fbpx

22/12 Τι ειναι αυτο που μπαινει εμποδιο στις φιλοδοξιες σου; Ηλιος στον Αιγοκερω. . .

Share:

 

Αυτή η στιγμή του χρόνου μπορεί να μας βρει να ολοκληρώνουμε εργασίες και υποχρεώσεις. Είναι σημαντικό ωστόσο να κάνουμε μια παύση και να πάρουμε μια ανάσα. Το φως αρχίζει να μεγαλώνει και μαζί με αυτό γεννιούνται νέες ιδέες και κυρίως η επιθυμία να δώσουμε ζωή στις επιθυμίες μας. Χρόνια πολλά Αιγόκεροι!

Κριός

Η σύνεση, το καθήκον και η παράδοση είναι γνωρίσματα του Αιγόκερω, οπότε μαζί με την αίσθηση των προσωπικών ευθυνών σε βοηθούν το επόμενο διάστημα με τον Ήλιο σε αυτό το ζώδιο, στην δημιουργία δομής και σταθερότητας μέσα στην οποία θα νιώσεις ασφαλής. Η ανάγκη να αναγνωριστούν τα ταλέντα και τα επιτεύγματα σου θα είναι έντονη και θα έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις τα σχέδια σου με επιτυχία. . .

Ταύρος

Η αποφασιστικότητα επανέρχεται σε αρκετούς τομείς και μπορείς να έχεις αν όχι τον πλήρη έλεγχο, ένα σημαντικό μέρος αυτού. Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα υπάρχει αρκετή εύνοια σε οτιδήποτε αποφασίσεις να κάνεις και το οποίο θα έχει δομή και σταθερές βάσεις. Σχέδια παίρνουν μορφή και επωφελείσαι από τις ευκαιρίες. . .

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω επηρεάζει τον τομέα της ζωή σου όπου η χαρά έρχεται μέσα από την αναγέννηση. Οτιδήποτε σε πονάει και σε θυμώνει τώρα μπορεί να φωτιστεί και να μπορέσεις να συμφιλιωθείς μαζί του. Άνθρωποι είναι κοντά σου και εκτιμούν την δουλειά σου. Η ευαισθησία σου στα υπόγεια ρεύματα θα είναι έντονη και θα θελήσεις να εξερευνήσεις περαιτέρω τις καταστάσεις, καλυτερεύοντας με αυτόν τον τρόπο τις δεξιότητές σου. . .

Καρκίνος

Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα ο Ήλιος θα φωτίζει τον τομέα “σχέσεις και συνεργασίες”. Το κύριο χαρακτηριστικό θα είναι η ανάγκη σου για αλήθεια μέσα σε αυτές. Η αφοσίωση, η αγάπη και η στήριξη δεν θα είναι μια απλή υπόθεση για σένα και θα θελήσεις να βάλεις όρια και πλαίσιο, εκεί που παιδικές συμπεριφορές λαμβάνουν χώρα. . .

Λέων

Η εστίαση στην καθημερινή σου ρουτίνα δεν θα είναι μια απλή υπόθεση με τον Ήλιο στον Αιγόκερω. Μπορεί να νιώσεις ένα είδος εξάντλησης η οποία πηγάζει κυρίως από φόρτο εργασίας ωστόσο η παραγωγή ενέργειας είναι πολύ δυνατή και θα σε ανταμείψει με τα αποτελέσματα που θα δεις. . . 

Παρθένος

Την περίοδο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω ακόμη και το παιχνίδι θα είναι μια σοβαρή υπόθεση για σένα. Φλερτ, έρωτες, όλα θα αποτελούν πηγή έμπνευσης αλλά θα πρέπει να έχουν εκείνο το συστατικό που θα δείχνει πως το εγχείρημα ή ο άνθρωπος που θα δοθείς έχει υπόσταση και πατάει γερά στα πόδια του. Είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος και ευχάριστη επίσης για ασχολίες με παιδιά και την διαπαιδαγώγηση τους.  

Ζυγός

Ξεκινά μια περίοδος που θα προτιμήσεις να διατηρήσεις κάτι παρά να το αλλάξεις. Οπότε καλό θα ήταν πρώτα να δεις πώς θα κατευθύνεις, θα οργανώσεις και θα διαχειριστείς τις επιθυμίες σου για το επόμενο εξάμηνο μιας και η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω συμπίπτει με το Xειμερινό Hλιοστάσιο. Μπορείς να ξεκινήσεις από τα βασικά, το οποίο είναι οι προσωπικές σου ανάγκες. . .

Σκορπιός

Χρειάζεται να είσαι έτοιμος/η για προσωπικές και επαγγελματικές ευκαιρίες τώρα με τον Ήλιο στο ζώδιο του Αιγόκερω. Να δείξεις διαθεσιμότητα, να μοιραστείς νέες εμπειρίες που θα σε γεμίσουν δύναμη για το παρόν αλλά και το μέλλον. Μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου και να βρεις ανταπόκριση. . .

Τοξότης

Ήλιος στον Αιγόκερω και η ανάγκη για υλική επιτυχία φωτίζεται έντονα. Η παρόρμηση θα βοηθήσει στην αποτελεσματικότητα σου αν χρησιμοποιήσεις τις δεξιότητές σου κοινωνικά ή/και σε προσωπικό επίπεδο και αυτός είναι ο σημαντικός παράγοντας που θα κυριαρχήσει για τον επόμενο Ηλιακό μήνα. . .

Αιγόκερως

Ο Ήλιος στο ζώδιο σου και η ανάγκη για ανεξαρτησία και αυτονομίας θα είναι πιο έντονη από ποτέ. Η αυτό-έκφραση θα είναι ένας τρόπος όχι μόνο για πάρεις ικανοποίηση αλλά και για να αισθανθείς πως έχεις επιβολή στο περιβάλλον όπως επίσης και τον απαιτούμενο σεβασμό. Συνδυαστικά με τον Δία στον Αιγόκερω είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για σένα προσωπικά ή/και τις σχέσεις σου. Εκμεταλλέψου στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν αυτή την στιγμή. . .

Υδροχόος

Η είσοδος του Ήλιου στο Αιγόκερω μπορεί να κινητοποιήσει πληθώρα συναισθημάτων σε ψυχικό επίπεδο και ο κύριος λόγος θα είναι για να μπορέσεις να βάλεις σε τάξη πράγματα και καταστάσεις. Είτε αφορά προσωπικά σου θέματα είτε επαγγελματικά δίνεται η ευκαιρία για τακτοποίηση και πλαίσιο. . .

Ιχθύες

Τα όρια και η συντηρητικότητα ταυτίζονται με τον σεβασμό και την υπευθυνότητα, μαθαίνοντας πώς να διατηρήσεις την εικόνα σου και αυτά που ήδη έχεις κατακτήσει μέχρι τώρα. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω μαζί με τον Δία εκεί σε βοηθά να πάρεις τις απολαβές από την σκληρή δουλειά του προηγούμενου διαστήματος ή/και να επωφεληθείς από τις νέες ευκαιρίες που θα γεννηθούν. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: