fbpx

2/12 Δωσε σημασια σε οτι εχει αξια για σενα! Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο σημερα. . .

Share:

 

Η Σελήνη και σήμερα εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου οπότε η ενέργεια είναι εστιασμένη σε περισσότερο κοινωνικά θέματα και οτιδήποτε αφορά μικρές ή μεγάλες ομάδες ανθρώπων. Η προσωπική ελευθερία και το δικαίωμα επιλογής είναι και σήμερα έντονο και ο καθένας χρειάζεται να δει με κέντρο εκείνον προσωπικά τους τρόπους που μπορεί να τα πετύχει. Ο Δίας ετοιμάζεται να αλλάξει ζώδιο το βράδυ οπότε αύριο είναι μια πολύ σημαντική μέρα με πολύ διαφορετική ροή ενέργειας.

Κριός

Η επιμονή σου να εκφράσεις τον ενθουσιασμό σου κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας είναι αυτό που θα σε αναζωογονήσει πραγματικά ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα. Άλλοι μπορεί να αντιδράσουν στις ιδέες σου ή να τις θεωρήσουν υπερβολικές ωστόσο το σημαντικό με κέντρο εσένα είναι να βρίσκεσαι σε αυτόν τον δρόμο, ακόμη και αν ο Δίας από αύριο στο ζώδιο του Αιγόκερω έχει άλλα σχέδια για σένα. . .

Ταύρος

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα. Διάφορες καταστάσεις που σε προβληματίζουν ή είχαν δημιουργήσει σύννεφα χτες, σήμερα φαίνεται να ξεδιαλύνονται και να φαίνεται ξανά ο ουρανός μαζί με την ελπίδα για την καλή έκβαση στα σχέδια σου. Τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα ανεβάζοντας την αισιοδοξία σου και διαλύοντας αναμνήσεις και καταστάσεις του παρελθόντος. Η σταθερή σου πρόοδος είναι υπαρκτή και ορατή. . .

Δίδυμοι

Είναι σημαντικό σήμερα να στέκεσαι στο εδώ και τώρα της κάθε στιγμής. Το εξωτερικό περιβάλλον μπορεί να σε κουράσει ή ο ίδιος/η ίδια να νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς λίγο χρόνο μόνος/η να ασχοληθείς με πράγματα που θα επαναφέρουν την ηρεμία μέσα σου. Ο Δίας ετοιμάζεται να αλλάξει ζώδιο απόψε το βράδυ γιαυτό η ενέργεια μπορεί να μην είναι πολύ ευνοϊκή σε σχέση με όνειρα και ελπίδες που κάνεις πιθανά λόγω κούρασης. Σήμερα πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. . .

Καρκίνος

Μην αναβάλλεις για αύριο αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα είναι το μότο της σημερινής ημέρας για σένα. Είναι κατανοητό πως για έχεις αυτή την διάθεση της αναβολής δεν σημαίνει πως είσαι ανεύθυνος/η αλλά πως είναι άλλες οι προτεραιότητές σου σήμερα. Είναι ωστόσο πολύ σημαντικό να είσαι συνεπείς στους χρόνους και στα χρονοδιαγράμματα σήμερα οπότε κάνε λίγο υπομονή και με θάρρος αντιμετώπισε αυτή την πρόκληση. . .

Λέων

Η αναμονή δεν είναι το φόρτε σου και σήμερα αυτή η αίσθηση μπορεί να είναι αρκετά έντονη με κέντρο εσένα ακόμη και αν φαινομενικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εξωτερικές καθυστερήσεις. Ο Δίας απόψε το βράδυ αλλάζει ζώδιο και μέχρι εκείνη την ώρα μπορεί να νιώσεις πως μαζί με τον Δία χρειάζεται να περιμένεις και εσύ την πολυπόθητη αλλαγή, επέκταση, την νέα δημιουργική ιδέα ή την ολοκλήρωση ενός εγχειρήματος που ήδη ετοιμάζεις. . .

Παρθένος

Σήμερα μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στις ικανότητες σου και με θάρρος να προχωρήσεις την ημέρα σου όπως επιθυμείς. Μπορεί να έχει κολλήσει μια κατάσταση ή να μην νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος/η από την ροή της αυτή την στιγμή ωστόσο είναι σίγουρο πως τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί η λύση. Ο Δίας απόψε το βράδυ μπαίνει στον Αιγόκερω, μια θέση πολύ ευνοϊκή για σένα. Είναι σίγουρο πως η ροή της όποιας κατάστασης βρίσκεται αυτή την στιγμή στην ζωή σου θα αλλάξει θετικά ή θα πάρει τον δρόμο που θα είναι περισσότερο ευνοϊκός με κέντρο εσένα. . .

Ζυγός

Η δημιουργικότητά σου ανεβαίνει το επόμενο διάστημα με τον Δία που αλλάζει ζώδιο απόψε το βράδυ και είναι σίγουρο πως πολλοί τομείς της ζωής σου θα ευνοηθούν. Ωστόσο σήμερα μέχρι το βράδυ χρειάζεται να προσέξεις το τέντωμα που κάνεις και τα όρια σου. Είναι αλήθεια πως αυτή την στιγμή λειτουργείς σαν το λάστιχο και ευτυχώς έχεις την ευελιξία αλλά αν το σκεφτείς καλά θα δεις και εσύ πως δεν είναι ο καταλληλότερος αυτός τρόπος για να φροντίσεις την υγεία σου σωματική ή ψυχική. . .

Σκορπιός

Η διαίσθηση σου σήμερα είναι έντονη και χρειάζεται να αφιερώσεις λίγο χρόνο ώστε να αναλογιστείς όλα όσα συμβαίνουν αυτή την στιγμή στην ζωή σου. Οι εναλλακτικοί δρόμοι και η εύνοια είναι παρόντα καθημερινά στοιχεία δίνοντας λύσεις την στιγμή που πραγματικά τα χρειάζεσαι αλλά καλό θα ήταν να βάλεις λίγο τις σκέψεις σου και τα πράγματα σε τάξη. Με αυτόν τον τρόπο θα εκμεταλλευτείς τις δεξιότητες σου με τον μέγιστο τρόπο. . .

Τοξότης

Σήμερα μπορείς να οργανώσεις καλά την ημέρα σου και να ασχοληθείς κυρίως με εκκρεμότητες. Η συγχρονικότητα είναι βοηθητική και η ευελιξία σου επίσης. Φτιάξε ένα αναλυτικό πρόγραμμα, δημιούργησε μια στρατηγική και προχώρησε την. Ο Δίας απόψε μπαίνει στον Αιγόκερω και αλλάζει ταυτόχρονα την ενεργειακή ροή των πραγμάτων. Τώρα είναι πιο εύκολα να ολοκληρωθούν καταστάσεις και οι σκέψεις να πάρουν μορφή. . .

Αιγόκερως

Σήμερα θα χρειαστεί να κάνεις λίγη υπομονή μέχρι το βράδυ που ο Δίας μπαίνει στον Αιγόκερω. Είναι γεγονός πως αυτό που κάνεις και φαίνεται τόσο φυσικό στα μάτια των άλλων είναι αποτέλεσμα κόπων και δουλειάς που δεν είναι ορατή. Η επιμέλεια σου θα αναγνωριστεί γιαυτό κάνε υπομονή μέχρι αύριο. Αρχίζει ένας πολύ ευνοϊκός χρόνος για σένα, τις επιθυμίες σου και τα επιτεύγματα σου. . .

Υδροχόος

Και σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο σου δεν μπορεί παρά να σου ξυπνά έντονα συναισθήματα και να κάνει έντονες πολλές από τις επιθυμίες σου. Καλό θα ήταν να μην αφήνεις να σε επηρεάζουν οι ιδέες και τα λόγια άλλων ανθρώπων ακόμη και αν τους εκτιμάς και έχει αξία ο λόγος τους αλλά να εστιάσεις στις δικές σου ανάγκες και προτεραιότητες. Ο αγώνας είναι δικός σου όπως επίσης και τα εύσημα. Ακολούθησε το όνειρο και τον δρόμο που εσύ ορίζεις. . .

Ιχθύες

Και σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου αναμοχλεύει καταστάσεις είτε που βρίσκονται στο παρελθόν είτε στο παρόν αλλά που θέλεις για δικούς σου λόγους να βάλεις στην άκρη. Είναι αλήθεια πως μπορεί να είναι επίπονη αυτή η διεργασία κάποιες στιγμές ωστόσο είναι επίσης αλήθεια πως δεν μπορείς να προχωρήσεις αν δεν ολοκληρώσεις αυτή την διαδικασία. Απόψε το βράδυ ο Δίας αλλάζει ζώδιο και μαζί με αυτό αλλάζει και την ενεργειακή ροή. Όλα θα γίνουν περισσότερο κατανοητά και ξεκάθαρα. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: