fbpx

7/12 Δωσε ωθηση στα ονειρα σου! Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο σημερα. . .

Share:

 

Σήμερα έχουμε ένα ποτ πουρί πλανητικών ενεργειών που κάνουν ενδιαφέρουσα την ημέρα αρκεί να ασχοληθούμε με αυτό που ταιριάζει σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Η Σελήνη από τον Κριό παροτρύνει να κινηθούμε παρορμητικά ενώ η σχέση της με Αφροδίτη/Κρόνο και Πλούτωνα δείχνει πως καλό θα ήταν να υπάρχει ευελιξία εκεί που βρίσκουμε εμπόδια, διαφορετικά θα υπάρξουν συγκρούσεις. Ο Χείρωνας είναι αρκετά δυνατός λόγω της στάσης του πριν την ορθοδρόμηση υπενθυμίζοντας μας πως οτιδήποτε κάνουμε έχει πάντα ένα αντίκτυπο, αφήνει ένα σημάδι με κάποιον τρόπο. O Δίας στον Αιγόκερω επίσης πολύ δυνατός μας δηλώνει πως με την ενήλικη μας στάση όλα μπορούν να ξεπεραστούν δίνοντας το απαραίτητο σθένος για να το πετύχουμε. Αναλυτικά για κάθε ζώδιο και Ωροσκόπο. . .

Κριός

Ο Χείρωνας παρόν σήμερα ενόψει της ορθοδρόμησης του στο ζώδιο σου μαζί με την Σελήνη σε κινητοποιεί σήμερα σε θέματα που σχετίζονται με την εικόνα που δείχνεις στον κόσμο γύρω σου. Μια πολυαστρία στον ζώδιο του Αιγόκερω στον τομέα των επαγγελματικών σου θυμίζει πως ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να προβείς στις ενέργειες που θέλεις είναι η αυτάρκεια και είναι το μόνο που χρειάζεται να προσπαθήσεις για να πετύχεις. Όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν. . .

Ταύρος

Η Σελήνη με τον Χείρωνα σήμερα κινητοποιούν βαθύτερα θέματα που σε απασχολούν και μπορείς να βοηθηθείς στο να διεισδύσεις σε βαθύτερες έννοιες και να καταλάβεις οτιδήποτε πραγματικά κινείται γύρω και μέσα σου. Αυτή την στιγμή μπορείς να δεις καθαρά καταρχάς ποιοι είναι οι στόχοι σου και πως μπορείς να διοχετεύσεις την ενέργεια σου. Τι είναι αυτό που χρειάζεται να κάνεις και τον τρόπο που θα το πετύχεις.

Δίδυμοι

Ένα οικονομικό θέμα σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτό το διάστημα και μπορεί να συνδέεται με γονείς, κληρονόμους ή περιουσιακά θέματα. Η μέρα είναι κατάλληλη για δημόσιες αλληλεπιδράσεις με άλλους ανθρώπους όπου μπορούν να σε βοηθήσουν δίνοντας λύσεις ή ζητώντας εσύ ο ίδιος την βοήθεια τους. Είναι μια καλή μέρα ενεργειακά να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να δώσει σάρκα και οστά στην επιθυμία σου ή τουλάχιστον να κάνεις ένα ακόμη βήμα προς αυτή. . .

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Κριό σε σπρώχνει σήμερα να ασχοληθείς κυρίως με θέματα που σχετίζονται με την δημόσια εικόνα σου. Οποιαδήποτε αλληλεπίδραση με άτομα τα οποία εκτιμάς θα μπορούσε να είναι ευεργετική στον τομέα που θέλεις. Ένα πρόσωπο οικείο που αγαπάς και νοιάζεσαι επίσης θα μπορούσε σήμερα να είναι δίπλα σου αρκεί να αφήσεις χώρο και να του δώσεις χρόνο. Σκέψεις, συζητήσεις και συναντήσεις ευνοούνται γενικότερα αρκεί να έχουν έναν ενήλικο στόχο. . .

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό σε ταξιδεύει νου και σώματι αρκεί να το επιτρέψεις και εσύ αφήνοντας για λίγο τις υποχρεώσεις ή τις πολλές σκέψεις που έχουν κατακλύσει το μυαλό σου. Αυτή την στιγμή δίνεται η ευκαιρία να αλλάξεις κάτι στην καθημερινή σου ρουτίνα ανανεώνοντας την με κάποιον τρόπο. Είτε αυτή η αλλαγή γίνεται συνειδητά είτε σου επιβάλλεται, είναι σίγουρο πως θα γίνει με περισσότερη κινητικότητα οπότε και περισσότερο ενδιαφέρουσα. . .

Παρθένος

Η Σελήνη στον Κριό αγγίζει ένα ευαίσθητο σημείο για σένα σήμερα και χρειάζεται να έχεις υπομονή και σύνεση στις ενέργειες σου. Ότι και αν αυτό σημαίνει, όποιο και αν είναι το γεγονός στο προσωπικό σενάριο της ζωής σου, το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό είναι υποστηρικτικό, δίνοντας σου την ευκαιρία να βρεις διεξόδους και να μην νιώσεις τόσο έντονο το βάρος στους ώμους σου. Η δημιουργική έκφραση, τα παιδιά ή κάτι το οποίο έχεις στην ζωή σου και σου δίνει χαρά, είναι αυτό που χρειάζεται να κρατηθείς και να δώσεις σημασία σήμερα. . .

Ζυγός

Σήμερα η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σου δίνει ενέργεια και σθένος να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν και μπορείς να πάρεις ικανοποίηση. Είτε είναι μια καινούργια ενέργεια που κάνεις είτε σχετίζεται με κάτι το οποίο έχεις ήδη επενδύσει χρόνο, σήμερα μπορείς να προσθέσεις ένα νέο συστατικό που θα δώσει περισσότερη ζωή και σε εκείνο αλλά και σε εσένα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις οτιδήποτε ζητά συνεργασία σήμερα εκτός και αν είναι δομημένο και με συγκεκριμένα όρια. Οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να δημιουργήσει άσκοπες προκλήσεις. . .

Σκορπιός

Η καθημερινότητα ή κάτι που σχετίζεται με την εργασία σου είναι έντονα κινητοποιημένο σήμερα με την Σελήνη στον Κριό. Το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό είναι υποστηρικτικό για δράσεις οι οποίες έχουν ευδιάκριτο το στοιχείο της επικοινωνίας και μπορείς να επωφεληθείς σήμερα. Η ενέργεια σου είναι καλή, η θέληση επίσης είναι κινητοποιημένη, το μόνο που σου λείπει είναι ο σωστός χρόνος με τους κατάλληλους ανθρώπους. Σήμερα μπορείς να προγραμματίσεις τις δράσεις σου και να το πετύχεις. . .

Τοξότης

Σήμερα είναι ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείς με θέματα που σε ενδιαφέρουν και να φέρεις εις πέρας κυρίως ένα οικονομικό θέμα ή κάτι που σχετίζεται με την αυτό-εκτίμηση σου. Οι σκέψεις σου σήμερα μπορούν να σε ταξιδέψουν σε μέρη που μπορείς να βρεις τις λύσεις που ψάχνεις ωστόσο χρειάζεται με κάποιον τρόπο να τις τσεκάρεις και να κατανοήσεις την αντικειμενική τους υπόσταση. Είτε οι ιδέες έρχονται από εσένα είτε τις προτείνουν άλλοι, θα πρέπει να σκέφτεσαι αν είναι πραγματικά υγροποιήσιμες ή είναι η επιθυμία σου που τις κάνει να φαίνονται πως είναι. . .

Αιγόκερως

Ο Δίας έχει μπει πια στο ζώδιο σου και ποιος σε πιάνει! Ακόμη και αν δεν βλέπεις απτά τα αποτελέσματα του γιατί είναι νωρίς ακόμη, είναι γεγονός πως η ενέργεια του είναι ενεργή και σε σπρώχνει προς επιτεύξεις και νέα κατορθώματα. Σήμερα υποστηρικτικά το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σε βοηθά να σταθείς στις βαθύτερες σου ανάγκες και μέσω γνωριμιών και κοινωνικών επαφών να προχωρήσεις τα όνειρα σου. Δώσε την απαραίτητη σημασία σε άτομα που πραγματικά έχουν ήδη δείξει τις ικανότητές τους και με οποιονδήποτε τρόπο την θέληση να σε στηρίξουν. . .

Υδροχόος

Σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα να θέσεις επί τάπητος τα σχέδια σου, τις επιθυμίες σου ή την δυσαρέσκεια σου για κάτι που συμβαίνει γύρω σου. Ακόμη και αν έχεις δίκιο δεν είναι το κατάλληλο τάιμινγκ να το κάνεις αφού είναι σίγουρο πως ο λόγος που θα το έκανες θα ήταν για να βρεθούν λύσεις και απόψεις. Η μέρα σου ζητά να ασχοληθείς με πρακτικά πράγματα, να φέρεις εις πέρας το πρόγραμμα σου και να μην ενδώσεις σε προκλήσεις. . .

Ιχθύες

Σήμερα είτε μαθαίνεις κάποιο νέο όσο αφορά ένα οικονομικό θέμα που σε ενδιαφέρει είτε θα ασχοληθείς με κάτι το οποίο έχει αξία για σένα. Ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις, δώσε την απαραίτητη προσοχή και ενέργεια για να το ολοκληρώσεις. Είναι σημαντικό για σένα και θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σου μέσα από ενήλικη δράση και η ικανοποίηση που θα πάρεις στο τέλος της ημέρας θα σε ανταμείψει. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: