fbpx

20/11 Πιστεψε στις ικανοτητες σου – Εσυ δημιουργεις τις ευκαιριες!

Share:

 

 

Σήμερα η Σελήνη στην Παρθένο μας σπρώχνει να ασχοληθούμε με περισσότερο πρακτικά πράγματα και να βάλουμε σε τάξη θέματα και εκκρεμότητες του τελευταίου διαστήματος. Ο κυβερνήτης της Ερμής, ετοιμάζεται για την στάση του και την ορθοδρόμηση του, ωστόσο δεν είναι ακόμη βοηθητικός σε αυτή την διεργασία. Μαζί με την Ποσειδώνα μπορεί να φέρουν καθυστερήσεις και λάθη σήμερα γιαυτό χρειάζονται τα φώτα της ομίχλης αναμμένα πριν κάνουμε την όποια κίνηση. . .

Κριός

Η ομίχλη δημιουργεί θολό τοπίο μπροστά σου και μόνο με τα μάτια της καρδιά μπορείς να δεις τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις σήμερα αλλά είναι μια μέρα που μπορείς να κάνεις αναθεωρήσεις. Μια βαθύτερη διάσταση ανοίγεται μπροστά σου όσο αφορά ένα θέμα και μπορείς να δεις την αλήθεια κάτω από το προφανές που βρίσκεται στην επιφάνεια. . .

Ταύρος

Σημασία δεν έχει πως δρουν οι άλλοι αλλά πως αντιδρούμε εμείς σε αυτό. Ένα πέπλο υπάρχει γύρω από τις σκέψεις σου και η ένταση μπορεί να ανέβει στις αλληλεπιδράσεις σου με άλλους ανθρώπους ή κάποιον συγγενή σου. Προσπάθησε να κρατήσεις ενήλικη στάση αν δεις πως κάτι σε ενοχλεί και μην αφήσεις τον θυμό σου να χαλάσει την στιγμή. . .

Δίδυμοι

Επιμονή και υπομονή ζητά η μέρα από σένα σήμερα. Η ολοκλήρωση μιας δουλειάς είναι αυτό που πρέπει να σε ενδιαφέρει και χρειάζεται σύνεση για να το καταφέρεις. Η συγκέντρωση είναι απαραίτητο συστατικό αλλά δεν είναι τόσο εύκολη όσο νομίζεις σήμερα. Προσπάθησε να συντονιστείς με τα θέλω σου και την εργασία που χρειάζεται να γίνει. . .

Καρκίνος

Ακόμη και αν νιώθεις χωρίς ενέργεια σήμερα, ακόμη και αν κάποιος ή κάτι στέκεται εμπόδιο σε αυτό που κάνεις, θα βρεις την λύση. Ακόμη και αν χρειαστεί να ακολουθήσεις μια άλλη διαδρομή, διαφορετική, πχ μια άλλη μέθοδο, οι ικανότητες σου είναι τόσες πολλές που θα πάρεις ικανοποίηση. Η αυτοπεποίθηση είναι αρωγός σου σήμερα και γνωρίζεις πολύ καλά με ποιον τρόπο θα νιώσεις αυτάρκης. . .

Λέων

Η προσωπική σου εξέλιξη είναι αυτό που πρέπει να σε ενδιαφέρει ανεξάρτητα αν συμφωνούν οι γύρω ή αν έχουν τους δικούς τους σκοπούς ή απόψεις για ένα θέμα. Φυσικά σέβεσαι όλα όσα έχουν να σου πουν ωστόσο δεν χρειάζεσαι την άδεια τους για να προχωρήσεις στον δρόμο που εσύ θέλεις να χαράξεις. Η εξέλιξη που βλέπεις να υπάρχει είναι ενθαρρυντικό στοιχείο και δηλώνει πως είσαι στον σωστό δρόμο. . .

Παρθένος

Είναι γεγονός πως έχεις την απαραίτητη ευελιξία να κινηθείς προς μια κατεύθυνση ακόμη και αν ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Πολλές υποχρεώσεις μπορούν να απαιτούν από σένα όχι μόνο την προσοχή σου αλλά και την πλήρη αφοσίωση σου. Ωστόσο είναι σημαντικό να το κάνεις με πλήρη συνείδηση ακόμη και αν προσφέρεις εθελοντικά τα ταλέντα σου. . .

Ζυγός

Η δύναμη και η επιτυχία σου σήμερα έρχεται από την ικανότητα σου να ξεχωρίσεις τί δεν είναι χρυσός από αυτά που βλέπεις μπροστά σου. Φυσικά και υπάρχουν πολύτιμα πράγματα που χρειάζεται να αναγνωρίσεις την αξία τους αλλά ο διαχωρισμός μεταξύ των πραγμάτων ανάλογα την αντικειμενική τους αξία είναι το κλειδί της ημέρας. Άφησε συναισθηματισμούς για λίγο στην άκρη και εστίασε στην αντικειμενική πλευρά των θεμάτων. . .

Σκορπιός

Σήμερα μπορείς με αφοσίωση στα ιδανικά σου να μεταμορφώσεις ο ίδιος/η ίδια το περιβάλλον που βρίσκεσαι. Η υπεροχή σου είναι έντονη ακόμη και να θελήσεις να την κρύψεις για κάποιον λόγο. Εκμεταλλέψου την στιγμή και ακόμη και αν θέλεις να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση θέσε τις απόψεις και τις ιδέες σου. Ζήτησε αυτό που αξίζεις από τους κατάλληλους ανθρώπους. . .

Τοξότης

Σήμερα είναι μια από εκείνες τις ημέρες που η έμπνευση είναι παντού διάχυτη για σένα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κρατήσεις το μυαλό σου ανοιχτό σε οτιδήποτε κινητοποιείται γύρω και μέσα σου. Η επιθυμία σου να κατευθύνεις ένα σχέδιο μπορεί να φέρει πολλές δημιουργικές ιδέες ακόμη και μέσω ενός ονείρου. . .

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείς να δεις το ίδιο πράγμα από μια διαφορετική γωνία και να σου δώσει μια άλλη αίσθηση. Είναι αλήθεια πως οι αλλαγές δεν είναι το φόρτε σου, ούτε ενθουσιάζεσαι όταν τα πράγματα πρέπει να γίνουν με διαφορικό τρόπο από ότι τα έχεις στο μυαλό σου. Ωστόσο σήμερα το νιώθεις και εσύ πως παρουσιάζονται ευκαιρίες με τεράστιες δυνατότητες εάν μετακινηθείς. . .

Υδροχόος

Η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως και αυτό ταιριάζει γάντι στην σημερινή μέρα για σένα. Όσο και αν εμπιστεύεσαι την άποψη σου για κάτι ή την αίσθηση που σου έχει αφήσει, καλό θα ήταν να διπλό-τσεκάρεις και αν χρειαστεί να αναθεωρήσεις. Μπορεί να είναι κουραστική αυτή η διαδικασία ειδικά για έναν άνθρωπο όπως είσαι εσύ, ωστόσο θα δεις πως η επανάληψη κάθε φορά θα έχει διαφορετική ενέργεια όσο και αν το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. . .

Ιχθύες

Η δύναμη σου σήμερα μπορεί να μετακινήσει όποιο εμπόδιο σταθεί στον δρόμο σου. Η ζωή σου μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρουσα αν προσθέσεις μια φιλοσοφική χροιά σε ότι ασχολείσαι αυτή την στιγμή. Η ανανέωση και η ελπίδα σου δίνουν και άλλες επιλογές ώστε να επιλέξεις την πιο συμφέρουσα. Σκέψου τις δυνατότητες που έχεις μπροστά σου και ανέλυσε τις, πάντα με γνώμονα τον προορισμό σου. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: