fbpx

28/11 Σημερα ειναι μια πρακτικη μερα αλλα με εντονο ενθουσιασμο! Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

Share:

 

Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω από το μεσημέρι και μετά μας φέρνει σε επαφή με την ρεαλιστική πλευρά της ζωής μας, την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη με τον Ουρανό διατηρεί την επιθυμία μας για ζωντάνια και ενθουσιασμό. Τώρα οι επιθυμίες μας χρειάζεται να είναι αρκετά δυνατές ώστε να βρούμε ικανοποίηση και ο Ήλιος με τον Πλούτωνα μας θυμίζει πως η ευγνωμοσύνη σε ότι έχουμε ήδη στην ζωή μας πρέπει να είναι ταυτοχρόνως παρούσα. . .

Κριός

Σήμερα μπορείς να προσθέσεις λάμψη και αυθορμητισμό στο πρόγραμμα της ημέρας. Έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις νέους τρόπους προσέγγισης σε ένα θέμα που σε ενδιαφέρει και να ανανεώσεις με κάποιον τρόπο τον χώρο εργασίας ή την ίδια την εργασία σου. Όρια δεν υπάρχουν αρκεί να κινείσαι εκεί που υπάρχει επένδυση και επέκταση. . .

Ταύρος

Μια οικονομική εξέλιξη υπάρχει η δυνατότητα να υπάρξει σήμερα και είναι ευκαιρία να την εκμεταλλευτείς. Η εστίαση σε βραχυπρόθεσμα σχέδια τα οποία μπορούν να αυξήσουν τα εισοδήματα σου τώρα είναι σημαντική. Κάνε ένα πλάνο εσόδων – εξόδων και οτιδήποτε μπορεί να φέρει μακροπρόθεσμα οφέλη. . .

Δίδυμοι

Εκ φύσεων λατρεύεις τις ευκαιρίες που δίνονται να εξερευνήσεις και να πειραματιστείς. Κοντινές εξορμήσεις ή ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού σε ανανεώνει. Αλληλεπιδράσεις με άλλους ανθρώπους σήμερα είναι σημαντικές και μπορείς μέσω αυτών να ανανεώσεις και να εξελίξεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου πάνω σε κάτι που σε ενδιαφέρει. Η μέρα είναι ενδιαφέρουσα για διάφορες ασχολίες. . .

Καρκίνος

Η τύχη σήμερα μπορεί να είναι με το μέρος σου για ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως θα τα αφήσεις όλα στην τύχη τους. Η σωστή οπτική που βλέπεις το κάθε τι που εξελίσσεται μπροστά σου είναι το κλειδί. Αν βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο. Δώσε και εσύ ένα χέρι βοηθείας ώστε η τύχη να σου χαμογελάσει. . .

Λέων

Σήμερα θέλεις να αφήσεις το στίγμα σου με κάποιον τρόπο αλλά επειδή δεν είναι τόσο απλό,  η ευελιξία είναι ο τρόπος που θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις. Δεν είναι πάντα εύκολο να κατανοήσουμε τα κίνητρα των άλλων αλλά με τα παραπάνω στοιχεία, την υπομονή και την καλοσύνη μπορείς να το καταφέρεις. Εξάλλου η διαίσθηση σου είναι ενεργή και μπορεί να σε αποτρέψει από οτιδήποτε δυσάρεστο. Άκου προσεκτικά και παρέμεινε εστιασμένος/η στο ενήλικο σου όφελος. . .

Παρθένος

Σήμερα μπορείς να πειραματιστείς και να αλλάξεις την σειρά των υποχρεώσεων σου, ακόμη και να δουλέψεις με διαφορετικό τρόπο από ότι συνήθως. Ένα πείραμα σήμερα δεν έχει μεγάλο ρίσκο αν ο λόγος που το κάνεις είναι η προσωπική σου πρόοδος. Το σίγουρο είναι πως χρειάζεται μια ανανέωση αυτός ο τομέας της ζωής σου και σήμερα μπορείς να διασκεδάσεις περισσότερο μέσα από τις αλλαγές που θα κάνεις. . .

Ζυγός

Ο χρόνος ποτέ δεν είναι αρκετός και σίγουρα αυτό φέρνει συχνά προκλήσεις αλλά σήμερα μπορείς να κάνεις ενδιαφέροντα πράγματα και να πάρεις ικανοποίηση. Το σπίτι σου είναι ο τομέας που σήμερα ευνοείται με την έννοια πως οτιδήποτε σκεφτείς να κάνεις μέσα σε αυτό θα είναι αξιόλογο από πλευράς αισθητικής και θα αισθανθείς ικανοποιημένος/η. Από μια απλή μετακίνηση επίπλων έως έναν νέο σχεδιασμό ή αλλαγή διακόσμησης. . .

Σκορπιός

Ένας ενήλικος στόχος δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν αποσαφηνιστεί οτιδήποτε σχετίζεται με αυτόν. Σήμερα είναι ιδανική μέρα να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση ώστε να διευκρινιστεί οτιδήποτε βρίσκεται μέχρι τώρα μετέωρο. Η αμηχανία μπορεί να είναι παρούσα αλλά είναι προτιμότερη από το χάος που δημιουργεί η ασάφεια. . .

Τοξότης

Η ανάγκη σου σήμερα περιορίζεται σε πρακτικά πράγματα και αυτό είναι πολύ καλό γιατί μπορεί να σου δώσει το προβάδισμα εκεί που το επιθυμείς. Η ηρεμία που ψάχνεις έρχεται μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορείς να είσαι ανεξάρτητος/η με ακεραιότητα. Η λήψη σταδιακών βημάτων δίνει το χρόνο να σκεφτείς, να προγραμματίσεις και να ρισκάρεις λιγότερο. . .

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στο ζώδιο σου από το μεσημέρι και μετά μπορείς να δημιουργήσεις την δική σου μαγεία σε επαγγελματικά κυρίως θέματα. Η φιλοδοξία σου είναι έντονη και σήμερα μπορείς αδράξεις την ευκαιρία και να βάλεις την σφραγίδα σου. Η αποφασιστικότητά σου και η καθοδήγηση σου είναι καθοριστική όπως επίσης και η απαραίτητη δόση χιούμορ ώστε να ληφθεί το μήνυμα σου περισσότερο ευχάριστα. . .

Υδροχόος

Σήμερα διάφορες εμπνεύσεις μπορεί να περάσουν από τις σκέψεις σου χωρίς να τους δώσεις ιδιαίτερη σημασία. Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για νοητικές διεργασίες με κέντρο εσένα και θα πρέπει αυτή την στιγμή να δώσεις σημασία σε ότι περνάει από το μυαλό σου. Υπάρχει ένα είδος αφύπνισης και θα έρθει μέσω σκεπτομορφών. Είναι σίγουρο πως αν τις αφουγκραστείς με ηρεμία θα δεις τις λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν. . .

Ιχθύες

Σήμερα είναι ευνοϊκή μέρα για να έρθεις κοντά με ανθρώπους που με κάποιον τρόπο έχουν να σου προσφέρουν και έχεις να του δώσεις πολλά. Άνθρωποι που θέλουν την βοήθεια τους ή την έγκριση σου για κάτι για να προχωρήσουν. Ωστόσο μπορεί να νιώσεις πίεση σε κάποιον βαθμό. Αν συμβεί, σκέψου πως μπορεί να μην προέρχεται μόνο από εκείνους αλλά για κάποιον λόγο να είσαι φορτισμένος και ο ίδιος/η ίδια από ένα προσωπικό σου θέμα. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: