fbpx

27/11 Η μαγεια διαρκει οσο παραμενει η επιθυμια! Ποσειδωνας ορθοδρομος – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

Share:

 

Ο Ποσειδώνας αρχίζει την ορθόδρομη του κίνηση σήμερα και μαζί με αυτήν ενισχύονται τα όνειρα μας. Η γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και ψευδαισθήσεων είναι πολύ λεπτή για τις επόμενες ημέρες λόγω της σύγχυσης που προκαλεί αυτή η ορθοδρόμηση του και καλό θα είναι να ζητάμε διευκρινήσεις εκεί που νιώθουμε πως δεν έχουμε κατανοήσει πλήρως την όποια κατάσταση βρισκόμαστε. Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Τοξότη μας προτρέπει να είμαστε γενναίοι και να διατηρούμε την αισιοδοξία μας ψηλά.

Κριός

Η ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα σε φέρνει πίσω από ουτοπικούς κόσμους και χρειάζεται να δείξεις την δική σου ικανότητα να αναγνωρίσεις τις πραγματικές ευκαιρίες που έχεις στην ζωή σου. Η διατήρηση του ανοιχτού μυαλού είναι απαραίτητη όπως επίσης η δεκτικότητά σου σε νέες ιδέες που σκέφτεσαι ή προτείνουν άλλοι. Προσπάθησε να διακρίνεις τι είναι αυτό που σε αγχώνει, την πηγή, ώστε να μπορέσεις να κάνεις κάτι για να ανακουφιστείς. . .

Ταύρος

Η μαγεία διαρκεί όσο παραμένει η επιθυμία ωστόσο για να πραγματοποιηθεί θα πρέπει να έχεις ενήλικο στόχο ώστε να μην χαθεί(ς) στα άδυτα του ωκεανού. Παρόλο που υπάρχει η τάση αυτές τις μέρες να μπεις στο πειρασμό να αντισταθείς σε όποια αλλαγή προκύψει στα σχέδια σου, η ικανότητα σου να κινηθείς ευέλικτα φαίνεται να είναι ο ασφαλέστερος δρόμος. . .

Δίδυμοι

Ο Ποσειδώνας σου δείχνει πως δεν υπάρχουν κερδισμένοι και χαμένοι με την διάσταση που μπορεί να του δίνεις εσύ, είτε αφορά εσένα είτε αφορά τους ανθρώπους που νοιάζεσαι. Χαμένος είναι αυτός που μένει έξω από το παιχνίδι της ζωής του, έξω από τα όνειρα του, έξω από την δική του παράσταση ζωής και αισθήσεων. Ο άνθρωπος που ζει μια εικονική πραγματικότητα βάσει πεποιθήσεων και στεγανά πρότυπα, αφήνοντας τα πράγματα στην “μοίρα” τους. . .

Καρκίνος

Η ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα λειτουργεί σαν το ουράνιο τόξο, ανοίγοντας μπροστά σου όλα τα χρώματα της Ίριδας. Το επόμενο διάστημα μπορεί να σε βοηθήσεις να υλοποιήσεις όλες τις εμπνεύσεις που είχες το τελευταίο διάστημα για κάτι που θα σου δώσει χαρά. Αρχίζει μια περίοδος όπου η φαντασία θα είναι αρωγός σου με σκοπό να δώσεις σάρκα και οστά σε αυτή την έμπνευση. . .

Λέων

Η ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα ξυπνά μνήμες από το παρελθόν. Στιγμές οι οποίες ήταν πηγές ευχαρίστησης και οι οποίες άφησαν όμορφη αίσθηση στην ζωή σου. Οι αναμνήσεις αυτές μπορούν να είναι χρήσιμες στο σήμερα, όχι σαν νοσταλγική εκδρομή, αλλά ως ευκαιρία να γίνει ένα είδος ανακύκλωσης και μεταμόρφωσης. Εξερεύνησε τις και προχώρησε περά από το φυσιολογικό ή το αναμενόμενο με σκοπό να αναζωογονήσεις την παρούσα στιγμή. . .

Παρθένος

Ακόμη και αν είσαι ευχαριστημένος/η από το σπίτι σου και τις συνθήκες μέσα σε αυτό, φαίνεται πως υπάρχει η επιθυμία να κάνεις κάποια αλλαγή για να αισθανθείς καλύτερα και πιο άνετα. Η βελτίωση μπορεί να έρθει μέσα από απλές μεταρρυθμίσεις χωρίς να χρειάζεται να προβείς σε πλήρη ανακαίνιση. Μικρές διαφοροποιήσεις οι οποίες θα οδηγήσουν στην πρόοδο, μεταφορικά ή κυριολεκτικά. . .

Ζυγός

Η συμπόνια είναι ο καταλύτης για την επούλωση και την ανάπτυξη. Με την ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα μπορείς να ενσωματώσεις την εσωτερική σου αλήθεια στην καθημερινότητά σου και να εμπνευστείς. Αυτό είναι το κλειδί για μια καθαρή και αποτελεσματική λύση στα θέματα που σε απασχολούν. Η έμφυτη ικανότητα σου για συνεργασία, ακόμη και μέσω μια απλής συζήτησης, θα ενισχύσει την αίσθηση ισορροπίας που ζητάς. . .

Σκορπιός

Ο Ποσειδώνας ορθοδρομεί σήμερα και είναι ο πλανήτης που σου δείχνει τον δρόμο να γίνεις ένας “καλλιτέχνης” στο δικό σου σενάριο ζωής, δίνοντας χρώμα, διάσταση και άρωμα σε μια επιθυμία σου. Η αποφασιστικότητα είναι ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας σου ωστόσο χρειάζεται να αποφύγεις συγκρούσεις, βιασύνη και ανταγωνισμούς με αυτούς που διαφωνούν με τα σχέδια σου. . . 

Τοξότης

Με την ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα χρειάζεται να είσαι πρόθυμος/η να αγκαλιάσεις το άγνωστο που θα έρθει στην ζωή σου. Να είσαι έτοιμος/η να τεντωθείς πέρα από τα όρια που έχεις βάλει σήμερα έχοντας συγκεκριμένες πεποιθήσεις. Με αυτόν τον τρόπο είναι σίγουρο πως θα γοητευτείς από κάτι ή κάποιον που βρίσκεται ή θα έρθει στην ζωή σου. Άνοιξε την καρδιά σου και μοιράσου το όνειρο σου. . .

Αιγόκερως

Αυτή την στιγμή μπορείς να επιλέξεις ποίες από τις σκέψεις που κάνεις αξίζουν να τους δώσεις την πρέπουσα σημασία και ποίες όχι. Ωστόσο πρέπει να έχεις κατά νου πως η λογική επεξεργασία δεν έχει λειτουργία στο μοτίβο του Ποσειδώνα, ο οποίος σήμερα ορθοδρομεί. Για το επόμενο διάστημα χρειάζεται τα όρια που θα βάλεις να είναι ελαστικά και ευέλικτα, χωρίς τελείες αλλά με κόμματα. Εξάλλου έχεις την έμφυτη ικανότητα να οριοθετείς το κάθε τι στο ακριβές εκείνο σημείο ώστε να μην χαθεί το νόημα του. . .

Υδροχόος

Με την ορδοδρόμηση του Ποσειδώνα είναι σίγουρο πως οι σκέψεις του παρελθόντος δεν ανοίγουν καμία πόρτα μπροστά σου για τον μέλλον. Το άγνωστο είναι αυτό που κρατά το μυστικό για να νιώσεις χαρά και ικανοποίηση οπότε αφέσου σε αυτό και είναι σίγουρο πως μια νέα σκέψη, μια φρέσκια ιδέα θα ανοίξει τον δρόμο να βρεθείς εκεί  που ζητάς. . .

Ιχθύες

Υπάρχει ποικιλία επιλογών ώστε να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις ή να επιλέξεις τον δρόμο για να φτάσεις στην επιθυμία σου. Φίλοι, συνάδελφοι, άνθρωποι που εκτιμάς χρειάζεται να είναι υποστηριχτικοί με την έννοια πως αν φέρνουν αντιρρήσεις στα σχέδια σου χρειάζεται να τους πείσεις να σε ακούσουν. Η αλήθεια και το σθένος είναι δυνατή και είναι το κλειδί για να φέρεις την επιτυχία με το μέρος σου. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: