fbpx

6/12 Αναψε τα φωτα της ομιχλης σημερα. . .

Share:

 

Ο Ήλιος δεν έχει να κάνει μόνο με τη δημιουργική έκφραση αλλά και με την αγάπη, το φλερτ, τον έρωτα. Αυτές τις ημέρες, κυρίως σήμερα και αύριο ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα συνδέονται δυσαρμονικά οπότε η ανάγκη να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας γίνεται πραγματική ανάγκη και όχι απλά επιθυμία. Ο Ποσειδώνας είναι το όχημα το οποίο μας προσφέρει μια διέξοδο για αισθησιακή και συναισθηματική θεατρικότητα. Οπότε μαζί με τον Ήλιο μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με ένα “χιουμοριστικό παιχνίδι της μοίρας”, με χαοτικές ποιότητες και καταστάσεις ή πράγματα που έχουμε επιλέξει να απωθήσουμε από τις ζωές μας.

Κριός

Είναι μια κατάλληλη στιγμή να εκτιμήσεις την κατάσταση που ζεις αυτή την περίοδο. Να αναλογιστείς τον βαθμό θυματοποίησης ή αντιθέτως αν έχεις λειτουργήσει ο ίδιος/η ίδια υπερεγωτικά ή χειριστικά προς τους άλλους. Τώρα μπορείς να το συνειδητοποιήσεις και να αλλάξεις πιθανόν στάση. Η διαίσθηση σου είναι ενεργή και νιώθεις τους ασυνείδητους ρυθμούς πολύ έντονα. Μπορείς να ξεφύγεις από την πραγματικότητα μέσω ονειροπόλησης και της ενεργής σου φαντασίας σήμερα. .

Ταύρος

Σήμερα μπορείς να είσαι περισσότερο ανοιχτός/ή στους εξωτερικούς κραδασμούς. Μπορείς να νιώσεις οτιδήποτε γίνεται γύρω σου συνειδητά ή ασυνείδητα και να δράσεις ανάλογα. Ζητάς μια σύνδεση πιο ουσιαστική ωστόσο χρειάζεται και εσύ να κοινωνικοποιηθείς  περισσότερο και να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια όταν βρίσκεσαι μέσα σε ομάδες ανθρώπων. Μπορούν να σου δείξουν επίσης τον τρόπο να κάνεις μεγαλύτερα όνειρα από αυτά που κάνει στο σήμερα. Σήμερα έχεις την δυνατότητα να είσαι στην υπηρεσία φίλων και ανθρώπων που νοιάζεσαι και αγαπάς. . .

Δίδυμοι

Υπάρχει ένα ονειρικό ταξίδι που σου ανοίγεται μπροστά αυτές τις ημέρες αλλά τα φώτα της ομίχλης θα πρέπει να είναι αναμμένα λόγω της νεφελώδης κατάστασης που επικρατεί με την δυσαρμονική σχέση Ήλιου/Ποσειδώνα. Είναι στιγμή για μεγάλα όνειρα αλλά δεν υπάρχει η υπόσχεση της υλοποίησης και της διάρκειας αν δεν αντιλαμβάνεσαι τις ρεαλιστικές πλευρές των θεμάτων που σε απασχολούν. Ο Δίας μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και υπόσχεται να υλοποιήσει οτιδήποτε για το οποίο εργάζεσαι εντατικά ωστόσο μπορεί να χρειαστεί να θυσιάσεις κάτι με κάποιον τρόπο. . .

Καρκίνος

Η πλανητική δυναμική του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σχετίζεται για σένα κυρίως με θέματα σπουδών, οτιδήποτε αφορά το εξωτερικό ή κάτι περισσότερο πνευματικό. Εκεί χρειάζεται να «πασπαλίσεις» με μαγεία την δραστηριότητά σου. Αυτή την στιγμή φαίνεται πως είσαι αρκετά σίγουρος για τον εαυτό σου και τους περιορισμούς που έχεις και αυτό είναι καλό γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορείς να δράσεις μειώνοντας το ποσοστό της αποτυχίας και της απογοήτευσης. . .  

Λέων

Η πλανητική δυναμική του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σχετίζεται για σένα κυρίως με θέματα σπουδών, οτιδήποτε αφορά το εξωτερικό ή κάτι περισσότερο πνευματικό. Εκεί χρειάζεται να αφοσιωθείς και παρόλο τις αντιξοότητες που συναντάς στο δρόμο σου να χρησιμοποιήσεις την φαντασία και τα ταλέντα σου για να είσαι πάνω από τις περιστάσεις. Μόνο μέσω της δημιουργικότητας και της ενεργητικής φαντασίας σήμερα μπορείς να πάρεις ικανοποίηση. . .   

Παρθένος

Είναι γεγονός πως λατρεύεις την τελειότητα και σήμερα μπορεί να αναζητήσεις το ίδιο και από τις σχέσεις σου. Είτε πρόκειται για τον/την σύντροφο σου είτε φίλους είτε συνεργάτες μπορεί να απογοητευτείς αν οι προσδοκίες σου είναι πολύ μεγάλες σήμερα. Κράτα μικρό καλάθι και μην ενδώσεις σε μεγάλες υποσχέσεις. Μπορείς να στηρίξεις ότι αγαπάς χωρίς αντάλλαγμα αλλά πρέπει να σου είναι απόλυτα συνειδητό. . .

Ζυγός

Η πλανητική δυναμική του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σχετίζεται για σένα κυρίως με εργασιακά θέματα και θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου. Σήμερα χρειάζεται αλλαγή οπτικής ώστε να πάρεις χαρά μέσα από αυτούς τους τομείς. Έχεις την δυνατότητα να δώσεις τις υπηρεσίες σου όπου και όπως μπορείς και σου ζητείται αλλά καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/ή για τυχόν λάθη είτε από απροσεξία είτε από λάθος εκτίμηση. . .

Σκορπιός

Θέματα δημιουργικότητας κινητοποιεί η σχέση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα με κέντρο εσένα. Ευκαιρίες σήμερα δίνονται ώστε να βρεις τρόπους που θα δημιουργήσεις την «μαγεία» σε ένα δημιουργικό επιχείρημα. Έχεις έναν ισχυρό καλλιτεχνικό χαρακτήρα, με τη δυνατότητα δημιουργίας μέσω της διαίσθησης. Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες θυσίες πριν έρθει το τελικό αποτέλεσμα και καλό θα ήταν να είσαι ανοιχτός/ή σε αυτό το ενδεχόμενο. Προσοχή στις σχέσεις με τα παιδιά σήμερα. . .

Τοξότης

Μπορεί να ξυπνήσουν μνήμες από τα παιδικά σου χρόνια ή καταστάσεις τις οποίες θεωρείς ή θεωρούσες ειδυλλιακές αλλά δεν είναι σίγουρο πως βλέπεις όλη την αλήθεια. Επίσης μια αίσθηση απώλειας είναι πιθανό να υπάρχει γύρω από τα προσωπικά σου θέματα ή έχεις έντονη την ανάγκη να αποδράσεις με κάποιον τρόπο από κάτι που συμβαίνει στην ζωή σου αυτή την στιγμή. Ότι και αν συμβαίνει στο προσωπικό σου σενάριο καλό θα ήταν να αφήσεις λίγες μέρες πριν πάρεις σημαντικές τελεσίδικες αποφάσεις. . .

Αιγόκερως

Σήμερα και αύριο οι μέρες είναι θετικές γιατί  θα έχεις την ικανότητα να επικοινωνείς πιο απλά, λιτά, αφήνοντας περισσότερο μια φιλοσοφική απόχρωση στα μηνύματα σου. Αν είσαι καλλιτέχνης  ή συγγραφέας είναι η ιδανική στιγμή να οραματιστείς ένα καινούργιο εγχείρημα. Ωστόσο γενικότερα υπάρχει μια νοητική σύγχυση για πολύ πρακτικά θέματα και ενασχολήσεις σήμερα και καλό θα ήταν να ασχοληθείς με κάτι περισσότερο αφηρημένο ή κάτι που δεν θέλει μεγάλη συγκέντρωση και δεν θα σε καθηλώσει. . .

Υδροχόος

Ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα σήμερα και αύριο σε βοηθά να ενσωματώσεις αυτή την πλανητική επιρροή αισθησιασμού σε ότι έχει αξία για σένα. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να μην είσαι απόλυτα ρεαλιστικός/ή όσο αφορά την αυτό-εκτίμηση σου όπως επίσης υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει έλλειψη σαφήνειας γύρω από τα χρήματα και τα υπάρχοντα σου. Είναι πολύ ευνοϊκή στιγμή να συνδέσεις τις νομισματικές σου αξίες με τις πνευματικές αξίες ή/και τις αξίες της καρδιάς. . .

Ιχθύες

Η σχέση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε επηρεάζει περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο και μπορεί να βιώσεις έντονη λαχτάρα να συγχωνευτείς με κάτι περισσότερο ρομαντικό, κάτι πιο πνευματικό ή αφηρημένο. Η ανάγκη σου να βρεθείς με ανθρώπους ή σε επαφή με την ίδια σου την Ψυχή σε ένα επίπεδο όπου η ποιότητα και η μορφή έκφρασης, επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης να έχει υπερβατικό και εκστατικό χαρακτήρα θα είναι έντονη. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: