fbpx

6/10 Υπερασπισου το δικαιωμα επιλογης – Δες αναλυτικα τα ζωδια σημερα. . .

Share:

 

Σήμερα η σχέση του Ερμή με τον Ουρανό αναμοχλεύει τις σκέψεις και μπορεί να δημιουργήσει μια ιδιαίτερη ανησυχία. Ο έλεγχος του μυαλού και ο συντονισμούς με την καρδιά θα είναι μια δύσκολη διεργασία μιας και η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω κρατά αποστάσεις από οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει συναισθηματικό χειρισμό από τους άλλους. Ωστόσο σήμερα είναι μια μέρα παραγωγική ακόμη και αν χρειάζεται πραγματικά να έρθουν τα πάνω κάτω σε έναν τομέα της ζωής μας ώστε να μπούμε στον ρυθμό της αλλαγής. Είναι γνωστό πως τίποτα δεν είναι μόνο καλό ή μόνο κακό. . .

Κριός                                                              

Ένα οικογενειακό ζήτημα ή θέμα που αφορά την ευρύτερη σου οικογένεια μπορεί να κινητοποιηθεί με σκοπό την επίλυση. Οι ξέγνοιαστες ώρες δεν είναι στο μενού της ημέρας αλλά δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς λεπτομερώς και με καινοτόμες ιδέες την οργάνωση ενός σχεδίου που έχεις στο μυαλό σου. Σήμερα μπορείς με υπευθυνότητα να οδηγήσεις το πλοίο εκεί που θα έχεις οικονομικές απολαβές. . .

Ταύρος

Σήμερα ότι ειπωθεί και είναι σημαντικό, χρειάζεται να γραφτεί και να υπογραφεί για να έχει ισχύ. Πολλά μπορούν να ειπωθούν και να μπεις την διαδικασία να βγάλεις τελικά συμπεράσματα. Αν πρόκειται για κάτι σοβαρό θα πρέπει να σιγουρευτείς και να το διασφαλίσεις με κάποιον τρόπο στον χρόνο. Οτιδήποτε καινούργιο και δημιουργικό προκύψει σήμερα να το εξετάσεις και να το επεξεργαστείς καλά. . .

Δίδυμοι

Η έμπνευση για ένα εγχείρημα, κάτι καινούργιο που ετοιμάζεις ή έχεις στο μυαλό σου σήμερα θα είναι έντονη. Ακόμη και αν δεν υπάρχει η ευκαιρία να αξιοποιήσεις άμεσα τις ιδέες που γεννιούνται, καλό θα ήταν να τις καταγράψεις για να μην ξεχαστούν. Όσο εκκεντρικές και αν είναι, στο σήμερα, ενδέχεται αύριο να είναι πραγματικά πολύ ευεργετικές για τον σκοπό που θέλεις. Καλό θα ήταν να μην λειτουργήσεις απορριπτικά όσο και αν κάτι δεν σου ταιριάζει στην παρούσα φάση. . .

Καρκίνος

Οι σκέψεις περιστρέφονται γύρω από διάφορα δημιουργικά πράγματα σήμερα με κέντρο εσένα. Μην βιαστείς να τις βάλεις σε εφαρμογή άμεσα γιατί ίσως να μην έχουν ακόμη την πρακτική υπόσταση για να αντέξουν στον χρόνο. Ωστόσο είναι μια πολύ δημιουργική μέρα να περιπλανηθείς σε περιοχές του μυαλού σου που μέχρι χτες ήταν απαγορευτικό. Αν σήμερα βρεθείς με κόσμο που σχετίζονται με κάποιον τρόπο με ότι έχεις στο μυαλό σου, μπορείς να συζητήσεις τις ιδέες σου. . .

Λέων

Σήμερα υπάρχει ένα πάντρεμα μεταξύ της καθημερινότητάς σου, της ιδιωτικής σου ζωής και της εργασίας σου. Αν υπάρχει κάτι που σε απασχολεί σε αυτούς τους τομείς αυτή την στιγμή και σκέφτεσαι τρόπους να τους συνδυάσεις, σήμερα μπορείς να το κάνεις παραγωγικά. Μπορεί να είναι φιλόδοξοι, εκκεντρικοί, ακραίοι ή να πιστεύεις πως θα γίνουν δύσκολα αποδεκτοί από τους άλλους. Ότι και αν ισχύει από τα παραπάνω, κράτησε αυτές τις ιδέες και θα δεις στην πορεία την εφαρμοστικότητά τους. . .

Παρθένος

Η επικοινωνία είναι έντονη σήμερα ή κάτι που σχετίζεται με ένα ταξίδι ή μια δραστηριότητα που αφορά σπουδές είναι παρούσα. Οτιδήποτε προκύψει στο προσωπικό σενάριο της ζωής σου είναι μια ευκαιρία να ανοίξεις το μυαλό σου περισσότερο και σε περισσότερες από μια κατευθύνσεις. Προσπάθησε να καταλάβεις αν υπάρχει πρακτική υπόσταση σε αυτό που κινητοποιείται και μην δίνεις σημασία σε όσους αμφισβητούν εσένα ή τις σκέψεις σου. . .

Ζυγός

Σήμερα δεν φαίνεται να είναι μια ανάλαφρη, ξέγνοιαστη μέρα. Το μυαλό σου περιστρέφεται γύρω από πολύ σημαντικά πράγματα. Σκέψεις κινητοποιούν ευαίσθητα σημεία όπως οι αξίες σου, το σπίτι σου, η οικογενειακή σου κατάσταση και ιδιωτική σου ζωή. Επίσης ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σε απασχολήσει αναζητώντας την ασφάλεια που θέλεις. Όποιο και αν είναι το προσωπικό σενάριο της ζωής σου κατανοείς πως χωρίς σκληρή δουλειά δεν μπορείς να ακολουθήσεις μια δημιουργική, ακίνδυνη διαδρομή. Ευτυχώς αρκετοί πλανήτες στο ζώδιο σου υποστηρικτικά δίνοντας δύναμη και κουράγιο. . .

Σκορπιός

Η ημέρα έχει έντονη επικοινωνία με κέντρο εσένα. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σου ξεχειλίζουν από παντού δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες να προετοιμαστείς και να μοιραστείς ότι έχεις στο μυαλό και στο στήθος σου. Με απόλυτη ακρίβεια τώρα μπορείς να εκφραστείς όταν βρεις την κατάλληλη έξοδο και τους κατάλληλους ανθρώπους. Το σημαντικό σήμερα είναι να δώσεις να καταλάβουν πως η δύναμη δεν βρίσκεται στο ποιος ηγείται στα χαρτιά, αλλά ποιος μπορεί να εμπνεύσει τους άλλους με τις ιδέες του. . .

Τοξότης

Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα σήμερα αλλά χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που θα τα κάνεις και να μείνεις εστιασμένος/η στα κίνητρα που έχεις. Ίσως χρειαστεί να ακολουθήσεις διάφορους παράπλευρους δρόμους γιατί ο ευθύς δρόμος φαίνεται για κάποιον λόγο απροσπέλαστος. Ωστόσο επειδή πραγματικά είναι μια ευεργετική μέρα καλό θα ήταν να μην κάνεις πίσω και να επιμείνεις στον στόχο σου. . .

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείς να εκμεταλλευτείς την δυνατή ενεργειακή ροή και την Σελήνη ακόμη στο ζώδιο σου και να διεκδικήσεις τα θέλω σου. Η καλοσύνη και το να είσαι ανοιχτός/ή και δεκτικός/η στα μηνύματα που έρχονται από τους άλλους σήμερα είναι τα κλειδιά της ημέρας για σένα. Η γοητεία σου είναι αρκετή ώστε να κερδίσεις ενθάρρυνση και υποστήριξη εκεί που χρειάζεσαι. Σκέψου τι είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να σταθείς καλύτερα στα πόδια σου, πρακτικά. . .

Υδροχόος

Νιώθεις πως η εξέλιξη είναι απαραίτητη για να μπορέσεις να νιώσεις υγιής. Αυτό που χρειάζεται να γίνει κατανοητό είναι πως η υπομονή και η επιμονή είναι ο μοναδικός τρόπος να ώστε να καλλιεργηθεί ένα δημιουργικό περιβάλλον γύρω σου. Σήμερα μπορεί να έχεις μια έμπνευση, μια ιδέα η οποία είναι πραγματικά καλή και ελπιδοφόρα. Μπες στην παραπάνω, συγκεκριμένη διαδικασία ώστε να υλοποιηθεί. Οι σπασμωδικές κινήσεις είναι στο μενού της ημέρας αλλά όχι τόσο αποτελεσματικές. . .

Ιχθύες

Επικοινωνιακά θέματα κινητοποιούνται σήμερα και θα βρίσκεσαι σε εγρήγορση. Θέματα με ομάδες ή για ομάδες μπορεί σήμερα να σε απασχολήσουν και ενδέχεται να συζητηθούν ιδέες οι οποίες έχουν πραγματικά κάτι να πουν. Η υποστήριξη και η θετική στάση από μέρους σου για πράγματα τα οποία έχουν πρακτικές βάσεις και υπόσταση είναι σημαντική. Καλό θα ήταν να είσαι ανοιχτός/ή. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: