fbpx

31/10 Πως θα σε επηρεασει ο Ερμης αναδρομος – Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Ο Ερμής σήμερα γυρίζει ανάδρομος για 3 εβδομάδες περίπου αλλάζοντας όλων των ειδών τις επικοινωνίες. Σήμερα είναι μια δυνατή μέρα και θα μας δώσει το στίγμα της επόμενης περιόδου. Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί όσο αφορά τον τρόπο σκέψης και έκφρασης. Τα λόγια χρειάζεται να φιλτράρονται μέσα από την καρδιά και να έχουμε επαφή με τις επιπτώσεις που έχουν στους άλλους. Ο φτερωτός Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε όλη την αλήθεια που είναι κρυμμένη στο εδώ και τώρα στην ζωή μας. Θα μας φανερώσει όλα αυτά που χρειάζεται να γνωρίζουμε ώστε να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια προς τους στόχους μας.

Κριός

Σήμερα ο Ερμής ξεκινώντας την ανάδρομη του πορεία σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με τις βαθύτερες σου σκέψεις, απορίες και ερωτηματικά. Οτιδήποτε έχεις συγκρατήσει το τελευταίο διάστημα, είτε λόγω απόσυρσης, είτε γιατί αυτό ήταν καλό να κάνεις εν όψει των περιστάσεων, τώρα είναι η στιγμή για αναθεώρηση. Το σημαντικότερο είναι να μην αφήνεις τίποτα στην μέση. Τώρα σου δίνεται αυτή η ευκαιρία, πάντα με σεβασμό προς τον συνομιλητή σου. . .

Ταύρος

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη του πορεία και μαζί του αρχίζεις και εσύ τις επαναδιαπραγματεύσεις σχετικά με τους κανονισμούς και τις συμφωνίες που έχεις κάνει σε σχέσεις και συνεργασίες. Για τις επόμενες 3 εβδομάδες θα είσαι σε θέση να δεις οτιδήποτε δεν λειτουργεί καλά και να επανατοποθετηθείς. Μπορεί να δεις πως ορισμένοι όροι σε μια συμφωνία δεν λειτουργούν όπως θα ήθελες ή να δεις πως μια σχέση χρειάζεται αναπροσαρμογή. Με σεβασμό διατύπωσε τα αιτήματα σου και δείξε τις καλές σου προθέσεις. . .

Δίδυμοι

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στην καθημερινή σου ζωή και σε εργασιακά σου θέματα. Είτε χρειάζεται μια απλή ανανέωση το γραφείο σου είτε βελτιώνεις τις καθημερινές σου συνήθειες, είναι ένα βήμα αλλαγής. Οι εναλλακτικές λύσεις μπορούν να πέσουν τώρα στο τραπέζι και να εξερευνήσεις νέους τρόπους που θα βελτιώσουν την εργασία σου και τις συνθήκες της. Μείνε ανοιχτός σε προτάσεις. . .

Καρκίνος

Νέες προκλήσεις φέρνει ο Ερμής ανάδρομος στην ζωή σου αυτή την περίοδο. Η μετριοπάθεια δεν είναι το κύριο συστατικό τους αλλά καλό θα ήταν να μην ενθουσιαστείς από την πρώτη στιγμή. Νέοι έρωτες, νέα ενδεχόμενα στις δημιουργικές σου αναζητήσεις τώρα είναι εφικτό να συμβούν. Ωστόσο επειδή ακριβώς είναι ανάδρομος, δεν μπορείς να αφεθείς στα ενδεχόμενα που γεννά…οπότε πριν πάρεις τελικές αποφάσεις χρειάζεται να περιμένεις να ορθοδρομήσει. Τότε, αυτό που θα μείνει, είναι πραγματικά αυτό που αξίζει να παραμείνει στη ζωή σου φέρνοντας σου χαρά. . .

Λέων

Ο Ερμής ανάδρομος αναμοχλεύει την ιδιωτική σου ζωή και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Αυτή την στιγμή μπορεί να γεννηθεί η επιθυμία να αλλάξεις κάτι στο σπίτι σου, να αισθανθείς πως βαλτώνεις στην προσωπική σου ζωή, πως θέλεις να συμβεί μια μεγάλη αλλαγή που θα σε τροφοδοτήσει ενέργεια. Ότι και αν συμβεί στο προσωπικό σενάριο της ζωής σου, καλοδεχούμενο, αλλά την τελική απόφαση θα πρέπει να την πάρεις όταν ορθοδρομήσει όσο και να θέλεις να το κάνεις τώρα. . .

Παρθένος

Επικοινωνιακά θέματα κινητοποιεί ο Ερμής ανάδρομος με κέντρο εσένα. Σου ζητά να αναθεωρήσεις τον τρόπο που συνδέεσαι με τον άλλον, να δεις τυχόν λάθη που έχουν γίνει και να έρθεις πιο κοντά στην αντικειμενική υπόσταση της κάθε σου επικοινωνίας με τους άλλους ανθρώπους. Ένα κοντινό ταξίδι επίσης ενδέχεται να σε απασχολήσει αν θα το κάνεις ή όχι. Ότι και αν αποφασίσεις χρειάζεται σύνεση και πολύ καλό προγραμματισμό. Διπλό-τσεκάρεις εισιτήριο, διαμονή κτλ. . .

Ζυγός

Καλή και ευνοϊκή η κοινωνικοποίηση και η σύνδεση με άλλους ανθρώπους αλλά πρέπει να σεβαστείς και το δικό σου πρόγραμμα, τους στόχους σου και τις επιθυμίες σου. Ο Ερμής ανάδρομος φέρνει στην επιφάνεια θέματα και καταστάσεις μόνο για έναν σκοπό με κέντρο εσένα. Να γίνεις πιο επιλεκτικός/ή. Πιθανά νομίζεις πως είσαι αρκετά και δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια αλλαγή επί του θέματος αλλά το επόμενο διάστημα θα σου γίνει ξεκάθαρο πως άθελα σου αφήνεις πίσω τον εαυτό σου προς χάριν την καλή συνεργασία και την ευχαρίστηση του άλλου. . .

Σκορπιός

Ο Ερμής αναδρομεί στο ζώδιο σου και αφού κυβερνά το μυαλό και τις σκέψεις είναι εύλογο το κεφάλι σου να μην ησυχάσει για τις επόμενες τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Πληροφορίες έρχονται από παντού, νέα δεδομένα αναδύονται στην επιφάνεια, παγιωμένα πράγματα μέχρι χτες σήμερα αλλάζουν μορφή. Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για σένα και καλό θα ήταν να την σκεφτείς ως ένα πείραμα. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και θα αποφασίσεις στο τέλος τι θα κρατήσεις, τι θα πετάξεις και σε τι θα δώσεις ακόμη λίγο χρόνο να το εξερευνήσεις καλύτερα. . .

Τοξότης

Ο Ερμής ανάδρομος φέρνει αλλαγές στον τρόπο σκέψης σου και χρειάζεται να έχεις υπομονή να εξετάζεις όλες τις πτυχές πριν αποφασίσεις το οτιδήποτε. Είναι αλήθεια πως η θέση του Ερμή με κέντρο εσένα είναι σαν να σου ζητά να κάνεις ένα βήμα πίσω. Αυτό είναι κάτι που δεν συμβαδίζει με την ανάγκη σου για νέες εμπειρίες και νοητικά ταξίδια. Ωστόσο και αυτή η στάση που σου ζητείται να κάνεις έχει πολλά πράγματα προς εξερεύνηση. Τώρα μπορείς να δεις με μια βαθύτερη ματιά την αντικειμενική πλευρά της πραγματικότητάς σου και να προετοιμαστείς καλύτερα για την επίτευξη των στόχων σου μόλις ορθοδρομήσει. . .

Αιγόκερως

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να φέρει εμπόδια που στην ουσία είναι φαινομενικά και όχι τόσο σημαντικά όσο πιστεύεις. Οι στόχοι σου, τα όνειρα σου, οι ελπίδες σου μπορεί να νιώσεις πως εμποδίζονται από εξωγενείς παράγοντες αυτή την στιγμή. Θα μπορούσε να είναι έτσι, άλλοι άνθρωποι να σε εμποδίζουν, αλλά η ουσία δεν είναι εκεί. Ο λόγος που μπλοκάρει αυτό που θέλεις, τώρα μπορεί να γίνει σαφής, δίνοντας σου την ευκαιρία να βρεις τρόπους να τον εξαλείψεις. . .

Υδροχόος

Θέματα εργασιακά έρχονται στην επιφάνεια με τον ανάδρομη πορεία του Ερμή. Κάτι το οποίο δεν έχει γίνει κατανοητό μπορεί τώρα να κινητοποιηθεί ώστε να βρεθεί ο σωστός τρόπος. Κάτι το οποίο έχει μείνει πίσω, τώρα μπορεί να έρθει στην επιφάνεια ώστε να του δώσεις την πρέπουσα σημασία. Προσπάθησε με κέντρο εσένα να κάνεις αυτό που σου ζητείται, με κατανόηση στις τυχόν αλλαγές που θα σου ζητηθούν και αφήνοντας την ροή της ενέργειας να κυλήσει χωρίς να την εμποδίζεις. Είναι σίγουρο πως μόλις ορθοδρομήσει θα κατανοήσεις πλήρως όλη αυτή την διεργασία και τον σκοπό της. . .

Ιχθύες

Έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ να κατανοήσεις πράγματα και καταστάσεις που είναι κινητοποιημένα αυτή την στιγμή στην ζωή σου. Νιώθεις πως δεν έχεις τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων και πιθανά αυτό να σε κουράσει και να σε απογοητεύσει το διάστημα αυτό με τον Ερμή ανάδρομο. Ένας νέος στόχος θα μπορούσε να λειτουργήσει ευεργετικά αυτή την στιγμή και να σε γοητεύσει. Άρχισε να σκέφτεσαι πως θα μπορούσε να συμβεί και όταν ορθοδρομήσει μπορείς να αρχίσεις να του δίνεις σάρκα και οστά. Σπουδές και νομικές υποθέσεις μπορεί να σε απασχολήσουν. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: