fbpx

8/10 Ο αερας της αλλαγης ειναι εντονος – Δες αναλυτικα τα ζωδια

Share:

 

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου μας φέρνει σε επαφή με όλες τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε, τα όνειρα και τις ελπίδες που υπόσχονται ένα καλύτερο αύριο. Οι συναισθηματικές εκφράσεις αντανακλούν ευπρέπεια και ακέραια συναισθήματα με πίστη και αφοσίωση, ωστόσο η δυναμική της Αφροδίτης για να λειτουργήσει θα χρειαστεί να περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού. Το βράδυ μετά τις 8:00μμ μπορείς να αγαπηθείς περισσότερο, να νιώσεις περισσότερο, να φτάσεις στην πηγή, εκεί που υπάρχει ο θησαυρός που περιμένει να τον κατακτήσεις. . .

Κριός                                                              

Σήμερα μέχρι το βράδυ θα χρειαστεί να είσαι υπομονετικός/ή με τις καταστάσεις που κινητοποιούνται γύρω σου. Υπάρχει μια έντονη τάση να αμφισβητήσεις πράγματα και ανθρώπους ωστόσο δεν είναι η κατάλληλη μέρα να πάρεις τις αποφάσεις σου και να προβείς στις απαραίτητες ενέργειες. Από το βράδυ και μετά θα είσαι περισσότερο σίγουρος/η για ότι συμβαίνει αυτή την στιγμή και το τι θέλεις να κάνεις. . .
Ταύρος

Η Αφροδίτη σήμερα αλλάξει ζώδιο και προκαλεί τις προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Η φλόγα μπορεί να αναπυρωθεί και να μπεις στην διαδικασία να αναθεωρήσεις την ήδη υπάρχουσα κατάσταση στην ζωή σου. Η ανάγκη σου να αγαπηθείς και να νιώσεις έντονες στιγμές είναι κινητοποιημένη. Το σημαντικότερο όμως είναι να εκτιμήσεις την αξία σου και να μην κάνεις εκπτώσεις για κανέναν και για τίποτα. . . 

Δίδυμοι

Ο πειρασμός να χαλαρώσεις και να αφήσεις τις εκκρεμότητες της ημέρας για αύριο είναι έντονος. Ο καθορισμός των ορίων μεταξύ δουλειάς και ελεύθερου χρόνου θα είναι δύσκολος γιαυτό προσπάθησε να ικανοποιήσεις και τις δύο αυτές ανάγκες σου σήμερα αν είναι εφικτό, συνδυάζοντας τες. Αν αυτό δεν γίνεται, ψάξε την περισσότερο δημιουργική διέξοδο. . .

Καρκίνος

Αρχίζει μια περίοδος όπου η ανάγκη για έρωτα, δημιουργία και ξεγνοιασιά θα σε εμπνεύσει προς νέες κατευθύνσεις. Είτε αισθάνεσαι βαλτωμένος/η σε κάτι που είναι στάσιμο καιρό είτε κάτι καινούργιο μπαίνει στην ζωή σου, τώρα μπορείς να πάρεις χαρά και ικανοποίηση σε διάφορους τομείς. Ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις δώσε ενέργεια με σκοπό την συνέχεια, την σταθερότητα αλλά και την έξαψη της στιγμής. . .

Λέων

Σήμερα οι παλμοί ανεβαίνουν και θέλεις να διοχετεύσεις την ενέργεια σε δημιουργικά πράγματα. Η ανάγκη σου είναι δυνατή να ανέβεις ακόμη και ένα βουνό ωστόσο μπορείς να δώσεις την ίδια ενέργεια και να πάρεις την ίδια χαρά ακόμη και αν ασχοληθείς με το σπίτι σου ή την ιδιωτική σου ζωή. Ένας άνθρωπος πολύ κοντά σου μπορεί να χρειάζεται την βοήθεια σου ή ένα μέλος της οικογένεια σου να θέλει την στήριξη σου. . .

Παρθένος

Επικοινωνιακά θέματα ενδέχεται σήμερα να σε απασχολήσουν με κάποιον τρόπο. Μηνύματα έρχονται από διάφορες κατευθύνσεις ή σκέψεις που αφορούν την καθημερινή σου εργασία μπορεί να χρειάζονται την προσοχή σου. Είτε άμεσα είτε έμμεσα τώρα μπορείς με πλήρη ειλικρίνεια και χωρίς υπεκφυγές να εκφράσεις αυτά που νιώθεις. Ο σκοπός είναι να βρεθεί ξανά η ομορφιά της σύνδεσης. Αν αυτό δεν συμβεί σημαίνει πως κάτι έχει τελειώσει και χρειάζεται να προχωρήσεις παρακάτω. . .

Ζυγός

Μια προσωπική επιβράβευση ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου. Ένα θέμα που σε απασχολεί σήμερα μπορείς να βρεις την λύση ή μπορεί να ανοίγονται νέοι δρόμοι μπροστά σου και να αισθάνεσαι χαρά και ικανοποίηση. Το σημαντικό είναι ότι έρχεσαι σε επαφή με τις ικανότητες σου και τι μπορείς να επιτύχεις με τα ταλέντα σου. Σίγουρα είναι κάτι το οποίο χαροποιεί όλους όταν συμβαίνει αλλά εσένα ειδικά τώρα είναι απαραίτητο για την ψυχική σου υγεία. . .

Σκορπιός

Ο Ερμής στο ζώδιο σου δίνει την ευκαιρία να βουτήξεις στα άδυτα της ψυχής σου και να δεις την ομορφιά που βρίσκεται μέσα σου. Τώρα και με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιο σου δίνεται η ευκαιρία να αναδείξεις αυτή την ομορφιά ώστε να την δουν και οι γύρω σου. Νιώθεις πως κάτι αναγεννάτε και θέλεις διακαώς να το φέρεις στην επιφάνεια. Δώσε λίγο χρόνο και είναι σίγουρο πως θα σχηματιστεί η εικόνα του. . .

Τοξότης

Η ανάγκη να δώσεις την βοήθεια σου σε όσους την χρειάζονται χωρίς αντάλλαγμα αντανακλά την μεγάλη σου ευαισθησία και την μεγαλοψυχία σου. Σήμερα αρχίζει μια περίοδος όπου η επαφή με βαθύτερα στρώματα της ψυχής σου θα είναι έντονη και οι ανάγκες που θα γεννηθούν θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για την εξέλιξη σου. Η ελευθερία της έκφρασης και των βαθύτερων επιθυμιών σου είναι μια εξέλιξη για σένα αυτή την στιγμή. . .

Αιγόκερως

Το ενήλικο όφελος του ενός δεν έρχεται ποτέ σε κόντρα με το ενήλικο όφελος του άλλου. Αυτό είναι το μότο της επόμενης περιόδου για σένα και εστιάζεται σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σου δραστηριότητα, φίλους και την επέκταση στην δουλειά σου. Όταν έχεις κάτι κατά νου το οποίο όχι μόνο δεν ενοχλεί τον άλλον αλλά απεναντίας τον βοηθά μην διστάσεις να το εκφράσεις και να το καλλιεργήσεις. . .

Υδροχόος

Τα περισσότερα θέματα που κινητοποιούνται αυτή την στιγμή στην ζωή σου έχουν έναν απώτερο, κοινό σκοπό. Να καταφέρεις μέσα από την προσωπική σου δράση και ενεργοποίηση να γίνεις ένας αυτόνομος άνθρωπος. Είτε αφορά τον επαγγελματικό σου τομέα, είτε εστιάζεται γενικότερα σε κοινωνικά θέματα η ευγένεια και η καλή πρόθεση μπορεί να σε φτάσει στον στόχο σου. Το δράμα ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, ακόμη και αν δεν είναι κατανοητό εξαρχής. . .

Ιχθύες

Η ανάγκη σου να φύγεις μακριά είναι έντονη. Αν δεν είναι εφικτό να προγραμματίσεις ένα ταξίδι ή να επισκεφτείς έναν τόπο που θα ταξιδέψει το μυαλό σου για λίγο, πάρε τις αποστάσεις σου από πράγματα που θέλουν πειθαρχία σήμερα. Ασχολήσου με κάτι που έχει ένα καλλιτεχνικό υπόβαθρο. Ακόμη και ένα θεατρικό έργο ή ο κινηματογράφος θα ανεβάσει την διάθεση σου. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: