fbpx

25/3 Αλλαγη στασης και συμπεριφορας – Αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Ο κύκλος Κρόνου / Πλούτωνα και ειδικά οι δυνατές / σκληρές αστρολογικές όψεις μεταξύ αυτών των δύο πλανητών έχει πολλές ερμηνείες. Δυστυχώς, μία από αυτές είναι η έκρηξη επιδημιών. Την περασμένη φορά που συνέβη η σύνοδος μεταξύ τους (1982) έφερε το AIDS. Τώρα τον Κορωνοιό. Με οδηγό την Αστρολογία ας δούμε πως μπορούμε να βοηθηθούμε στην καθημερινότητα μας.

Κριός

Η νέα Σελήνη στο ζώδιο σας φέρνει ανανέωση σε πολλά επίπεδα. Ανεξάρτητα αν μένετε σπίτι υπάρχουν πολλές ασχολίες που θα σας φέρουν ικανοποίηση και κυρίως να μπορέσετε να ισορροπήσετε ενόψει των νέων δεδομένων. Πιθανά η “απαγόρευση” να μην είναι τόσο στενάχωρη ακόμη και αν δεν το βλέπετε αυτή την στιγμή. . .

Ταύρος

Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού κινητοποιεί ένα πολύ προσωπικό σας τερέν και δίνετε η ευκαιρία να επανεξετάσετε στάσεις και συμπεριφορές. Τα συναισθήματα σας είναι ενεργά και μπορείτε να αξιολογήσετε τα συν και τα πλην της ζωής σας μέχρι σήμερα ώστε να αλλάξετε στάση όπου αυτό είναι επιθυμητό από εσάς μέχρι να περάσει η πανδημία. . .

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη στον Κριό κινητοποιεί θέματα κοινωνικά για τις επόμενες 27 ημέρες. Ένα από ταλέντα σας είναι να μπορείτε μέσω της λογικής να κινείστε ευέλικτα ανάλογα το ενήλικο σας όφελος. Αυτή την στιγμή ακόμη και από το σπίτι σας δίνεται η ευκαιρία να επωφεληθείτε του ελεύθερου χρόνου που έχετε και να ασχοληθείτε με το τι είναι αυτό που χρειάζεται να αλλάξετε ή να βελτιώσετε σχετικά με την κοινωνικότητά σας, τα όνειρα και τα οράματα σας. . .

Καρκίνος

Η νέα Σελήνη φέρνει προκλήσεις με κέντρο εσάς και σας σπρώχνει να σκεφτείτε δημιουργικούς τρόπους να εκφραστείτε ακόμη και από το σπίτι σας. Είναι σημαντική στιγμή να αναλογιστείτε θέματα κυρίως επαγγελματικά ή/και τον σκοπό της ζωής σας από δω και πέρα. Αυτή η περίοδος μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε τρόπο προσέγγισης της εργασίας και των φιλοδοξιών σας. . .

Λέων

Η νέα Σελήνη πραγματοποιήθηκε σε έναν προσωπικό σας τομέα που σχετίζεται με την φιλοσοφία, την θρησκεία και οτιδήποτε σχετίζεται με τα ταξίδια. Είναι φυσικό να μην σκέφτεστε τα ταξίδια με την έννοια της μετακίνησης, ωστόσο, από το σπίτι σας, είναι πολύ καλή στιγμή να ταξιδέψετε νοητικά και με κάποιον τρόπο να έρθετε σε επαφή με νέους ορίζοντες, ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για εσάς. . .

Παρθένος

Πεποιθήσεις αλλάζουν με την νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού να αγγίζει πολύ προσωπικά σας θέματα και βαθύτερα συναισθήματα. Για τις επόμενες 27 ημέρες σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε μια μεγάλη βουτιά και να ανακαλύψετε ασυνείδητες καταστάσεις οι οποίες μέσα από προσωπική δουλειά και σκέψη μπορούν να σας φέρουν πραγματικά πιο κοντά σε ότι πιο αληθινό έχετε ζήσει μέχρι τώρα. . .  

Ζυγός

Η νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας φέρνει προκλήσεις σε συνεργασίες και σχέσεις. Δεν είναι σίγουρο αν αυτή η απαγόρευση που βιώνουμε όλοι λειτουργεί θετικά ή αρνητικά σε αυτούς τους τομείς αλλά είναι σίγουρο πως έρχεστε αντιμέτωπη/ος με την αλήθεια. Ένα είδος ανασυγκρότησης και αναθεώρησης σχετικά, θα είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε αυτή την στιγμή. . .

Σκορπιός

Ομαδική εργασία ή βγαίνετε μόνη/ος σας μπροστά; Είναι το ερώτημα που θέτει η νέα Σελήνη στον Κριό για τις επόμενες 27 ημέρες και εσείς όπως πάντα θα είστε έτοιμη/ος, εκεί στρατιώτης, να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να κάνετε ότι καλύτερο περνά από το χέρι σας, ακόμη και από το σπίτι σας. Η αποφασιστικότητα και το σθένος αρωγοί σε αυτό τον αγώνα. . .

Τοξότης

Οι φιλοδοξίες αυξάνονται με την νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού παρόλο τις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς. Η αισιοδοξία σας θα είναι ισχυρό όπλο παρόλο που θα υπάρχουν στιγμές μέσα στις επόμενες 27 ημέρες που θα εκπλήξετε τους γύρω αλλά και τον εαυτό σας με την αυτοσυγκράτηση και την λογική σας σκέψη και δράση. . .

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη στον Κριό δεν συνάδει με την σταθερή και ακλόνητη θέση σας ωστόσο σας δίνει την απαραίτητη ευελιξία να γίνετε ακόμη πιο παραγωγική/ός σε θέματα που αφορούν πολύ προσωπικά σας θέματα ακόμη και από το σπίτι σας. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. . .

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη στον Κριό κινητοποιεί θέματα που σχετίζονται με το άμεσο σας περιβάλλον και την επικοινωνία. Δεν είναι σίγουρο αν η άκαμπτη θέση θα είναι βοηθητική ενόψει των περιστάσεων και των περιορισμών. Είναι σημαντικό να είστε περισσότερο ευέλικτη/ος και διαλλακτική/ός. . .

Ιχθύες

Αξίες και πεποιθήσεις αλλάζουν αυτή την στιγμή με την νέα Σελήνη στον Κριό και είναι πάρα πολύ σημαντικό να πηγαίνετε με την ροή. Η ευελιξία και η εξυπνάδα που διαθέτετε θα είναι αρωγοί τις επόμενες 27 ημέρες βοηθώντας σε κάθε σας βήμα. Ακόμη και από το σπίτι μπορείτε να λύσετε οικονομικά θέματα που μπορεί να προκύψουν αυτό το διάστημα. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: