fbpx

21/5 Νεοι κοσμοι ανοιγονται μπροστα σου – Ηλιος στους Διδυμους – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

Share:

 

Κριός

Με τον Ήλιο στους Διδύμους είναι δική σας επιλογή αν θα ακολουθήσετε τους δρόμους με τα χρώματα της αφηρημένης σκέψης και αν μέσα από την επικοινωνία θα ψάξετε τη “σύνδεση” με διαφορετικές διαστάσεις και προοπτικές. Για τον επόμενο Ηλιακή μήνα η ευέλικτη επικοινωνία θα παίζει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων σας. . .

Ταύρος

Ο Ήλιος στους Διδύμους ρίχνει φως στις αξίες και ότι είναι σημαντικό για εσάς στην ζωή σας. Για τον επόμενη Ηλιακό μήνα θα μπορείτε μέσα από νέες εμπειρίες να δείτε με άλλη ματιά τα ήδη υπάρχοντα κεκτημένα καθώς και να βρείτε τους τρόπους να φέρετε ευημερία στο σήμερα και στο μέλλον. . .

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στο ζώδιο σας φέρνει την Ηλιακή σας επιστροφή και μαζί με τα γενέθλια σας φωτίζει τα αστέρια για εσάς. Είναι σημαντικό για τον επόμενο Ηλιακό μήνα να εκμεταλλευτείτε αυτή την δυναμική και να κάνετε δημιουργικά πράγματα κυρίως για την εικόνα και την προβολή σας. . .

Καρκίνος

Ο Ήλιος στους Διδύμους φωτίζει μια πολύ προσωπική πτυχή του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με εσωτερικές δυνάμεις αλλά και αδυναμίες. Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα θα δοθεί η ευκαιρία να αναλογιστείτε πολλά πράγματα καθώς και να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε και να βρείτε τις ισορροπίες σας σε ψυχικό κυρίως επίπεδο. . .

Λέων

Με τον Ήλιο στους Διδύμους το στοίχημα αυτής της χρονικής περιόδου είναι η πολύπλευρη διανοητική λαχτάρα για νέες εμπειρίες. Νοητικές διεργασίες που σκοπό έχουν το διαφορετικό ακόμη και το αλλοπρόσαλλο για κάποιους. Είναι σημαντικό για τον επόμενο Ηλιακό μήνα να εστιάσετε σε ότι σας δίνει ζωή και αναπτερώνει την ελπίδα για την επίτευξη των οραμάτων σας. . .

Παρθένος

Ο Ήλιος στους Διδύμους θα ευνοήσει στην σύνδεση του μυαλού με τη καρδιά ακόμα και αν δεν εγγυάται το “για πάντα”. Είναι στιγμή για ένα update μέσα στον μικρόκοσμό σας, αρχίζοντας με τη καταγραφή των εμπνεύσεων που θα έχετε αυτό το διάστημα. Αφεθείτε ελεύθερη/ος να χαρείτε μέσα από την δημιουργία ακόμη και αν ο λόγος είναι απλά η περιέργεια σας. . .

Ζυγός

Με το Ήλιο στους Διδύμους ανοίγονται δύο δρόμοι μπροστά σας, που μπορεί να μην συναντιούνται γιατί είναι παράλληλοι ή αντίθετοι, αλλά είναι και οι δύο δρόμοι βαθιάς πρόκλησης για εξερεύνηση. Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα δεν χρειάζεται να προσπαθείτε για την ισορροπία σε όλα, αφεθείτε στην ροή. . .

Σκορπιός

Με τον Ήλιο στους Διδύμους μπορεί να ανακαλύψετε πως δεν είναι αλήθεια πως έχετε δημιουργήσει τη ζωή σας με τέτοιο τρόπο που σας δίνει χαρά. Ότι οι ανάγκες σας δεν είναι αυτές που πιστεύατε μέχρι χτες. Ίσως ακόμη και να θεωρείτε πως ο τρόπος σκέψης σας δεν είναι τελικά άκαμπτος αλλά δεν είχατε επιλογή λόγω των καταστάσεων. . .

Τοξότης

Ο Ήλιος στους Διδύμους απέναντι από το ζώδιο σας φωτίζει πλευρές σας που σχετίζονται με τους άλλους είτε σε επίπεδο συνεργασιών είτε συντροφικό. Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα οι προκλήσεις θα έχουν μόνο έναν σκοπό, την παραγωγή έξαψης και τον πειραματισμό σε νέους δρόμους επικοινωνίας μεταξύ σας. . .

Αιγόκερως

Ο Ήλιος στους Διδύμους, για τον επόμενο Ηλιακό μήνα σας σπρώχνει να φτερουγίσετε πέρα από τα όρια σας. Να γνωρίσετε νέες προκλήσεις, νέα ενδιαφέροντα, να δείτε νέες διαστάσεις και να αποκτήσετε νέες εμπειρίες, έστω και για λίγο (ή για πολύ) κανείς δεν ξέρεις. . .

Υδροχόος

Με τον Ήλιο στους Διδύμους μπορείτε μέσα από το παιχνίδι να φτάσετε την βαθιά κατανόηση επιπέδων που νομίζετε πως έχετε ήδη αγγίξει. Ωστόσο προσοχή στους ανθρώπους με το σύνδρομο Πίτερ Παν, ξεχωρίζουν από την γειωμένη ή μη στάση τους και την αποτελεσματικότητα τους στην ζωή. . . 

Ιχθύες

Με τον Ήλιο στους Διδύμους οι τομείς οικογένεια, ιδιωτική ζωή και οτιδήποτε αφορά το σπίτι σας φωτίζεται με διαφορετικές περισσότερο αέρινες αποχρώσεις. Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα μπορείτε να προβείτε σε αλλαγές που θέλετε να κάνετε σε αυτούς τους τομείς και με περισσότερο ευέλικτο τρόπο. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: