fbpx

23/10 Η μαεστρια φαινεται στην επιτευξη – Ηλιος στον Σκορπιο! Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

Share:

 

Κριός
Ο Ήλιος στον Σκορπιό σας βοηθά να κατανοήσετε πολλά πράγματα τα οποία ήταν ανεξιχνίαστα μέχρι σήμερα. Με λεπτότητα μπορείτε να ανακαλύψετε την αλήθεια σε ότι κρυβόταν μέχρι χτες και να ρίξετε φως σε ότι ο φόβος σας κρατούσε μακρυά. Θέματα που σχετίζονται με τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια για να βρείτε παραγωγικούς τρόπους επίτευξης τους. . .

Ταύρος

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό απέναντι σας δημιουργείται μια εσωτερική ένταση και επιθυμία να συνδεθείτε παθιασμένα με εξαιρετική αφοσίωση μέχρι και αυτοθυσία. Η αίσθηση δικαιοσύνης αυξάνεται και οι διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες φωτίζονται, φέρνοντας στην επιφάνεια οτιδήποτε αληθινό μπορεί να διαρκέσει στον χρόνο. . .

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στον Σκορπιό γεμίζει το ρεζερβουάρ σας με καύσιμα για να κάνετε ότι επιθυμήσετε. Πολλοί άνθρωποι θα σας γοητεύσουν και εσείς είστε έτοιμη/ος να γοητεύσετε με τις επιδόσεις σας. Η αφοσίωση και να γίνουν όλα όπως πρέπει θα είναι έντονη και δεν θα είστε ικανοποιημένη/ος μέχρι να είναι όλα ακριβώς όπως τα θέλετε. . .

Καρκίνος

Ο ποιητής Milton που είχε Ωροσκόπο Σκορπιό έγραψε την πιο περιγραφική άποψη σχετικά με αυτό το ζώδιο: “Είναι καλύτερο να βασιλεύεις στην κόλαση από το να υπηρετείς στον παράδεισο”. Ο Ήλιος στον Σκορπιό για τις επόμενες 30 ημέρες φωτίζει τους τομείς που μπορείτε να πάρετε χαρά από τα δημιουργήματά σας. Η ανάγκη να νιώσετε υπερήφανη/ος για τις επιτεύξεις σας θα είναι έντονη και σφοδρή. . .

Λέων

Ο Ήλιος στον Σκορπιό φορτίζει με δύναμη και σθένος την θέλησή σας να δημιουργήσετε σταθερές βάσεις με αγάπη και αληθινά συναισθήματα οτιδήποτε σας εμπνέει. Ένας παραγωγικός μήνας, ο οποίος φωτίζονται πολύ προσωπικά σας κομμάτια και επιθυμίες, δίνοντας χώρο και επιμονή για τον σχεδιασμό της επίτευξή τους. . .

Παρθένος

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό, για τις επόμενες 30 ημέρες τα μηνύματά σας μπορούν να ακουστούν όχι μόνο λόγω του περιεχομένου τους αλλά λόγω της σιγουριάς που εκπέμπετε κατά την μεταφορά τους. Η επικοινωνία θα είναι πολύ δυνατή και μπορείτε να προβείτε σε συζητήσεις οι οποίες έχουν έναν καθολικά σημαντικό στόχο για εσάς. . .

Ζυγός

“Ότι αξίζει δεν τελειώνει αλλά παραμένει στην ζωή μας αποδεικνύοντας κάθε λεπτό την αξία του”, είναι το μότο του Ήλιου στον Σκορπιό για το ζώδιο σας. Δίνεται μια πολύ καλή ευκαιρία για τις επόμενες 30 ημέρες να εξελίξετε τις συναισθηματικές δεσμεύσεις οι οποίες αξίζουν την αγάπη και την αφοσίωση σας καθώς επίσης μια πολύ σημαντική περίοδος για υλοποίηση επαγγελματικών στόχων με σκοπό την αύξηση του εισοδήματός σας. . .

Σκορπιός

Η τύχη είναι με το μέρος σας με τον Ήλιο στο Σκορπιό να σηματοδοτεί μια νέα Ηλιακή χρονιά για εσάς, με τα γενέθλια σας. Η όποια αναβάθμιση θέλετε να κάντε είναι εφικτή, εκφράζοντας την ενέργεια σας με σφοδρότητα και αποφασιστικότητα. Για τις επόμενες 30 ημέρες δίνεται η ευκαιρία να εμποτίσετε τις εμπειρίες και τις δράσεις σας με πλούσιες αποχρώσεις ακόμη και εάν αυτό σημαίνει ότι θα προκαλέσετε θύελλες. . .

Τοξότης

Ο Ήλιος στον Σκορπιό ενεργοποιεί έντονα την διαίσθηση σας και οτιδήποτε βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια τώρα μπορείτε να το δείτε με περισσότερη ευσπλαχνία. Για τις επόμενες 30 ημέρες η θέση του Ήλιου στο συγκεκριμένο ζώδιο σας φανερώνει τα αθέατα κίνητρα των άλλων κάνοντας σας περισσότερο επιλεκτική/ό στις διαπροσωπικές σας κυρίως επαφές. . .

Αιγόκερως

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό δίνεται η δυνατότητα να συνδεθείτε ή να επανασυνδεθείτε με ομάδες και ανθρώπους που εκτιμάτε και θέλετε να έχετε κοντά σας με έναν κοινό σκοπό. Η δύναμη να μπορείτε ευκολότερα να προσανατολιστείτε στους στόχους σας θα είναι ισχυρή και σχέδια μπορούν να δείξουν την αξία τους μόλις ορθοδρομήσουν ο Ερμής και ο Άρης. . .

Υδροχόος

Μπορεί οι επιτεύξεις να χρειάζονται δυναμική από εσάς αλλά ο Ήλιος στον Σκορπιό σας βοηθά να δουλέψετε με σθένος και σταθερότητα προς έναν σκοπό. Για τις επόμενες 30 ημέρες η ανάγκη να κατακτήσετε την θέση σας στον κοινωνικό/επαγγελματικό τομέα θα είναι έντονη και δίνεται η ευκαιρία να αναγνωριστούν τα ταλέντα σας.

Ιχθύες

Ευνοϊκή θέση το πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Σκορπιού για το ζώδιο σας. Για τις επόμενες 30 ημέρες δίνεται η απαραίτητη αντοχή και βαθιά διορατικότητα να μπορείτε να εξερευνήσετε περιοχές της ανθρώπινης κυρίως φύσης και να έρθετε με αυτόν τον τρόπο πιο κοντά στον ίδιο σας αληθινό εαυτό. Μια διεργασία αρκετά γοητευτική και αποκαλυπτική. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: