fbpx

23/5 Δειτε σε ποιον τομεα θα κανετε νεα σπορα, με την Νεα Σεληνη στους Διδυμους – Αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους κινητοποιεί έντονα το κομμάτι της επικοινωνίας και την σχέση που έχετε με το άμεσο σας περιβάλλον. Είναι η κατάλληλη στιγμή να φυτέψετε νέους σπόρους σε αυτούς τους τομείς και είναι σίγουρο πω θα σας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσετε τις καταλληλότερες συνθήκες ώστε να έχετε ένα καλύτερο και υγιέστερο περιβάλλον γύρω σας με καλύτερη επικοινωνία. . .

Ταύρος

Στον οικονομικό τομέα και ότι έχει αξία για εσάς φαίνεται να ρίχνετε την ενέργεια σας για τον επόμενο Σεληνιακό κύκλο. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε περισσότερο ευέλικτη/ος σε αυτούς τους τομείς για να φέρετε πιο κοντά τα όνειρα και τις επιθυμίες σας όσο αφορά την συναισθηματική και υλική ασφάλεια. . .

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας μαζί με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή δίνουν πολύ ενέργεια για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα. Είναι η καταλληλότερη στιγμή να βάλετε τα κατάλληλα εφόδια με στόχο την καλύτερη σας προβολή. Είναι η στιγμή να δείξετε στον κόσμο τα ταλέντα και τις ικανότητές σας ακόμη και αν δυσκολίες και εμπόδια έρθουν στον δρόμο σας λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης. . .

Καρκίνος

Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και η ανάγκη να δείτε με μια περισσότερο εσωτερική ματιά που βρίσκεστε και που σκοπεύετε να πάτε θα είναι αισθητή για τις επόμενες 28 ημέρες. Είναι σημαντικό να κάνετε αξιολογήσεις όπου αυτό προκύπτει είτε λόγω εξωτερικών γεγονότων είτε λόγω δική σας εσωτερική ανάγκη. . .

Λέων

Η δυναμική της Νέας Σελήνης στους Διδύμους κινητοποιεί τον τομέα που σχετίζεται με όνειρα, οράματα και μεγάλες ομάδες ανθρώπων. Για τις επόμενες 28 ημέρες ο στόχος θα είναι να βρείτε την κατάλληλη φόρμα ώστε οι σχέσεις σας να σας πάνε ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους και κυρίως το όραμα σας. Η ευελιξία θα πρέπει να είναι συνοδηγός σας. Υπάρχει αυτή η βοήθεια αλλά χρειάζεται να την αποδεχθείτε. . .

Παρθένος

Τον επαγγελματικό σας τομέα κινητοποιεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων με αρκετές προκλήσεις. Νέους σπόρους καλείστε να φυτέψετε τώρα οι οποίοι θα καρποφορήσουν μέσα στις επόμενες 28 ημέρες αλλά η επιλογή των σπόρων δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση. Με σύνεση καθώς και με τις απαραίτητες αναπροσαρμογές σε συνεργασίες και εγχειρήματα θα μπορέσετε να προχωρήσετε τα σχέδια σας. . .

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους αναπτερώνει το ηθικό και κυρίως ανανεώνει την πίστη σας για κάτι που ζητάτε με όλη σας την καρδιά να φέρετε στην ζωή σας. Με την πρέπουσα σημασία που χρειάζεται να δείξετε σε σχέσεις και συνεργασίες, τις επόμενες 28 ημέρες είναι σίγουρο πως με τους κατάλληλους σπόρους, η συγκομιδή των καρπών θα σας ανταμείψει για τους κόπους σας. .  .

Σκορπιός

Βαθιές σας επιθυμίες κινητοποιεί η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και θα ψάχνετε να βρείτε τρόπους να τις υλοποιήσετε με όποιο κόστος αυτό συνεπάγεται. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον ίδιο τομέα, συνηγορεί προς αλλαγές και συνειδητοποιήσεις, ώστε να βρεθεί η κατάλληλη φόρμα και να πάρετε ικανοποίηση, πάντα με ευελιξία. Μπορεί η διαδικασία να μην είναι εύκολη αλλά η ανάγκη σας είναι μεγαλύτερη και η προσήλωση στον στόχο ακόμη πιο δυνατή. . .  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας μαζί με Ερμή και την Αφροδίτη ανάδρομη μπορεί να σας βγάλει έξω από τα νερά σας τις επόμενες 28 ημέρες αλλά ταυτόχρονα σας υπόσχεται πως θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο. Αν στοχεύσετε προς τις σχέσεις και τις συνεργασίες, κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές, με ευελιξία, είναι σίγουρο πως ο επόμενος Σεληνιακός μήνας θα σας φέρει την ασφάλεια που ζητάτε. Αυτή η στιγμή διασχίζετε μια διαδρομή στην οποία ο προορισμός εξαρτάται από εσάς. . .

Αιγόκερως

Μικρές καθημερινές αλλαγές υπόσχεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους πως θα σας ικανοποιούν όλο και περισσότερο, αν κρατήσετε την ευελιξία σας ενεργή και δεν πεισμώσετε σε κάτι, χωρίς πραγματικό, ενήλικο στόχο. Ο σκοπός για τις επόμενες 28 ημέρες είναι να φέρετε στα μέτρα σας την καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα. Και αυτό είναι κάτι που μόνο με ευελιξία και αλλαγή στάσης, όπου χρειάζεται, μπορείτε να το καταφέρετε. . .

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους υπόσχεται νέα σχέδια, εγχειρήματα και οτιδήποτε θα σας τονώσει ψυχικά και σωματικά. Είναι ευνοϊκή θέση για εσάς και για τις επόμενες 28 ημέρες θα έρχονται ευκαιρίες να κάνετε δημιουργικά πράγματα. Οι σχέσεις ωστόσο θέλουν προσοχή. Το “για πάντα” είναι μια πρόκληση και για εσάς και για τους άλλους, αυτόν τον Σεληνιακό μήνα. . .

Ιχθύες

Η ανάγκη να κάνετε αλλαγές στο σπίτι, στην οικογενειακή σας ζωή και γενικότερα σε ότι αφορά εσάς και τα πολύ προσωπικά σας θέματα είναι το κύριο συστατικό της Νέας Σελήνης στους Διδύμους. Για τις επόμενες 28 ημέρες καλείστε να εξελίσσετε το ταλέντο της μεταβλητότητάς σας αλλά κυρίως να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις γρήγορα, πριν άλλοι τις καταλάβουν. Να είστε ένα βήμα πιο μπροστά. Αν αυτό το καταφέρετε, ο νέος Σεληνιακός μήνας υπόσχεται την ελευθερία που ζητάτε να έχετε στην ζωή σας. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: