fbpx

9/11 Αφιερωσου σε κατι που σε εμπνεει βαθια σημερα! Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Κριού μας ωθεί να δράσουμε παρορμητικά προς τις επιθυμίες μας ωστόσο η σχέση της με τον Κρόνο μας φέρνει εμπόδια και κάθε είδους αντίσταση. Η ευνοϊκή σχέση μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα υποστηρίζει τις σκέψεις μας και μας δείχνει τρόπους να ξεπεράσουμε τα εμπόδια αρκεί να υπάρχει στόχος, σκοπός και να ασχοληθούμε με κάτι που μας εμπνέει. . .

Κριός

Οι σκέψεις σήμερα πολλές και είναι σίγουρο πως μπορείς να βρεις λύση σε κάτι που σε απασχολεί. Ακόμη και αν δεν έρθει αμέσως, η δύναμη της θετικής σκέψης λειτουργεί σήμερα πολύ βοηθητικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις υπομονή και να δεσμευτείς σε κάτι το οποίο έχει ρεαλιστικές διαστάσεις. . .

Ταύρος

Η ανάγκη να ανήκεις κάπου σήμερα, να είσαι μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου, είναι έντονη. Μέσα από  βαθιές σκέψεις καταλαβαίνεις πως η αποδοχή κυρίως του εαυτού σου φέρνει την ίαση και μόνο μέσω της αυτογνωσίας μπορείς να μάθεις ποιος/ποια πραγματικά είσαι. Η φαντασία σου σήμερα μπορεί να σε πάει ένα ακόμη βήμα πιο πέρα. . .

Δίδυμοι

Η διαφορά γίνεται σήμερα μέσα σε ομάδες ή γενικότερα μέσα σε ένα μεγαλύτερο κοινωνικό σύνολο. Οι φιλίες λειτουργούν υποστηρικτικά και θέλεις να συμμετέχεις στο πάρτι. Η επικοινωνία είναι κλειδί της ημέρας και μπορείς να ξεκλειδώσει τις κλειστές πόρτες που συναντάς στον δρόμο σου. . .

Καρκίνος

Σήμερα υπάρχει η τάση να λειτουργήσεις περισσότερο αμυντικά και προστατευτικά προς εσένα. Είναι σημαντικό να νιώθεις πως έχεις συμμάχους κοντά σου παρά εχθρούς. Κοίτα προσεκτικά μήπως είναι απλά άνθρωποι που διαφωνούν με τις ιδέες και τα σχέδια σου παρά πραγματικά εχθροί σου. Προσπάθησε να είσαι υποστηρικτικός/υποστηρικτική σε όποιον/α ζητήσει την βοήθεια σου. . .

Λέων

Η σημερινή μέρα είναι σαν μια χύτρα που χρειάζεται να την έχεις στην κατάλληλη θερμοκρασία ώστε από την μια να είναι παραγωγική και από την άλλη να μην κινδυνεύει να δημιουργηθεί έκρηξη. Επίσης εάν ο συνεργάτης σου η ένας άνθρωπος που είναι κοντά σου νιώθεις πως έχει ασταθή διάθεση σήμερα, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κατευνάσεις την ενέργεια ή να μην δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε αυτά που κινητοποιούνται. . .

Παρθένος

Τα μηνύματα που δέχεσαι σήμερα είναι προς δικό σου όφελος και δική σου αυτογνωσία. Δεν είναι σίγουρο πως άλλοι μπορούν να τα κατανοήσουν ή να δουν το νόημα τους από την οπτική που το βλέπεις εσύ. Η όποια αποκάλυψη σήμερα είναι προσωπική. Προσπάθησε να την εκμεταλλευτείς και να κάνεις τις απαραίτητες αναπροσαρμογές αν χρειαστεί σε αυτό που σε ενδιαφέρει. .

Ζυγός

Η σαφήνεια σε ότι κάνεις σήμερα είναι το κλειδί της ημέρας για σένα. Με οτιδήποτε ασχοληθείς και οτιδήποτε προκύψει στην διάρκεια της ημέρας καλό θα ήταν να δώσεις λίγο περισσότερο προσοχή αν χρειαστεί ώστε να είσαι σίγουρος/σίγουρη πως έχεις γίνει κατανοητός/ή και αντίστροφα. Αν γεννηθούν απορίες καλό θα ήταν να ζητήσεις διευκρινήσεις γιατί είναι σημαντικό να ξεκαθαριστούν. . .

Σκορπιός

Δεν υπάρχουν σαφή όρια σήμερα και το θάρρος σου σε οδηγεί προς κατευθύνσεις που άλλη στιγμή θα φοβόσουν να ακολουθήσεις. Το σημαντικό είναι να έχεις εμπιστοσύνη στην επιλογή σου και κυρίως στον εαυτό σου. Η περιέργεια σου είναι έντονη και η προθυμία σου το κλειδί της ημέρας. . .

Τοξότης

Σήμερα δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Ναι, πράγματι μπορεί να λειτουργήσει και το ζώδιο σου γενικότερα είναι από τα τυχερά, ωστόσο “συν Αθηνά και χείρα κίνει”. Με προσεκτικό σχεδιασμό και έλεγχο των χρονοδιαγραμμάτων και των δεδομένων σήμερα μπορείς να καταφέρεις αυτό που θέλεις και να πάρεις ικανοποίηση. . .

Αιγόκερως

Σήμερα η αυτοεκτίμηση σου είναι υψηλή και αυτό είναι πολύ θετικό γιατί λειτουργεί ευεργετικά προς την κατεύθυνση ενός στόχου. Οι φιλοδοξίες σου είναι μεγάλες και βρίσκεσαι στον σχεδιασμό  μιας κατεύθυνσης ώστε να τις εκπληρώσεις. Η σκληρή δουλειά είναι στα σχέδια σου και αυτό είναι το σημαντικότερο. Εστίασε σε αυτό που θέλεις και δεν μπορεί παρά να το κατακτήσεις. . .

Υδροχόος

Ο πειραματισμός και η εξερεύνηση νέων δεδομένων είναι έντονη σήμερα και σε βάζει στην διαδικασία να κινητοποιηθείς με κάποιον τρόπο. Κάτι που πιθανά στο παρελθόν δεν θα σε άγγιζε, σήμερα για κάποιον λόγο κεντρίζει το ενδιαφέρον σου. Η αίσθηση της περιπέτειας θα ανεβάσει τους παλμούς και καλό θα ήταν να ακολουθήσεις αυτό τον δρόμο. . .

Ιχθύες

Μνήμες κινητοποιούνται από το παρελθόν σήμερα είτε οικειοθελώς είτε όχι. Όποιος και αν είναι ο λόγος και όποιο και αν είναι το συναίσθημα που νιώθεις καλό θα ήταν να κρατήσεις την αντικειμενική πλευρά του θέματος. Η ζωή η ίδια μας βάζει σε διαδικασία αναπροσαρμογής και αλλάζοντας εμείς οι ίδιοι, οφείλουμε να δεχτούμε πως αλλάζει και το περιβάλλον γύρω μας. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: