fbpx

29/5 Οι βαθυτερες επιθυμιες αποκτουν φωνη – Ερμης στον Καρκινο – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

Share:

 

Κριός

Μέχρι αρχές Αυγούστου με τον Ερμή στον Καρκίνο οικογενειακά θέματα ενδέχεται να σας χτυπήσουν την πόρτα. Συζητήσεις με οικείους θα μπορούσαν να ταράξουν την ησυχία σας, κυρίως την περίοδο που θα είναι ανάδρομος (θα αναφερθούμε σε εκείνη την περίοδο) και χρειάζεται ηρεμία και ευελιξία για να φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. . .

Ταύρος

Ο Ερμής στον Καρκίνο μέχρι αρχές Αυγούστου θα φέρει νέους τρόπους σκέψεις και νέες ιδέες ερχόμενη/ος πιο κοντά στα συναισθήματα σας και στις πραγματικές σας επιθυμίες. Η επαφή με τους άλλους θα είναι παραγωγική ωστόσο οι προσκλήσεις δεν θα λείψουν την περίοδο που θα μπει ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο (θα αναφερθούμε εκτενέστερα όταν θα είναι η ώρα). . .

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Καρκίνο μέχρι τις αρχές Αυγούστου σας δίνει την εύνοια να μπορείτε να αξιολογήσετε τα θετικά και τα αρνητικά μιας κατάστασης που υπάρχει στην ζωή σας αυτή την στιγμή. Οικονομικά και αξίες θα αναθεωρηθούν και ακόμη και μέσα από προκλήσεις (ιδιαίτερα την περίοδο που θα είναι ανάδρομος, θα αναφερθούμε σε εκείνη την περίοδο) θα σας βοηθήσει να βρείτε καλύτερους τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας. . .

Καρκίνος

Ο Ερμής στο ζώδιο σας μέχρι αρχές Αυγούστου έχει πολλά μηνύματα να σας δώσει αλλά και την εύνοια να περάσετε τα δικά σας στον κόσμο γύρω σας δίνοντας φωνή στις επιθυμίες σας. Η αμφιταλάντευση θα είναι αισθητή κάποιες φορές κυρίως όταν θα μπει στην ανάδρομη του πορεία – θα επανέλθουμε ξανά εκείνη στην στιγμή με τις απαραίτητες πληροφορίες. . .

Λέων

Την διαίσθηση σας στα ύψη ανεβάζει ο Ερμής στον Καρκίνο μέχρι αρχές Αυγούστου και η επαφή με το βάθος της ψυχής σας πιο κοντά όσο ποτέ. Η εμπειρία με την συγκεκριμένη θέση του Ερμή θα είναι έντονη και ενδιαφέρουσα, κυρίως την περίοδο που θα είναι ανάδρομος ωστόσο θα αναφερθούμε εκτενέστερα όταν έρθει εκείνη η στιγμή. . .

Παρθένος

Η κοινωνική σας ζωή σας θα σας απασχολήσει με τον Ερμή στον Καρκίνο μέχρι αρχές Αυγούστου, ο οποίος θα σας βοηθήσει να στηρίξετε αυτούς που το έχουν ανάγκη την ίδια στιγμή που θα αισθανθείτε χρήσιμη/ος. Ωστόσο ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου θα μπορούσε να γίνει χειριστικός με τρόπο που δύσκολα θα γίνει αντιληπτός γιαυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όταν συναναστρέφεστε με μεγάλες ομάδες ανθρώπων, ιδιαίτερα την περίοδο που θα είναι ανάδρομος – θα αναφερθούμε εκτενέστερα σε εκείνη την περίοδο. . .

Ζυγός

Σε ένα επαγγελματικό κυρίως θέμα θα δώσει την ενέργεια του ο Ερμής στον Καρκίνο μέχρι αρχές Αυγούστου δίνοντας την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε το επικοινωνιακό σας ταπεραμέντο και να επωφεληθείτε. Οι προκλήσεις φυσικά δεν θα λείψουν, κυρίως την περίοδο που θα είναι ανάδρομος ωστόσο θα αναφερθούμε εκτενέστερα όταν έρθει εκείνη η στιγμή. . .

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Καρκίνο σας υπενθυμίζει πως ένα ταξίδι είναι σε εκκρεμότητα, είτε επαγγελματικό είτε για χαλάρωση και το οποίο όταν αποφασίσετε να το κάνετε θα νιώσετε οικεία σαν το σπίτι σας. Η περίοδος που θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, θα φέρει προκλήσεις και δεύτερες σκέψεις σχετικά με ιδέες και σκέψεις που κάνετε αυτό το διάστημα, ωστόσο θα το αναλύσουμε εκτενέστερα όταν έρθει εκείνη η ώρα. . .

Τοξότης

Οι σκέψεις που θα κάνετε μέχρι αρχές Αυγούστου, θα σας βοηθήσουν να εμβαθύνετε σε κάτι πολύ προσωπικό ή σε κάτι που σας απασχολεί έντονα και θέλετε να βρείτε λύση, με τον Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να σταθείτε στην αντικειμενική πλευρά της κατάστασης, ιδιαίτερα την περίοδο που θα μπει ανάδρομος (θα αναφερθούμε αναλυτικά εκείνη την στιγμή). . .

Αιγόκερως

Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι αρχές Αυγούστου και θα δημιουργήσει σφοδρότητα κυρίως στα συναισθηματικά υπόγεια ρεύματα. Οι τρόποι επικοινωνίας να φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα θα εξελιχθούν και γενικότερα οι τομείς σχέσεις και συνεργασίες θα είναι στο επίκεντρο αυτής την διέλευσης για εσάς. Απέναντι από το ζώδιο σας ο φτερωτός Ερμής θα σας βάλει σε σκέψεις και δεν αποκλείεται να αντιληφθεί κάποιος “εχθρό” αυτό το διάστημα, κυρίως στην ανάδρομη του πορεία – θα αναφερθούμε εκτενέστερα εκείνη την στιγμή. . .

Υδροχόος

Η καθημερινότητα σας χρωματίζεται με διάφορες αποχρώσεις και διάφορες συζητήσεις θα λάβουν μέρος με τον Ερμή στον Καρκίνο μέχρι αρχές Αυγούστου. Ιδιαίτερη σημασία θα πρέπει να δώσετε σε οτιδήποτε ειπωθεί το οποίο θα μπορούσε να σας εκθέσει ή να χαλάσει την θετική ροή στην εργασίας σας, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί κατά την ανάδρομη του πορεία – θα αναφερθούμε αναλυτικά εκείνη την στιγμή. . .

Ιχθύες

Έχετε βάλει στόχο να νιώσετε όμορφα και αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό της επόμενης περιόδου. Ο Ερμής το Καρκίνο μέχρι αρχές Αυγούστου, διευκολύνει αυτή την οδό και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να το πετύχετε. Ωστόσο επειδή θα μπει ανάδρομος για 3 εβδομάδες αυτό το μεσοδιάστημα, θα αναλύσουμε τις προκλήσεις που μπορεί να φέρει, εκείνη την περίοδο εκτενέστερα. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: