fbpx

9/9 Εκμεταλλευσου την ευκαιρια για αυτονομια! Σεληνη στον Αιγοκερω. Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Σήμερα δεν έχουν νόημα οι σκέψεις αν δεν μπορούν να μας δώσουν την έξαψη και την επιθυμία για δράση με ενήλικο στόχο. Η γήινη Σελήνη στον Αιγόκερω μαζί με τον Ερμή και τον Ουρανό μας τροφοδοτούν με πρακτικές σκέψεις, με κέντρο κάτι το οποίο θα μας βγάλει από την καθημερινότητα και θα μας δώσει όραμα και ελπίδα για ένα διαφορετικό, καλύτερο μέλλον. Όλα τώρα είναι πιθανά όσο δύσκολα και αν φαντάζουν, αρκεί να εστιάσουμε προς εκείνο το σημείο. . .

Κριός

Σήμερα χτίζεις το αύριο και ο ενθουσιασμός σου είναι χρήσιμο εργαλείο για να σου δοθεί η απαραίτητη ώθηση. Αλλά αυτό που μένει και αντέχει στον χρόνο είναι εκείνο που χτίζεται με αγάπη, σθένος και υπομονή. Μην βιαστείς σήμερα να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα για κάτι που θα προκύψει ή που θα σε απασχολεί. Στον εργασιακό σου χώρο κάτι ζητά άμεση αλλαγή. . .

Ταύρος

Σήμερα είναι μια ομαλή μέρα αρκεί να έχεις προγραμματίσει λεπτομερώς το πρόγραμμα σου. Οποιαδήποτε τακτοποίηση έχεις κατά νου μπορείς να την διεκπεραιώσεις. Αυτό που μπορεί να συμβεί είναι άλλοι να μην είναι τόσο συνεπείς όσο εσύ, γιαυτό προσπάθησε να πάρεις την δέσμευση τους πως θα ολοκληρώσουν αυτό που έχουν υποσχεθεί ή αυτό που οφείλουν να κάνουν. . .

Δίδυμοι

Η αποφασιστικότητα σου και η επιμονή σε έναν στόχο σήμερα είναι καταλυτική. Η λύση σε ένα θέμα που σε απασχολεί έρχεται μέσα από προσωπική δράση παρά από την όποια συνεργασία. Εμπιστέψου την διαίσθηση σου και θα έχεις τις απαντήσεις που θέλεις. Η δράση χρειάζεται να είναι άμεση, οπότε επέλεξε τον πιο σύντομο δρόμο αποφεύγοντας χρονοβόρες διαδικασίες. . .

Καρκίνος

Ένα άτομο από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να χρειαστεί την φροντίδα και στήριξη σου σε ένα πρακτικό θέμα που τον απασχολεί. Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη και καλό θα ήταν να του την παρέχεις. Άκουσε προσεκτικά ποίες είναι οι ανάγκες του. Σημασία έχει να παρέχεις την στήριξη σου σε κάτι που ο άλλος έχει ανάγκη αντί να του δώσεις αυτό που εσύ θεωρείς σωστό και νομίζεις πως έχει ανάγκη. Τότε μόνο η δράση σου έχει πραγματική αξία με κέντρο εκείνον αλλά και με κέντρο εσένα. . .

Λέων

Αυτή την στιγμή σου δίνονται ευκαιρίες να βελτιώσεις οποιοδήποτε πρακτικό θέμα είναι ανοιχτό στην καθημερινότητα σου. Οι υλικές και συναισθηματικές απολαβές θα είναι ανάλογες με τις αλλαγές που θα κάνει με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας. Χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά, το γνωρίζεις, ωστόσο το σημαντικό είναι η εδραίωση και η προσωπική σου αυτονομία. Αυτός θα πρέπει να είναι ο κύριος στόχος. . .

Παρθένος
Μπορείς να ασχοληθείς με οποιοδήποτε πρακτικό θέμα υπάρχει στην ζωή σου αυτή την στιγμή δημιουργώντας σταθερές βάσεις. Ανεξάρτητα αν βρεις μικρά ή μεγαλύτερα εμπόδια δεν θα είναι αρκετά δύσκολο να τα ξεπεράσεις ή δεν θα είναι αρκετά μεγάλα ώστε να σε κρατήσουν πίσω. Εμπιστέψου την ροή, την τάση να βγαίνουν πράγματα στην επιφάνεια προς επίλυση και δεν θα χάσεις. . .

Ζυγός
Γεγονότα στην ζωή σου σε αναγκάζουν να πάρεις δραστικά μέτρα και χρειάζεται να κρατήσεις μια ενήλικη στάση ακόμη και αν αυτό σου ακούγεται περισσότερο σκληρό από ότι είναι στην πραγματικότητα. Η οποιαδήποτε δέσμευση αφορά εσένα τον ίδιο/την ίδια προσωπικά και κανέναν άλλον. Η όποια επιθυμία, για να μείνει ενεργή, χρειάζεται τροφή και είσαι ο μόνος/η μόνη που μπορεί να την θρέψει και να την κρατήσει ζωντανή. . .

Σκορπιός
Επικοινωνιακά θέματα γεμίζουν την ημέρα σου και η σύνδεση με τους άλλους με σκοπό έναν ανώτερο στόχο είναι σημαντική. Συγκέντρωσε την ομάδα σου, έλα σε επαφή με έναν καλό σου φίλο, ένα άτομο που του έχεις ιδιαίτερη εκτίμηση και συντονιστείτε για έναν μεγάλο σκοπό. Ο συντονισμός με οτιδήποτε μεγάλο δεν μπορεί παρά να φέρει ανάπτυξη για σένα και τους ανθρώπους που θα συνεργαστείς. Το όραμα σου τώρα αποκτά στέρεα δομικά στοιχεία. . .

Τοξότης
Τα όρια είναι καλό να μην παραβιαστούν σήμερα για κανέναν λόγο. Με οτιδήποτε καταπιαστείς θα χρειαστεί να είσαι ξεκάθαρος/η και να δείξεις σεβασμό. Ακόμη και σε ένα οικονομικό θέμα χρειάζεται να δεις την καθαρή του αξία. Είναι σίγουρο πως οτιδήποτε κινητοποιηθεί θα είναι πολύ εύκολο να το διαχειριστείς αν έχεις κατά νου πως χρειάζεται να κρατήσεις την ενέργεια πλαισιωμένη εκτός από στοχευμένη, σαν το τρένο στις ράγες. . .

Αιγόκερως
Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σου σε βοηθά να παραμείνεις εστιασμένος σε ένα επαγγελματικό ή προσωπικό σου θέμα με σθένος και ενήλικη στάση. Ο σκοπός είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες εκεί που η σχέση με άλλους ή τους συνεργάτες σου είναι σημαντική και σου δίνει την απαραίτητη ενέργεια για δράση και αποτελεσματικότητα. Αν δεν ισχύει αυτό, αν νιώθεις πως χρειάζεται να κάνεις αλλαγές, αυτή την στιγμή σκέψου τι είδους συνεργασία θα μπορούσε να στηρίξει το όραμα σου. . .

Υδροχόος
Η επαφή με βαθύτερα στρώματα της Ψυχής σου είναι αποτελεσματική σήμερα όσο και αν αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι επίπονη κάποια στιγμή. Αν δεν το κάνεις από μόνος/η σου ενδέχεται εξωτερικές καταστάσεις να σε φέρουν σε επαφή με αυτό. Έχε κατά νου πως οτιδήποτε δεν είναι αληθινό και δεν έχει ενήλικο στόχο μπορεί να απομακρυνθεί από κοντά σου. Δώσε χώρο στα συναισθήματα σου και αναγνώρισε τι πραγματικά εμπεριέχει αλήθεια για σένα. . .

Ιχθύες
Σήμερα μπορείς να έρθεις σε επαφή με οτιδήποτε αφορά εσένα και άλλους ανθρώπους. Είναι μια καλή μέρα να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το ευρύ κοινό. Η διπλωματική σου στάση και η ικανότητα σου να ελίσσεσαι είναι πάντα βοηθητική αλλά σήμερα είναι αναγκαία για να προλάβεις όλα όσα θέλεις να ολοκληρώσεις χωρίς η όποια διεκπεραίωση να έχει προσωπικό κόστος για σένα. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: