fbpx

20/8 Η Πιστη στο ονειρο σου μπορει να κινησει βουνα! Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Ο ενθουσιασμός είναι αυτός που ενεργοποιεί και κατευθύνει τα συναισθήματα σου σήμερα με την Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Κριού. Συγκέντρωσε την ενέργεια και προσπάθησε να την κατευθύνεις προς τον στόχο σου. Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου λειτουργεί βοηθητικά σε αυτή την διεργασία οπότε με πίστη στο δικό σου όνειρο, οτιδήποτε θελήσεις μπορεί να γίνει δικό σου, αρκεί να μην υποσχεθείς περισσότερα από όσα μπορείς να δώσεις. . .

Κριός

Περιθώρια διαπραγμάτευσης λίγα σήμερα και το δικαίωμα για προσωπική ελευθερία σε φέρνει μπροστά σε προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε παρακινεί να είσαι ο εαυτό σου με αυτοπεποίθηση και δίνει αρκετό ποσοστό κουράγιου να αναγνωρίσεις την ευκαιρία και να εργαστείς προς την υλοποίησή της. Σκέψου μόνο αν αυτός ο στόχος εξυπηρετεί έναν σκοπό και δεν είναι απλά ένα καπρίτσιο, η ανάγκη σου να εντυπωσιάσεις που θα σε οδηγήσει “να κάνεις κύκλους γύρω απ την ουρά σου”. . .

Ταύρος

Η Σελήνη στον Κριό σου δίνει την ώθηση σήμερα να κάνεις πράγματα αλλά η Αφροδίτη (κυβερνήτης του ζωδίου σου) δεν είναι σε ευνοϊκή θέση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να νιώθεις πως δεν έχεις την ενέργεια ή το κουράγιο να προβείς σε όποια κίνηση παρόλο την θέληση σου. Γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις και καλό θα ήταν σήμερα να βάλεις ένα πρόγραμμα. Κάνε ότι είναι αναγκαίο και απαραίτητο και αύριο είναι μια καινούργια ημέρα με περισσότερη ενέργεια με κέντρο εσένα. . .

Δίδυμοι

Ο Δίας απέναντι από το ζώδιο σου τον τελευταίο χρόνο σε σπρώχνει να βγεις έξω, να διεκδικήσεις και να δημιουργήσεις την δική σου τύχη. Κάποιες μέρες όπως η χθεσινή και η σημερινή αυτή η τάση γίνεται ανάγκη. Έρχεται από μέσα σου και νιώθεις πως τώρα μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο. Τώρα μπορείς να δεις ένα σου όνειρο να αρχίζει να παίρνει σχήμα ή να γεννιέται ένα καινούργιο. Σημείωσε τις σκέψεις σου και οραματίσου πάνω σε αυτές. . .

Καρκίνος

Ο Κρόνος πιέζει ασφυκτικά και προκαλεί τις αντοχές σου, ειδικά αυτές τις ημέρες με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού. Ευτυχώς όμως με τον Άρη να περνά στο ζώδιο της Παρθένου φαίνεται πως τώρα μπορείς να βρεις διεξόδους σε αυτή την πίεση. Είτε μέσω της δουλειά σου είτε τακτοποιώντας εκκρεμότητες του παρελθόντος, τώρα φαίνεται να παίρνεις μια ανάσα. Θα μπορούσες επίσης να έχεις και οικονομικό όφελος μέσα από αυτή την διεργασία. . .

Λέων

Σήμερα υπάρχει μια αναζωογόνηση σε κάποιο επίπεδο. Παίρνεις χαρά από μια δημιουργική κίνηση, μια όμορφη συνάντηση, μια καλή επικοινωνία. Το μυαλό σου σήμερα ταξιδεύει κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Μην αφήσεις μικρότητες να σε επηρεάσουν και να χαλάσουν την όμορφη, δημιουργική φάση που βρίσκεσαι. . .

Παρθένος

Ο Άρης στο ζώδιο σου δίνει την απαραίτητη οργάνωση ώστε να μπορέσεις να φτιάξεις την καθημερινή σου ζωή βάσει των δικών σου ρυθμών. Ωστόσο αυτό σημαίνει περισσότερη δουλειά για σένα, περισσότερα πράγματα στο μυαλό σου και περισσότερη κινητικότητα. Δεν παραπονιέσαι γιατί όλα θα βλέπεις πως βαίνουν καλώς, αλλά μην παραμελήσεις τον εαυτό σου και την υγεία σου, σωματική και ψυχική. . .

Ζυγός

Σήμερα ενδέχεται εξωτερικά γεγονότα να σε προβληματίσουν και να σε βάλουν σε σκέψεις. Η όποια αναταραχή να ξέρεις πως είναι προσωρινή και χρειάζεται με σύνεση και ηρεμία να την αντιμετωπίσεις. Δεν χρειάζονται πολλές συζητήσεις γύρω από ένα θέμα που σε στεναχωρεί ή σου γεννά αρνητικά συναισθήματα. Δώσε χώρο και χρόνο αν χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Χρειάζεται μέτρο και βαθιά σκέψη. . .

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα είναι έντονη από πλευράς κινητικότητας και πολλές πληροφορίες έρχονται προς εσένα. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να σκεφτείς τι από όλα αυτά που συμβαίνουν αυτές τις ημέρες αξίζουν πραγματικά την ενέργεια σου. Να ταξινομήσεις την σημαντικότητα τους, το επείγον της κάθε περίστασης. Ο Άρης στην Παρθένο είναι πολύ βοηθητικός σε αυτή την διεργασία όχι μόνο για να είσαι αποτελεσματικός/ή αλλά και για να μην αναλωθείς εκεί που δεν χρειάζεται. . .

Τοξότης

Σήμερα είναι καλή μέρα να ασχοληθείς με πράγματα τα οποία έχουν πραγματικό νόημα για σένα. Αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι απαραίτητα και ευχάριστο, ωστόσο ξέρεις και εσύ πως χρειάζεται να γίνει. Είτε αφορά τα παιδιά, είτε την οικογένεια σου γενικότερα σήμερα μπορείτε να συζητήσετε κάτι που σας αφορά όλους, ευχάριστο ή λιγότερο ευχάριστο. Είναι σίγουρο πως αν κρατήσεις τις ισορροπίες το αποτέλεσμα θα είναι ευνοϊκό και το καλύτερο για όλους. . .

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό σήμερα κινητοποιεί θέματα οικογενειακά και θέματα σπιτιού και ιδιωτικού χώρου. Το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό είναι βοηθητικό για οτιδήποτε έχει τάξη, δομή και οργάνωση. Αν θέλεις να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή που περιέχει αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν μπορεί παρά να είναι πολύ δημιουργικό και αποτελεσματικό. Δώσε χώρο στις σκέψεις σου και προγραμμάτισε ανάλογα τις κινήσεις σου . . .

Υδροχόος

Συζητήσεις, επαφές με οικείους και άτομα του στενού σου περιβάλλοντος έχει η σημερινή μέρα. Μέσα από την προσωπική σου εμπειρία μπορείς να δώσεις στον συνομιλητή σου σήμερα την ευκαιρία να δει την ζωή του από μια άλλη οπτική. Προσπάθησε όμως να είσαι ανοιχτός/ή σε οποιαδήποτε διαφορετική άποψη που μπορεί να ακούσεις και μην αντιδράσεις. Ο κάθε ένας με κέντρο εκείνον έχει δικαίωμα να έχει την προσωπική του άποψη. Αν είναι παγιωμένη, θα δυσκολευτείς να την αλλάξεις και καλό θα ήταν να μην επιμείνεις αν βλέπεις πως δεν θέλει να μετακινηθεί από την όποια θέση του. . .

Ιχθύες

Σήμερα καλό θα ήταν να συμμετέχεις σε συζητήσεις και ενέργειες που ξέρεις πως σέβονται την αξία και ιδιαιτερότητά σου. Δεν είσαι στα φόρτε σου για να αντέξεις το οτιδήποτε γύρω σου οπότε δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις και να συμμετέχεις σε κάτι που δεν σε εκφράζει και δεν το έχεις ανάγκη σήμερα. Περιόρισε την ενέργεια σου για πράγματα που σε ευχαριστούν και ξέρεις πως θα περάσεις όμορφα. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: