fbpx

26/12 Εκλειψη Ηλιου στον Αιγοκερω – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο σημερα. . .

Share:

 

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα μαζί με 5 πλανήτες συγκεντρωμένους εκεί μας προσανατολίζουν σε στόχους οι οποίοι έχουν σταθερή πρόοδο. Ωστόσο η ταυτόχρονη Ηλιακή έκλειψη δημιουργεί μια αστάθεια και η παρουσία του πλανήτη Ουρανού στο πλανητικό σκηνικό φέρνει ξαφνικές απελευθερώσεις εντάσεων και οτιδήποτε έχει κατασταλεί το προηγούμενο διάστημα. Ευτυχώς η παρουσία του Δία στο ίδιο ζώδιο βοηθά να υπάρξει περισσότερη ομαλότητα από ότι θα μπορούσε να φέρει η ίδια η έκλειψη.

Κριός

Όλη η επιτυχία βρίσκεται στον προετοιμασία και εσύ καλείσαι σήμερα να φτιάξεις έναν καλό σχεδιασμό για τους στόχους σου. Ο προορισμός είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις ωστόσο η σημερινή έκλειψη Ηλίου σε θέλει καλά προετοιμασμένο/η για αυτή την πορεία που θα επιλέξεις. Ο παρορμητισμός σου δεν είναι βοηθητικός αλλά το φλας που σου δίνει θα είναι αρωγός στις εμπνεύσεις σου. . .

Ταύρος

Πολλά ερωτήματα γεννά η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη με σκοπό να βρεις τον εαυτό σου εκεί που νιώθεις πως τον έχεις χάσει αλλά το κυριότερο να γεννηθεί ξανά η πίστη και ανάγκη σε κάτι μεγαλύτερο από αυτό που έχεις ήδη στην ζωή σου. Αυτή την στιγμή με περισσότερη σαφήνεια λύνονται απορίες και προβληματισμοί ώστε να καταφέρεις να βρεθείς ή να παραμείνεις στον σωστό δρόμο. . .

Δίδυμοι

Αυτή την στιγμή μπορείς να αλλάξεις το μέλλον σου. Η συνειδητοποίηση καταστάσεων που συμβαίνουν στην ζωή σου σε βοηθούν να προσανατολιστείς πάλι σωστά και να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής σου είτε πρόκειται για ένα οικονομικό θέμα ή οτιδήποτε άλλο είναι σημαντικό για σένα στο σήμερα. Τα πάντα έχουν την θετική και την αρνητική τους πλευρά. Εστίασε στην θετική ώστε να έρθουν και τα καλύτερα. . .

Καρκίνος

Οι προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο με την Ηλιακή έκλειψη να σε επηρεάζει στον συγκεκριμένο τομέα. Η αμοιβαιότητα είναι πολύ σημαντική και χρειάζεται να εξετάσεις όλα τα δεδομένα ώστε να εκτιμήσεις σωστά την κάθε περίπτωση. Το σημαντικό είναι να έχεις το χέρι στην καρδιά. . .

Λέων

Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη σε επηρεάζει στον τομέα της καθημερινότητάς σου, της εργασίας και της υγείας. Όταν βρίσκεσαι σε έναν δημιουργικό δρόμο με ενήλικη στάση είναι αναμενόμενο να είσαι κινούμενος στόχος, μην απορείς γιαυτό. Με κέντρο εσένα το σημαντικό είναι η δυνατότητα που σου δίνεται τώρα για επανεκκίνηση κυρίως σε αυτούς τους τομείς. Τακτοποιείς εκκρεμότητες και διαχειρίζεσαι μικρο-αλλαγές, έχοντας κατά νου πως η αλλαγή είναι μια διαδικασία που χρειάζεται να έχεις επιμονή και υπομονή. . .

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια στιγμή που η ανάγκη σου εστιάζεται σε πολύ πρακτικά θέματα που έχουν άμεση σχέση με την αυτό-έκφραση σου. Δεν έχεις ανάγκη για πολλά λόγια και φαντασίες. Αυτό που ζητάς είναι να είσαι ήρεμος/η μέσα από πρακτικές καταστάσεις στην ζωή σου και η ευγνωμοσύνη είναι μεγάλη προς αυτούς που βοηθούν σε αυτή την διεργασία. . .

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη ζητά να κάνεις ανακωχή ακόμη και αν χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα πίσω σε κάτι που αφορά το οικογενειακό σου περιβάλλον ή/και την ιδιωτική σου ζωή. Η συμφιλίωση ενθαρρύνεται και χρειάζεται να έχεις αντοχή και ανοχή σε πράγματα και καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες αυτή την στιγμή. Η αποκατάσταση έρχεται μέσα από ενήλικη δράση ή ενήλικη υποχώρηση και πάντα βρισκόμενος/η στο μονοπάτι της αγάπης. . .

Σκορπιός

Το πρώτο βήμα προς την αλλαγή είναι πάντα το δυσκολότερο ωστόσο η Ηλιακή έκλειψη σήμερα σε σπρώχνει να πεις την αλήθεια αλλά με καλοσύνη. Μπορεί να νιώθεις κούραση από δύσκολες καταστάσεις ή να μην έχεις διάθεση για πολλές συναναστροφές χωρίς νόημα και ουσία, είναι απόλυτα κατανοητό. Ωστόσο η ειλικρίνεια μπορεί να θυμώσει ή ακόμα και να σοκάρει λιγότερο τους άλλους αν μιλήσεις με περισσότερη συνειδητότητα και ηρεμία. . .

Τοξότης

Θέματα αυτοεκτίμησης και αξιών κινητοποιεί η σημερινή Ηλιακή έκλειψη και καλό θα ήταν να δώσεις προσοχή σε υπερβολές που θα τονώσουν – έως ένα σημείο-  αυτούς τους τομείς. Αυτό ωστόσο που μπορείς να κάνεις και είναι πραγματικά δημιουργικό είναι να επανασχεδιάσεις το μέλλον σου και να ορίσεις νέα ενδιαφέροντα και νέους δρόμους. Με πρακτική αυτοπειθαρχία αυτή την στιγμή μπορείς να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε θελήσεις. . .

Αιγόκερως

Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σου μαζί με τους υπόλοιπους πλανήτες εκεί σε βοηθά να ακολουθείς σταθερά τα σχέδια σου και είσαι έτοιμος/η να κάνεις ότι χρειαστεί για να κερδίσεις τις απολαβές. Η φιλοδοξία σου είναι αρωγός στην κατεύθυνση σου και η τόλμη δεν θα λείπει όταν την χρειάζεται. . .

Υδροχόος

Αυτή την στιγμή η Ηλιακή έκλειψη σου ζητά να απομονώσεις τον γύρω θόρυβο και να εστιάσεις στα πολύ προσωπικά, σημαντικά πράγματα. Η αποδοχή είναι πολύ χρήσιμη και είσαι σε θέση να κατανοήσεις πλήρως τι είναι αυτό που πρέπει να δώσεις σημασία και ενέργεια και τί χρειάζεται να μπει στο χρονοντούλαπο. Η ανανέωση θα έρθει μόλις τακτοποιήσεις και τις τελευταίες εκκρεμότητες που έχεις. . .

Ιχθύες

Η κοινωνικότητά σου και η δημόσια σου ζωή είναι ο τομέας που επηρεάζει περισσότερο η σημερινή Ηλιακή έκλειψη και σου ζητά να επικεντρωθείς στους ανθρώπους που σε υποστηρίζουν και πιστεύουν στα όνειρα σου. Αυτοί οι άνθρωποι όπως και γενικότερα μεγάλες ομάδες ανθρώπων μπορούν με τις εμπνεύσεις τους να στηρίξουν και τις δικές σου ελπίδες. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: