fbpx

21/8 Τι και ποιος μου δινει ευχαριστηση; Δες αναλυτικα τα ζωδια

Share:

 

Η Σελήνη στον Ταύρο μας βάζει στην διαδικασία να αναζητήσουμε αυτό που μας δίνει συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Μαζί με την Αφροδίτη στην Παρθένο οι σκέψεις ταυτίζονται με την καρδιά μόνο στο σημείο που αφορά τα μέχρι τώρα κεκτημένα και πώς θα τα διατηρήσουμε ή πώς θα κερδίσουμε αυτό που ακόμα δεν έχουμε στην κατοχή μας. Τα συναισθήματα χρωματίζονται με γήινες αποχρώσεις, ζητώντας αυτό που για τους περισσότερους φαντάζει ακατόρθωτο, το να νιώσουμε ασφαλείς. Και εδώ με την έννοια ασφάλεια εννοούμε αρκετά απλά πράγματα, που όμως με το μέγεθος τους και την δομή τους, γεμίζουν μεγάλα συναισθηματικά κενά. Η ευνοϊκή σχέση μεταξύ Ερμή και Δία μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με τις πραγματικές μας δυνατότητες και ευκαιρίες στην ζωή μας αυτή την στιγμή. . .

Κριός

Σήμερα οι σκέψεις σου περιστρέφονται γύρω από οικονομικά θέματα. Είναι η καταλληλότερη στιγμή να ψάξεις να βρεις τρόπους να ελέγξεις τα έξοδα και έσοδα σου. Ξέρεις πως αυτή την στιγμή δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο και πως είναι σημαντικό να βρεις τρόπους να ενισχύσεις το εισόδημα σου. Δες τις πραγματικές σου ανάγκες και που υπάρχει ενδεχόμενη σπατάλη. Δημιούργησε τις ευκαιρίες για να νιώσεις περισσότερο ασφαλής. . .

Ταύρος

Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία είναι έντονη σήμερα και οι σκέψεις σου μπορούν να πάρουν την μορφή που θέλεις. Τα μηνύματα σου σήμερα μπορούν να ακουστούν αρκεί να είσαι σταθερός/ή στο όραμα σου και να είσαι (όχι μόνο να φαίνεσαι) σίγουρος/η για ότι κάνεις. Διέλυσε τα εμπόδια που βρίσκονται στον δρόμο σου. Αν βαδίζεις πάνω στην αυθεντικότητα τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Δείξε τις ικανότητες σου εκεί που θα αναγνωριστούν. . .

Δίδυμοι

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη για φρέσκο αέρα γύρω σου. Νιώθεις πως πρέπει να αφήσεις πίσω πράγματα και καταστάσεις που δεν έχουν κανένα νόημα πια στην ζωή σου. Κατανοείς πως από ανασφάλεια δεν έχεις ακόμη κάνει την τελική σου εκκαθάριση ωστόσο ξέρεις πως τώρα έχει έρθει η ώρα. Σήμερα χρειάζεται να είσαι επιλεκτικός σε ποίους αποκαλύπτεις τις σκέψεις και αυτό που βρίσκεται μέσα στην καρδιά σου. . .

Καρκίνος

Ένας νέο κύκλος ξεκινά σε κοινωνικό κυρίως επίπεδο, επιτρέποντας σου να επεκταθείς και να πάρεις ικανοποίηση από αυτό. Η ανάπτυξη τώρα είναι εφικτή και μέσω διπλωματικών κινήσεων, αναλόγως την περίσταση, θα σου φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η επέκταση χρειάζεται συνεργασία και ένωση των δυνατοτήτων των δικών σου και των ανθρώπων που συνεργάζεσαι αυτή την στιγμή, εργαζόμενοι μαζί για έναν σκοπό. Διάλεξε ποίους θέλεις να έχεις στην ομάδα σου και προχώρησε στον σχεδιασμό. . .

Λέων

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη να χρησιμοποιήσεις την γοητεία σου και να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου. Ο ενθουσιασμός σου χρειάζεται να έχει έναν στόχο ο οποίος είναι ρεαλιστικός αυτή την στιγμή για να είσαι αποτελεσματικός/ή. Οι ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σου και μπορείς να γυρίσεις μια ακόμη σελίδα στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Ανανέωσε σημεία που είναι απαραίτητο να γίνει και εκμεταλλέψου οποιαδήποτε ευκαιρία σου δίνεται τώρα. . .

Παρθένος

Νιώθεις πως σε έχει κουράσει η επαναληψιμότητα και θέλεις να υπάρξει μια αλλαγή στην καθημερινότητα σου. Είναι απόλυτα κατανοητό ωστόσο είναι αλήθεια πως όλα ξεκινούν από τις δικές σου ανάγκες. Σήμερα μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό αρκεί να θελήσεις να βγεις από τις συνήθειες σου αφήνοντας υποχρεώσεις και “πρέπει” που σε κρατάνε σταθερά στην γη. Αφέσου και δεν θα χάσεις. . .

Ζυγός

Τα συναισθήματα σου σήμερα ανεβάζουν την θερμοκρασία και χρειάζεται να έχεις το έλεγχο να μην ανέβει υπερβολικά ψηλά. Κάτι σε ενοχλεί σήμερα αλλά δεν έχει σχέση με τους άλλους. Εσύ συνειδητοποιείς πράγματα τώρα τα οποία δεν σου αρέσουν και θέλεις να τα αλλάξεις. Άρχισε από τα πρακτικά θέματα και σκέψου πιθανές λύσεις. Εσύ γνωρίζεις το σενάριο της ζωής σου και τους τρόπους να την βελτιώσεις εκεί που βλέπεις πως θέλεις διακαώς την αλλαγή. . .

Σκορπιός

Σήμερα χρειάζεται να σταθείς στο εδώ και τώρα της ζωής σου και να την κοιτάξεις με μια αντικειμενική ματιά. Αυτή η πανοραμική εικόνα θα σε βοηθήσει να οριοθετήσεις τον χώρο σου και να τοποθετήσεις μέσα σε αυτόν, μόνο αυτούς που εσύ πιστεύεις πως αξίζουν να είναι. Αυτούς που σε στηρίζουν πραγματικά, είναι ειλικρινείς μαζί σου και φυσικά χαίρονται με την χαρά σου. . .

Τοξότης

Η βιασύνη δεν είναι αρωγός της σημερινής ημέρας. Κατανοητό πως υπάρχουν μέρες που θα ήθελες τα πράγματα να γίνου χτες, αλλά σήμερα χρειάζεται να χαλαρώσεις τους ρυθμούς γιατί ενδέχεται να κάνεις λάθη. Δεσμεύσου με καταστάσεις που είσαι σίγουρος/η πως μπορείς να ολοκληρώσεις και δώσε ιδιαίτερη σημασία αν η όποια παρορμητική σου στάση σε ζημιώσει οικονομικά. Σύνεση και ηρεμία σήμερα. . .

Αιγόκερως

Χρειάζεται να φορέσεις το καλό σου πρόσωπο σήμερα και να μην ενδώσεις στις προκλήσεις της ημέρας. Τα γεγονότα θα κινητοποιηθούν κυρίως από εσένα και όχι τόσο από τους άλλους. Από την δική σου διάθεση θα φανεί αν η μέρα θα τελειώσει ευχάριστα και παραγωγικά ή θα καταλάβεις αργά πως σήμερα ήσουν ευάλωτος/η και αφέθηκες στις ψυχικές σου φορτίσεις. Η διαίσθηση θα είναι αρωγός της ημέρας, αξιολογώντας αν πρέπει να ενδώσεις ή όχι σε εξωτερικά ερεθίσματα. . .

Υδροχόος

Σήμερα χρειάζεται να δεις με τα μάτια της καρδιά σου και να δείξεις κατανόηση στις ψυχικές φορτίσεις των ανθρώπων γύρω σου. Αν χρειαστεί να υπερασπιστείς τον εαυτό σου μπορείς να το κάνεις βάζοντας όρια στους άλλους εκεί που χρειάζεται να κρατήσεις την ισορροπία. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή να αφεθείς στην ροή των συναισθημάτων σου χωρίς να φιλτράρεις τις σκέψεις σου. Δεν θα είναι ευεργετικό για σένα σήμερα. . .

Ιχθύες
Πολλές πληροφορίες έρχονται και χρειάζεται να εστιάσεις την προσοχή σου στις πιο σημαντικές. Εκείνες που θα είναι χρήσιμες για σένα και θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά και όχι σε έναν κυκεώνα άσκοπων σκέψεων και δράσεων. Σήμερα χρειάζεται να είσαι σε επαφή με τους στόχους σου και να κρατάς την πληροφορία εκείνη που θα σε οδηγεί σε αυτούς, όσο και αν άλλοι συνειδητά ή ασυνείδητα σε αποπροσανατολίζουν. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: