίως στην ικανοποίηση πως επιτέλους είσαι ο κύριος πολλών καταστάσεων. Πάρε τα ηνία και ακόμη και αν οι αλλαγές δεν είναι το φόρτε σου είναι μια σημαντική ευκαιρία για σένα. . .

Σκορπιός

Επικοινωνιακά ζητήματα ζωντανεύουν με τον Άρη στον Αιγόκερω. Μέχρι τέλος Μαρτίου το μυαλό λειτουργεί σε υψηλές ταχύτητες φέρνοντας ενδιαφέρουσες ιδέες με μόνο σκοπό την αποτελεσματικότητα και την σωστή οργάνωση για την επίτευξη ενός στόχου. Όλων των τύπων οι συναλλαγές τώρα μπορεί να είναι καρποφόρες ωστόσο η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν είναι ευνοϊκή για τελικές αποφάσεις έως τα μέσα Μαρτίου. Εκμεταλλέψου το διάστημα από 17 Μαρτίου και μετά. . .

Τοξότης

Ο Άρης στον Αιγόκερω ευνοεί ότι σχετίζεται με θέματα οικονομικά και δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς ώριμα, γειωμένους και αποτελεσματικούς τρόπους με σκοπό να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια κυρίως υλική. Όποια και αν είναι η οικονομική κατάσταση στην ζωή σου αυτή την στιγμή μπορείς με μεγαλύτερο σθένος και δύναμη να εστιάσεις σε κάτι το οποίο αποδίδει και έχει την δυναμική να σε επεκτείνει και να ανέβει η αυτοεκτίμηση σου. . .

Αιγόκερως

Μέχρι το τέλος Μαρτίου ο Άρης στο ζώδιο σου σε βοηθά να αναλάβεις ευκολότερα τις ευθύνες που σου αναλογούν και να βρεις τρόπους που θα βελτιώσουν τον εαυτό σου και την αυτό-εικόνα σου. Η αποφασιστικότητα σου είναι έντονη. Οι πλανητικοί συνδυασμοί στον ουράνιο θόλο δεν σε αφήνουν να μείνεις σε ένα σημείο και είναι ο βέλτιστος χρόνος να ενεργοποιηθείς προς διάφορες κατευθύνσεις, ακόμη και αν άλλοι άνθρωποι έχουν διαφορετικές απόψεις και βλέψεις. . .

Υδροχόος

Η θέση του Άρη στον Αιγόκερω δεν είναι μια εύκολη υπόθεση και χρειάζεται να έχεις αρκετό χρόνο για τον εαυτό σου ώστε να μπορείς να κατανοείς τις εσωτερικές διεργασίες που κινητοποιούνται. Οι ψυχικές φορτίσεις θα είναι έντονες και πολλά πράγματα θα αναθεωρηθούν μέχρι τέλος Μαρτίου. Προσπάθησε να είσαι ευέλικτος/η και είναι σίγουρο πως μετά το πέρας της συγκεκριμένης περιόδου, θα έχεις τα απαραίτητα εφόδια να κινηθείς πιο ελεύθερα. . .

Ιχθύες

Μεγάλη κινητικότητα σε κοινωνικά θέματα φέρνει ο Άρης στον Αιγόκερω στην ζωή σου. Μέχρι τέλος Μαρτίου συναντήσεις με ανθρώπους, μεγάλες ομάδες, φίλους, ομοϊδεάτες θα είναι το καθημερινό μενού και δίνεται η ευκαιρία να ανοίξεις τους ορίζοντες σου. Είναι πολύ σημαντική η ευκαιρία που σου δίνεται να κατανοήσεις τον τρόπο που τα όνειρα και τα οράματα μπορούν από το νοητικό επίπεδο να γίνουν πράξη και να γειωθούν στην ζωή σου. . .   

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: