fbpx

24/5 Μην επαναπαυτειτε σημερα και δρασετε παρορμητικα – Αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Κριός

Η Σελήνη κοντά στην ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή δημιουργεί σύγχυση σχετικά με σχέσεις και συνεργασίες γιαυτό καλό θα ήταν να είστε προσεκτική/ός σήμερα. Η επικοινωνία επηρεάζεται πολύ όσο αφορά το ζώδιο σας γιαυτό 3 μετράτε και μετά εκφράζετε αυτό που θέλετε να πείτε. . .

Ταύρος

Η ένωση της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη στον ουράνιο θόλο σήμερα σας επηρεάζει κυρίως στις σχέσεις και τις αξίες που έχετε αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Σήμερα σας δίνεται με κάποιον τρόπο η δυνατότητα να επαναξιολογήσετε αυτούς τους τομείς και παλαιωμένες πεποιθήσεις. . .

Δίδυμοι

Πολλοί πλανήτες στο ζώδιο σας δίνουν την ευκαιρία και την δυναμική να κάνετε πράγματα ή τουλάχιστον να τα σκεφτείτε σε νοητικό επίπεδο. Ωστόσο η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να μπερδέψει τις καταστάσεις και με ένα πέπλο να θολώσει το τοπίο. Χρειάζεται να σταθείτε σε αντικειμενικές βάσεις. . .

Καρκίνος

Η σχέση της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή σας επηρεάζει έντονα σε ψυχικό κυρίως επίπεδο. Η ανάγκη να απομονωθείτε για να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη θα είναι έντονη και απαραίτητη ανεξάρτητα πόσο απαιτητικό είναι το πρόγραμμα σας σήμερα. . .

Λέων

Η Σελήνη με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη σήμερα σχηματίζουν μια έντονη δυναμική η οποία σας βοηθά σε κοινωνικό επίπεδο καθώς και σε ότι αφορά ομάδες και γκρουπ ανθρώπων. Ωστόσο η Αφροδίτη ανάδρομη μπορεί να θολώσει τα νερά ή/και άλλοι να προσπαθήσουν συνειδητά ή ασυνείδητα να σας απομακρύνουν από τον στόχο σας. Μόνο ότι συνηγορεί και ταυτίζεται με τα θέλω σας, πρέπει να γίνει αποδεκτό από εσάς σήμερα. . .  

Παρθένος

Ακόμη και αν νιώθετε δυνατή/ός με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη να επηρεάζουν κομβικό τομέα για εσάς, είναι σημαντικό σήμερα να προσέξετε τα βήματα σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη σας ζητά να επανεξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες ώστε να μπορέσετε προς το τέλος Ιουνίου να πάρετε ικανοποίηση από τις σημερινές επιλογές σας. . .

Ζυγός

Συνωστισμός πλανητικών ενεργειών στον τομέα που σχετίζεται με την ανώτερη μόρφωση και τα ταξίδια όσο αφορά το ζώδιο σας, σας δίνει την εύνοια να στοχεύσετε προς αυτή την κατεύθυνση ανάλογα το προσωπικό σας σενάριο αυτή την στιγμή. Ωστόσο η ανάδρομη Αφροδίτη δεν αφήνει την ροή να πηγαίνει ομαλά γιαυτό ότι κανονίζετε αυτή την στιγμή θα πρέπει να υπολογίσετε τον αστάθμιστο παράγοντα. . .

Σκορπιός

Πολλοί πλανήτες συγκεντρωμένοι σε ένα πολύ ευαίσθητο τομέα του ζωδίου σας, δίνει την δυναμική του αλλά χρειάζεται την δική σας μαεστρία ώστε να μην πάει χαμένη. Η ανάδρομη Αφροδίτη αναμοχλεύει σχέσεις και συνεργασίες. Σήμερα χρειάζεται ευελιξία ώστε να χωρίσετε τα χλωρά από τα ξερά χωρίς επιπτώσεις. . .

Τοξότης

Η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας φέρνει ιδιαίτερη δυναμική και σας ζητά να δώσετε ενέργεια σε ότι αφορά εσάς και τους άλλους. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν κάτω από το μικροσκόπιο αλλά η αντικειμενική ματιά είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να δείτε το πραγματικό πρόβλημα. . .

Αιγόκερως

Η καθημερινότητά με κάποιον τρόπο μπαίνει στο μικροσκόπιο σήμερα είτε γιατί χρειάζεται να κάνετε νέες δράσεις σε αυτόν τον τομέα είτε γιατί έχετε αφήσει κάτι πίσω από αμέλεια. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να δείτε που παλαιές πεποιθήσεις όχι μόνο δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε μπροστά αλλά πιθανά σαμποτάρουν μέρος της καθημερινής σας εργασίας και ρουτίνας. . .

Υδροχόος

Ο συνωστισμός πλανητικών επιδράσεων στον τομέα χαρά και δημιουργία μπορεί πραγματικά σήμερα να σας φέρει μπροστά σε κάτι που θα σας ικανοποιήσει και θα πάρετε χαρά από αυτό. Ωστόσο η ανάδρομη Αφροδίτη δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, οπότε καλό θα ήταν να δώσετε προσοχή σε προκλήσεις που ηθελημένα ή άθελα σας μπορεί να παραβλέψετε. . .

Ιχθύες

Το σπίτι, η οικογενειακή ή η ιδιωτική σας ζωή σήμερα μπορεί να σας απασχολήσει αρκετό χρόνο από την ημέρα σας. Είναι σημαντικό να δώσετε σημασία σε ότι κινητοποιηθεί δίνοντας αρκετό χώρο ώστε να γίνουν ξεκάθαρα όχι μόνο τα θέλω τα δικά σας αλλά και των ανθρώπων που αγαπάτε και θέλετε να έχετε δίπλα σας. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: