fbpx

29/11 Αφροδιτη στον Αιγοκερω – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

Share:

 

Η θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω χρωματίζει ακόμη περισσότερο με αισθησιασμό το κομμάτι μέσα μας που συνδέεται με τις ερωτικές επαφές και την ανάγκη για στέρεες και γόνιμες συνεργασίες / φιλίες / σχέσεις.
Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου η θεά των σχέσεων και συνεργασιών θα μας βοηθήσει να βλέπουμε αυτούς τους τομείς με μεγαλύτερη υπευθυνότητα, δημιουργώντας ευκαιρίες για επίτευξη και φυσικά να κερδίσουμε τις ανάλογες απολαβές. . .

Κριός

Στα επαγγελματικά θέματα θα εστιάσει την ενέργεια της η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με κέντρο εσένα δίνοντας την ευκαιρία να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά θα σε κάνει χαρούμενο/η. Τώρα μπορεί να δεις την καριέρα σου να απογειώνεται ή να πάρεις ικανοποίηση μέσω υλικών απολαβών. Η αναγνώριση για ένα επίτευγμα σου είναι πολύ κοντά αρκεί να δουλέψεις με ζήλο προς αυτή την κατεύθυνση. . .

Ταύρος

Η Αφροδίτη φέρνει την αποφασιστικότητα και το θάρρος που χρειάζεσαι ώστε να πάρεις τον έλεγχο των καταστάσεων εκεί που νιώθεις πως έχει χαθεί τον τελευταίο καιρό. Οι απογοητεύσεις που έχεις νιώσει τώρα θα πάρουν μια άλλη απόχρωση λόγω ότι νέα σχέδια σε φέρνουν πιο κοντά στις επιθυμίες σου. Ταξίδια ή σπουδές αυτό το διάστημα θα σε απασχολήσουν και ένας νέος στόχος θα σε γοητεύσει. . .

Δίδυμοι

Η θέση της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω δίνει την ευκαιρία μέσα από τα γεγονότα που εξελίσσονται κατά την διάρκεια της διέλευσης της, να ανακαλύψεις τρόπους, με τους οποίους θα μπορέσεις να φέρεις σταθερότητα στην ζωή σου. Η βαθύτερη κατανόηση όσο αφορά το τι θέλεις πραγματικά/αληθινά από μια σχέση ή συνεργασία θα σε βοηθήσει να είσαι περισσότερο ειλικρινής με τους άλλους και κυρίως με σένα τον ίδια/την ίδια. . .

Καρκίνος

Τώρα μπορείς να δεις καταστάσεις στην ζωή σου να σταθεροποιούνται, να γειώνονται και να λαμβάνεις καρπούς από μια σχέση ή μια συνεργασία. Αυτή την στιγμή καλείσαι είτε το θέλεις είτε όχι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Να παραμερίσεις πιθανούς φόβους και να κάνεις ένα βήμα μπροστά, αφήνοντας το παρελθόν στο χρονοντούλαπο. . .

Λέων

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ενεργοποιεί ότι αποθέματα ενέργειας έχεις προς την ανταμοιβή μέσω της σκληρής δουλειάς που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Η θέση αυτή χρωματίζει με ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα τις επαφές με τους ανθρώπους που αγαπάς και η ανάγκη σου για στέρεες και γόνιμες συνεργασίες/φιλίες/σχέσεις γίνεται στόχος. . .

Παρθένος

Η θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω λειτουργεί ευνοϊκά για σένα δίνοντας την ευκαιρία να δώσεις σάρκα και οστά σε ένα δημιούργημα σου. Είτε αφορά την σχέση με τα παιδιά σου είτε αφορά ένα προσωπικό σου θέμα τώρα μπαίνει το απαραίτητο πλαίσιο ώστε να έχετε μια δημιουργική ενήλικη σχέση. Νέα εγχειρήματα ευνοούνται επίσης αρκεί να μπουν γερές δομημένες βάσεις εξαρχής. . .

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω νιώθεις πως κάτι αλλάζει γύρω ή μέσα σου χωρίς να μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Σε αυτή την περίπτωση το ιδανικό θα ήταν να εξετάσεις όλα τα δεδομένα της ζωής σου είτε αφορά την ιδιωτική σου ζωή είτε την εργασία σου. Να βάλεις στο μικροσκόπιο σχέσεις και συνεργασίες και να αλλάξεις οτιδήποτε δεν είναι πια “συμβατό” με τις βαθύτερες επιθυμίες σου. . .

Σκορπιός

Η επικοινωνία αλλάζει με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου μπορούν να τεθούν τα πράγματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα επί τάπητος και να αρχίσουν να παίρνουν την τελική τους μορφή. Λόγια σταράτα χωρίς υπεκφυγές και ευθύς επικοινωνία χωρίς περιττά λόγια. Διευθέτησε και οργάνωσε οτιδήποτε σε αφορά άμεσα. Μην περιμένεις να το κάνουν άλλοι. Πάρε τα ηνία στα χέρια σου. . .

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω δημιουργούνται δομές και διασυνδέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Όπως ο Αιγόκερως είναι ένα γήινο ζώδιο, η φύση της εργασίας αυτής περιλαμβάνει συνήθως τη σωστή χρήση των υλικών πόρων. Αυτό σε αφορά άμεσα και η θέση της Αφροδίτης στο συγκεκριμένο ζώδιο αγγίζει θέματα που αφορούν την συναισθηματική και υλική σου ασφάλεια. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. . .

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου δεν θα μπορούσε παρά μόνο οφέλη να σου φέρει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου. Η θέα της ομορφιάς σε ομορφαίνει μέσα και έξω δημιουργώντας μια ζηλευτή εικόνα. Είναι στιγμή που νιώθεις την ανάγκη να αλλάξεις είτε κάτι στην εμφάνιση σου είτε τον τρόπο που συνδέεσαι με τους άλλους. Είναι επίσης μια στιγμή που νέοι άνθρωποι έρχονται στην ζωή σου, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.  Οι σχέσεις παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο. . .

Υδροχόος

Η θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω δίνει μια αίσθηση μεγαλύτερης υπευθυνότητας οπότε δεν είναι απίθανο, αυτό το χρονικό διάστημα, να φανεί ένα είδος συγκράτησης εκεί που νιώθεις πως κάτι δεν σου ταιριάζει, χαλάει ή απειλεί την ασφάλεια σου. Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου το κεφάλαιο “σχέσεις” θα σε απασχολήσει ιδιαιτέρως ψάχνοντας τρόπους να πάρεις ικανοποίηση σε αυτόν τον τομέα. . .

Ιχθύες

Κάθε πλανήτης που μπαίνει στο ζώδιο του τράγου (Αιγόκερως), λέγεται ότι “κορυφώνονται”. Τώρα με την Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο θα μπορέσεις να δείξεις την ικανότητα σου να εκφράσεις το κρυμμένο σου δυναμικό προκειμένου να επωφεληθείς από τα κοινωνικά προνόμια. Είναι αλήθεια πως το κοινωνικό στάτους δεν είναι από τις πρώτες σου επιλογές γενικότερα. Ωστόσο αυτή την περίοδο, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα σε απασχολήσει ιδιαιτέρως και πολλά γεγονότα θα κινητοποιηθούν ώστε να πάρεις ικανοποίηση σε αυτόν τον τομέα. Φίλοι, ομάδες και ομοϊδεάτες είναι κοντά σου. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: