fbpx

7/2 Αφροδιτη στον Κριο και οι επιθυμιες πεφτουν βροχη! Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

Share:

 

Η θεά του έρωτα Αφροδίτη δίνει την ώθηση να μοιραστείς με τον άλλον τα πάθη σου και να ενταχθείς εκεί που εκτιμούνται οι αξίες σου.

Η χρονική περίοδος με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, μέχρι 4 Μαρτίου, χρωματίζεται με περισσότερη δράση και αγωνιστικό πνεύμα. Ένας αγωνιστής ακόμα και μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες διότι το μότο της Αφροδίτης στον Κριό είναι “θα μπορούσαν όλα να είναι απλά και ήρεμα αλλά δεν κερδίζεται έτσι ο αγώνας. Ο σκοπός είναι να κερδίζεις, γιατί όσο περισσότερο κερδίζεις τόσο πιο πολύ σου αρέσει και με αυτόν τον τρόπο δουλεύεις όλο και περισσότερο”. Μπορεί να ακούγεται κάπως αντιφατικό με το αρχέτυπο της Αφροδίτης που πρεσβεύει τις ισορροπίες και τους απλούς φυσικούς αισθησιακούς τρόπους ωστόσο αυτή η θέση δίνει αρκετή ενέργεια η οποία δεν μπορεί να “σπαταληθεί”.

Η πρόκληση βρίσκεται εκεί που μέσω των σχέσεων και την επαφή με τον άλλον θα μπορέσεις να (συν)δεθείς με ορμή και αυθορμητισμό. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες που θα δημιουργηθούν αυτή τη περίοδο χρωματίζονται από μαγεία, φλογερή φαντασία και ο μυθικός κόσμος αντανακλάται σε όλο του το μεγαλείο μέσα από μια συμβολική γενικότερη εικόνα, φτάνει να αφεθείς σε αυτό που φέρνει η “στιγμή”.

Για όσο καιρό η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού ψάχνουμε ένα είδος αμαζόνας (για τους άντρες) και έναν Ηρακλή (για τις γυναίκες) και οι σχέσεις δημιουργούνται για να καλύψουν με ενθουσιασμό ένα όραμα, χωρίς την παραμικρή συστολή που θα τρομάξει τον κατακτητή κάνοντας τον να απομακρυνθεί απ’ τον αγώνα.

Κριός

Το παιχνίδι και ο πειραματισμός αυξάνεται τώρα με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου μέχρι αρχές Μαρτίου. Μπορείς να προχωρήσεις σχέδια τα οποία έχουν να κάνουν είτε με συνεργασίες είτε ακολουθώντας το προσωπικό σου μονοπάτι. Μπορείς να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την εξωτερική σου εικόνα και εμφάνιση, μιας και η Αφροδίτη αγγίζει επίσης τον τρόπο που παρουσιάζεσαι στον κόσμο γύρω σου. . .

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Κριό αγγίζει ευαίσθητα σημεία και σε κινητοποιεί θέλεις δεν θέλεις. Αυτή την χρονική περίοδο, μέχρι τις αρχές Μαρτίου, καλείσαι να αφήσεις πίσω καταστάσεις κυρίως στην προσωπική σου ζωή που δεν λειτουργούν πια και σε έχουν καθηλώσει στο ίδιο μέρος. Η ενέργεια της Αφροδίτης σε βάζει σε κίνηση ακόμη και αν η επιθυμία σου είναι να μην λάβεις παρορμητικές αποφάσεις. . .

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού κινητοποιεί θέματα που σχετίζονται κυρίως με τον κοινωνικό σου τομέα. Σε βγάζει έξω, σε προτρέπει να ερωτευτείς, να πειραματιστείς να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να κάνεις καινούργιες συναναστροφές και νέες συνδέσεις. Το πάθος είναι η κινητήριος δύναμη για τις επιθυμίες και τα όνειρα σου. . .

Καρκίνος

Επαγγελματικά θέματα κινητοποιεί η Αφροδίτη στον Κριό μέχρι αρχές Μαρτίου και σε παροτρύνει να δώσεις όλη την ενέργεια σου εκεί που υπάρχει πραγματικά ένας στόχος και σκοπός. Η ενέργεια θα είναι έντονη και θα ωφεληθεί οποιαδήποτε επαγγελματική σκέψη κάνεις αυτό το διάστημα. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι ο παρορμητισμός κυρίως σε οικονομικά θέματα. . .

Λέων

Ο μαγνητισμός σου με την θέση της Αφροδίτης στον Κριό μέχρι αρχές Μαρτίου θα είναι πολύ έντονος. Οποιαδήποτε συγχώνευση αυτή την στιγμή θα γίνεται με ενθουσιασμό και το όραμα σου όλο και θα μεγαλώνει. Τα ταλέντα και τα χαρίσματα σου βρίσκουν αντίκτυπο και σπίθες δημιουργικότητα σε ταξιδεύουν πέρα από τα προσωπικά σου σύνορα. . .

Παρθένος

Η περίοδος με την Αφροδίτη στον Κριό θα είναι αποκαλυπτική για σένα. Μέχρι τις αρχές Μαρτίου μπορεί να χρειαστεί παραπάνω προσπάθεια για να ανακαλύψεις κρυμμένους θησαυρούς αλλά θα είναι πράγματι πολύτιμοι. Άνθρωποι είναι κοντά σου πολύ πιο υποστηρικτικά από ότι πιστεύεις. Προσοχή σε οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα. Η παρορμητικότητα δεν θα είναι αρωγός. . .

Ζυγός

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού μέχρι αρχές Μαρτίου θα βρίσκεται απέναντι σου. Σε αυτό το χρονικό διάστημα σχέσεις και συνεργασίες θα κινητοποιηθούν ώστε να μπορέσεις να χαρείς και να περάσεις πολύτιμο χρόνο με ανθρώπους που αγαπάς. Η αγκαλιά ενός αγαπημένου προσώπου θα είναι ότι καλύτερο ζητάς αυτή την στιγμή και είναι σίγουρο πως μπορείς να ικανοποιήσεις πολλές  επιθυμίες σου.  . .

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στον Κριό μέχρι αρχές Μαρτίου σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα όσο αφορά την καθημερινή σου ζωή και εργασία. Είναι στιγμή να δείξεις τις δεξιότητές σου σε αυτούς τους χώρους και να πάρεις την αποδοχή από τους γύρω. Όσοι είναι αδιάφοροι ή/και επικριτικοί είναι εκείνοι που δεν φαίνεται να χαίρονται με την επιτυχία σου. Σκέψου αν πραγματικά αξίζει να τους έχεις κοντά σου. . .

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στον Κριό μέχρι αρχές Μαρτίου σου δίνεται η ευκαιρία να ξεσκονίσεις κυριολεκτικά όνειρα και επιθυμίες που έχεις αφήσει πίσω για κάποιον λόγο. Μπορεί να νιώσεις πως άλλοι δεν είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν τον δρόμο που χαράζεις ωστόσο μην είσαι σίγουρος/η πως δεν θα αλλάξουν γνώμη στην πορεία. . .

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Κριό μέχρι αρχές Μαρτίου σε επηρεάζει σε θέματα οικογένειας και προσωπικής ζωής. Τώρα δίνεται η ευκαιρία όχι μόνο να αναλογιστείς τι έχει συμβεί στις προσωπικές σου σχέσεις το προηγούμενο διάστημα αλλά και να επανορθώσεις με κάποιον τρόπο όπου το κρίνει απαραίτητο. Αν νιώσεις πως έχεις αδικήσει κάποιον τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το διευθετήσεις ώστε να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια, ομορφιά και ηρεμία στο ιδιωτικό σου χώρο ή την οικογένεια σου. . .

Υδροχόος

Αλλαγή πλεύσης σε επικοινωνιακά θέματα θα μπορούσε να σε παροτρύνει η Αφροδίτη να κάνεις στο ζώδιο του Κριού μέχρι αρχές Μαρτίου. Τώρα μπορείς να εφεύρεις τρόπους περισσότερο δημιουργικούς ώστε να περάσεις τα μηνύματα που θέλεις. Επίσης είναι ευνοϊκή στιγμή να ασχοληθείς με οτιδήποτε σχετίζεται με το εμπόδιο και οποιοδήποτε είδος συναλλαγών. . .

Ιχθύες

Τα οικονομικά σου φαίνονται να ευνοούνται τώρα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού μέχρι αρχές Μαρτίου. Νέους τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημα σου ή νέες επενδύσεις θα σε ωφελήσουν. Το χρήμα αυτή την στιγμή είναι σημαντικό για σένα και μπορείς μέσα από έξυπνες και πρωτοποριακές κινήσεις να φέρεις την ευημερία στην ζωή σου. Διαφορετικά εστίασε στην υποστήριξη που θα μπορούσες να λάβεις από άλλους τώρα και να αποκτήσεις μεγαλύτερη αξία και αυτοεκτίμηση. .  .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: