fbpx

4/4 Σημερα μπορει να μενουμε σπιτι αλλα ο νους μας ταξιδευει – Αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Ο κύκλος Κρόνου / Πλούτωνα και ειδικά οι δυνατές / σκληρές αστρολογικές όψεις μεταξύ αυτών των δύο πλανητών έχει πολλές ερμηνείες. Δυστυχώς, μία από αυτές είναι η έκρηξη επιδημιών. Την περασμένη φορά που συνέβη η σύνοδος μεταξύ τους (1982) έφερε το AIDS. Τώρα τον Κορωνοιό. Με οδηγό την Αστρολογία ας δούμε πως μπορούμε να βοηθηθούμε στην καθημερινότητα μας.

Κριός

Το πάντρεμα του Ερμή με τον Ποσειδώνα ξυπνά όνειρα και αναμνήσεις και φέρνει στην επιφάνεια ευαισθησίες βαθιές από την ψυχή σας. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για πρακτικά πράγματα αλλά για να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε. . .

Ταύρος

Η ελπίδα και τα όνειρα είναι πολύ ενεργά σήμερα λόγω της σχέσης του Ερμή με τον Ποσειδώνα στον ουράνιο θόλο. Το πάντρεμα τους μπορεί να σας βοηθήσει να σκεφτείτε τρόπους δημιουργικούς αυτή την δύσκολη περίοδο, να καλυτερεύσετε την καθημερινότητά σας στο σπίτι και να καλλιεργήσετε τις σχέσεις με τους ανθρώπους που νοιάζεστε. . .

Δίδυμοι

Η φαντασία σας είναι ενεργή και πολύ δημιουργικά θέματα λαμβάνουν χώρα σήμερα, σε ότι σας ενδιαφέρει και όχι μόνο. Αφεθείτε στην ροή και την άυλη πραγματικότητα που μπορεί να σας οδηγήσει, το πάντρεμα του Ερμή με τον Ποσειδώνα στον ουράνιο θόλο. . .

Καρκίνος

Το πάντρεμα του Ερμή με τον Ποσειδώνα δεν έχει σύνορα, ούτε έκτακτα μέτρα. Το μυαλό σας μπορεί να ταξιδέψει και να ανακαλύψετε μέρη δημιουργικά που θα σας ευχαριστήσουν και θα σας τονώσουν σήμερα. Το όραμα και η ελπίδα για ένα αισιόδοξο άμεσο μέλλον θα λειτουργήσει ευεργετικά στο εδώ και τώρα. . .

Λέων

Ο Ερμής με τον Ποσειδώνα κινητοποιεί μια περιοχή του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις βαθύτερες επιθυμίες καθώς και συναισθήματα. Η αντίληψη σας είναι καλή αλλά δεν είναι κατάλληλη μέρα για δράση. Είναι η καταλληλότερη στιγμή να έρθετε σε επαφή, να αναγνωρίσετε και κατανοήσετε την απίστευτη εσωτερικής σας δύναμη. . .

Παρθένος

Το πάντρεμα του Ερμή με τον Ποσειδώνα απέναντι από το ζώδιο σας θολώνει το τοπίο και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνετε εστιασμένη/ος στο εδώ και τώρα. Καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις για σημαντικά πράγματα σήμερα, αντιθέτως δώστε χώρο στις εμπνεύσεις σας. . .

Ζυγός

Η καθημερινότητά σας έχει αλλάξει και σήμερα μπορεί να αισθάνεστε εντονότερα πως τα πράγματα δεν προχωρούν όπως θα θέλατε. Το πάντρεμα του Ερμή με τον Ποσειδώνα επηρεάζει έντονα τις καθημερινές σας ασχολίες και καλό θα ήταν να είστε πιο προσεκτική/ός σήμερα σε ότι κάνετε, ακόμη και από το σπίτι σας. . .

Σκορπιός

Το πάντρεμα του Ερμή με τον Ποσειδώνα ευνοεί οτιδήποτε εμπεριέχει δημιουργικά ενδεχόμενα σήμερα. Επίσης την σχέση σας με τα παιδιά και ότι σας κάνει να νιώσετε εσείς παιδί. Αναμνήσεις ξυπνούν οι οποίες έδιναν την ευκαιρία να δράσετε προς κατευθύνσεις που θα σας άλλαζαν την ζωή. Η νοσταλγία είναι έντονη σήμερα. . .

Τοξότης

Το σπίτι, η ιδιωτική σας ζωή, η οικογένεια παίρνει διαφορετικούς χρωματισμούς σήμερα. Το πάντρεμα του Ερμή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας θα λειτουργήσει με δύο τρόπους. Είτε θα σας μπερδέψει η δράση των οικείων σας ή θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά και πιο ουσιαστικά με αυτούς. Στο χέρι σας ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσετε. . .

Αιγόκερως

Το πάντρεμα του Ερμή με τον Ποσειδώνα ευνοεί την επικοινωνία η οποία είναι αληθινή και πηγάζει από τα βάθη της καρδιάς σας. Καλό θα ήταν να έρθετε αντιμέτωπη/ος με ότι έχετε αφήσει πίσω για κάποιον λόγο. Σήμερα ευνοείται η επικοινωνία και μπορείτε να έχετε την ανταπόκριση που θέλετε, όχι σε πρακτικά ζητήματα, αλλά σε δημιουργικά και καλλιτεχνικά εγχειρήματα. . .

Υδροχόος

Ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στον ουράνιο θόλο σας φέρνουν αντιμέτωπη/ο με καταστάσεις και προσδοκίες που θα θέλατε ήδη να υπάρχουν στην ζωή σας στο τώρα. Δεν είναι εύκολο σήμερα να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα. Καλό θα ήταν να ξεκουραστείτε, αύριο είναι μια καινούργια ημέρα. . .

Ιχθύες

Το πάντρεμα του Ερμή με τον Ποσειδώνα στον ουράνιο θόλο σας επηρεάζει έντονα μια και η σχέση σας με τον Ποσειδώνα είναι ιδιαίτερη και οικεία. Δώστε χώρο στις εμπνεύσεις και τις καινούργιες ιδέες που συλλαμβάνετε σήμερα. Θα είναι πολύ δημιουργικές όταν περάσει η επιδημία και θα μπορείτε να τις βάλετε σε πλαίσιο και δράση. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: