fbpx

5/11 Χρησιμοποιησε την λογικη για να διοχετευσεις το παθος εκει που εχει νοημα! Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Τα υπόγεια, ασυνείδητα ρεύματα είναι δυνατά σήμερα και χρειάζεται να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στις προκλήσεις. Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό και οι κυβερνήτες του, Άρης και Πλούτωνας, δημιουργούν μια δυσαρμονική σχέση στον ουράνιο θόλο. Αυτό σημαίνει πως ανεξερεύνητα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και οτιδήποτε μας έχει πικράνει και θυμώσει μπορεί σαν ηφαίστειο να εκραγεί. Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου δεν δείχνει να είναι πολύ βοηθητική. Απεναντίας στηρίζει οποιαδήποτε επαναστατική δράση όπου η αδικία προηγουμένως έχει λάβει χώρα. . . 

Κριός

Αυτή την στιγμή έχεις μεγάλη πίστη στις ικανότητες σου και νιώθεις πως μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο όλο. Θέλεις να κάνεις τα απαραίτητα βήματα προς ένα όραμα και θα χρειαστεί να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον ειδικό αν χρειαστεί. Η γνώση που θα λάβεις θα σε βοηθήσει να οργανώσεις και να περάσεις στο επόμενο στάδιο. Τα βήματα χρειάζεται εκτός από τόλμη να είναι και γειωμένα ώστε να σου φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. . .

Ταύρος

Η θετική ενέργεια και η βοήθεια που δίνεις στους άλλους τώρα μπορεί να σου επιστραφεί και να σε βοηθήσεις στα βήματα σου. Είναι απαραίτητο να κινηθείς σωστά και ορθά γιαυτό χρειάζεσαι στήριξη και βοήθεια από ανθρώπους που κατέχουν το θέμα και θα χαρούν να σε βοηθήσουν. Ένας αξιόπιστος άνθρωπος / φίλος είναι κοντά σου. . .

Δίδυμοι

Η αναρρίχηση σε κάτι που σε ενδιαφέρει γίνεται τώρα με πιο σταθερά βήματα. Ο Ερμής ανάδρομος μπορεί να καθυστερεί τα σχέδια σου ή να σε αποθαρρύνει μερικές φορές αλλά κάποιες στιγμές όπως σήμερα νιώθεις την ενέργεια να κυλά στις φλέβες σου. Άδραξε την ευκαιρία. . .

Καρκίνος

Κάθε βήμα σήμερα χρειάζεται να γίνεται με προσοχή και είσαι ο μόνος/η μόνη που μπορείς να αποφασίσεις πόσο θα ρισκάρεις για κάτι που θέλεις. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιες εναλλακτικές λύσεις οι οποίες μπορούν να σου δοθούν σήμερα και να ενθουσιαστείς. Επέλεξε με προσοχή και σύνεση αυτό που θα σε βοηθήσει να κινηθείς μπροστά με περισσότερη ασφάλεια. . .

Λέων

Το να γνωρίζεις ποίος/ποία είσαι στο σήμερα είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Ο ανάδρομος Ερμής είναι πολύ υποστηρικτικός σε αυτή την διεργασία και η αυτογνωσία μπορεί σήμερα να σε οδηγήσει ένα βήμα ακόμη πιο μπροστά. Κάνε ότι καλύτερο μπορείς στο σήμερα με κέντρο εσένα και τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και τους οποίους αγαπάς και νοιάζεσαι. . .

Παρθένος

Όταν υπάρχει η διάθεση βρίσκεις και τον τρόπο να κάνεις αυτό που θέλεις ή αυτό που πρέπει. Η δεξιότητες σου βοηθούν οτιδήποτε παραγωγικό έχεις κατά νου. Η αποφυγή να εμπλακείς σε καταστάσεις που θα σε φορτίσουν είναι στο χέρι σου και καλό θα ήταν να περάσεις την ημέρα σου όσο γίνεται κοντά με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά αν χρειαστεί. . .

Ζυγός

Η καλοσύνη και η θετική στάση είναι τα κλειδιά της ημέρας για σένα. Τον τελευταίο καιρό η κύρια ασχολία σου είναι να μπορέσεις να συνδεθείς με τις προσωπικές σου ανάγκες. Σήμερα όμως είναι μια μέρα που χρειάζεται να δώσεις την βοήθεια, την γνώση και την σοφία σε αυτούς που τις χρειάζονται. Η εξυπηρέτηση που θα κάνεις μπορεί να μην γίνει άμεσα σεβαστή ή αποδεκτή ωστόσο αυτό που μετράει είναι να κάνεις το καλύτερο με κέντρο εσένα ανεξάρτητα αν θα το εκτιμήσουν οι άλλοι ή όχι. . .

Σκορπιός

Ο Καρλ Γιουνγκ έχει πει πως ένα εξωτερικό γεγονός επαναλαμβάνεται επειδή δεν έχει παρθεί ακόμα το μήνυμα του και δεν έχουμε γίνει συνειδητοί ως προς αυτό. Όταν θα κατανοήσουμε αυτό που έχει να μας πει και να μας δώσει σε συνειδητό επίπεδο, τότε δεν έχει κανένα νόημα πια να επαναλαμβάνεται στην ζωή μας. Σήμερα είναι από εκείνες τις μέρες που μπορείς πραγματικά να λύσεις ένα μυστήριο. . .

Τοξότης

Η αυτοεκτίμηση σου σήμερα μπορεί να σε πάει πολύ μακριά. Έκφρασε τις ιδέες σου, τις σκέψεις σου και απέδειξε με επιχειρήματα αυτό που πρεσβεύεις και υποστηρίζεις. Η επιμονή σου σε ένα όραμα που πραγματικά αξίζει μπορεί να απομακρύνει τα σύννεφα και τις αμφιβολίες που υπάρχουν γύρω από αυτό. . .

Αιγόκερως

Η διαίσθηση σου σήμερα πρέπει να είναι συνοδηγός στον αγώνα που δίνεις και μπορεί να σε γλιτώσει από πολλά λάθη. Οι πειρασμοί είναι αρκετοί και υπάρχει η τάση να βουτήξεις σε κάτι που σε ενδιαφέρει χωρίς την απαραίτητη σύνεση και προφύλαξη. Χρειάζεται σήμερα να είσαι πιο επιλεκτικός/ή για να μείνεις μακριά από λάθη και εξαπατήσεις. . .

Υδροχόος

Εάν αυτό που θα επιλέξεις να κάνεις σήμερα είναι μέσα στους κανόνες είναι και προφυλαγμένο. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για ηρωισμούς ή ανεξάρτητες δράσεις αν δεν είσαι απόλυτα έτοιμος/η για όλες τις επιπτώσεις. Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα ακόμα και αν οι προθέσεις σου είναι οι καλύτερες. Δείξε περισσότερη σύνεση ώστε να φτάσεις στον προορισμό σου. . .

Ιχθύες

Οι ρυθμοί είναι αρκετά γρήγοροι και πιθανά να σε φορτίσουν είτε γιατί πρέπει να κινηθείς γρήγορα ώστε να τους προλάβεις είτε γιατί βρίσκεις εμπόδια στην διαδρομή. Είναι κατανοητό πως δεν έχεις πολλές επιλογές σήμερα γιαυτό κάνε υπομονή. Αύριο με την Σελήνη στο ζώδιο σου θα μπορέσεις να αποσυνδεθείς και να χαλαρώσεις. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: