fbpx

24/11 Σημερα βρισκεσαι πιο κοντα στον στοχο σου απο οτι πιστευεις! Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

Share:

 

Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού κινητοποιεί θέματα του Ερμή οπότε πιθανά κάποιες απρόσμενες καθυστερήσεις μπορεί να μας ενοχλήσουν σήμερα. Η σχέση της με τον Άρη και τον Ουρανό μπορεί να μας οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις ωστόσο η σχέση Ήλιου/Κρόνου μας θυμίζει πως πρέπει να βάλουμε όρια και να μην δράσουμε παρορμητικά. Ταυτόχρονα η Αφροδίτη με τον Δία δημιουργούν ένα αισθησιακό δέσιμο στον ουράνιο θόλο υπενθυμίζοντας μας πως η γοητεία και η καλοσύνη είναι τα κλειδιά για την όποια επιτυχία θέλουμε να φέρουμε στην ζωή μας. . .

Κριός

Σήμερα εστίασε σε ότι σου δίνει την σίγουρη νίκη. Το πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά υποστηρικτικό σε σένα και μπορείς να αρνηθείς να παίξεις με τους κανόνες που θέτουν οι άλλοι αν το επιθυμείς. Είναι ανώφελο να κρύβεις την δυσαρέσκεια σου για κάτι που είναι προφανές. . .

Ταύρος

Η αλλαγή αρχίζει από εσένα τον ίδιο/την ίδια και είναι ανώφελο να την περιμένεις από το εξωτερικό σου περιβάλλον. Αφέσου στο νέο και στην πρόκληση να κάνεις κάτι το διαφορετικό. Τόλμησε να επιθυμήσεις κάτι πάρα πολύ παρόλο την ενέργεια που θα χρειαστεί να βάλεις για να το κερδίσεις. Σήμερα ότι είναι σημαντικό για σένα και έχει αξία, πρέπει να ειπωθεί. . .

Δίδυμοι

Σήμερα πρέπει να βρεις την χρυσή τομή ώστε να μπορέσεις να συνδυαστεί το μυαλό με την καρδιά σου. Η ακόρεστη περιέργεια σου και να οδηγηθείς έξω από την ζώνη ασφαλείας σήμερα είναι μια πρόκληση. Ωστόσο χωρίς να έχεις πυξίδα την καρδιά και τις επιθυμίες σου δεν θα πάρεις την ικανοποίηση που ζητάς. . .

Καρκίνος

Σήμερα μπορείς να αγαπήσεις οποιαδήποτε αυθόρμητη έκφραση, είτε προέρχεται από εσένα είτε από έναν άνθρωπο που αγαπάς. Η ανάγκη σου να παίξεις, να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς είναι έντονη και η ικανοποίηση των επιθυμιών σου είναι απαραίτητη. Έχε το θάρρος να αφήσεις για λίγο τους φόβους σου. . .

Λέων

Η εξερεύνηση διευρύνει το μυαλό και ανεβάζει την διάθεση σου. Ακόμη και αν χρειάζεται να εστιάσεις σε κάτι το οποίο σου φαίνεται άσκοπο ή παιδικό, σήμερα μην είσαι επικριτικός/ή και αφέσου στην χαρά της στιγμής. Πολλές φορές μέσα από παρόμοιες καταστάσεις μπορεί να γεννηθούν χαρακτηριστικά δημιουργικότητας. . . 

Παρθένος

Υπάρχει η τάση σήμερα να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα σου νιώθοντας την ανάγκη να κάνεις κάτι διαφορετικό. Αν είσαι σε επαφή με τις επιθυμίες σου και θέλεις να ακολουθήσεις την καρδιά σου μπορείς να το κάνεις αρκεί να είσαι σε επαφή ταυτόχρονα με τους κινδύνους. Είναι σίγουρο πως δεν θα αφήσεις πίσω τις ευθύνες που έχεις, είναι προτεραιότητα για σένα. . .

Ζυγός

Η επιθυμία σου να ξοδέψεις χρήματα για κάτι πολυπόθητο είναι έντονη σήμερα. Είναι γεγονός ότι η αισθητική είναι κάτι που σε αγγίζει ιδιαίτερα και σου αρέσει να είσαι πάντα στην πένα. Η μέρα ευνοεί οτιδήποτε αφορά την ομορφιά και την αισθητική. Επίσης μπορείς να παρουσιάσεις τον εαυτό σου μέσα από την δουλειά σου και την ικανότητα σου στις διαπροσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. . .

Σκορπιός

Το πάθος σου είναι ακλόνητο και σήμερα μπορείς να αγκαλιάσεις μια νέα ιδέα, μια νέα προοπτική. Πεποιθήσεις που έχουν πια ξεπεραστεί τις αφήνεις πίσω και αφοσιώνεσαι σε νέα έργα υπερασπίζοντας τα με σθένος. Πιθανά το μήνυμα σου δεν είναι για όλους, ωστόσο μπορείς να ακουστείς σε περισσότερο κόσμο από ότι πιστεύεις. . .

Τοξότης

Η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο σου σήμερα μπορούν να σου φανερώσουν μια μεγάλη αλήθεια, να σου ανοίξουν νέους ορίζοντες, να σε γεμίσουν χαρά. Το θάρρος σου και η αισιοδοξία σου φέρνουν την τύχη με το μέρος σου αρκεί να μην μείνεις για πολύ πάνω στα σύννεφα. Η ταπεινοφροσύνη είναι αρετή και είναι για τους σοφούς ανθρώπους. . .

Αιγόκερως

Η διαίσθηση σου σήμερα είναι έντονη και μπορείς να την εμπιστευτείς. Είναι αλήθεια πως είσαι περισσότερο πρακτικός άνθρωπος που εμπιστεύεται τις πέντε αισθήσεις. Ωστόσο σήμερα μπορείς να καταλάβεις και να κατανοήσεις βαθύτερα πολλά περισσότερα από ότι συνήθως. Το σημαντικότερο είναι να αφεθείς και να αδράξεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. . .

Υδροχόος

Το σήμερα δημιουργεί τις συνθήκες του αύριο και αυτό γίνεται πολύ αισθητό σήμερα. Πιθανά δεν θα αντιληφθείς κάποια ιδιαίτερη αλλαγή στο εξωτερικό περιβάλλον και μην την περιμένεις από εκεί. Η αλλαγή γίνεται μέσα σου και οι σημερινές σκέψεις φτιάχνουν την αυριανή πραγματικότητα της ζωής σου. Η έμπνευση θα έρθει ξαφνικά σαν να είναι τυχαία. Αλλά δεν είναι. . .

Ιχθύες

Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί σήμερα φαίνεται να έρχεται από το πουθενά. Σκέψεις, όνειρα, η φαντασία σου είναι πολύ ενεργή. Οτιδήποτε έξω από την κανονικότητα της ζωής σε σπρώχνει προς νέες κατευθύνσεις και νέους τόπους που περιμένουν να τους εξερευνήσεις. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: